Dnevni horoskop za ponedeljek 21. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 21. septembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan miru. Današnji dan predstavlja obdobje jasnih ciljev, analitičnosti in realizacije, vendar le s pomočjo natančnega dela in izjemne vztrajnosti.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Misel je res energija, velika moč, ampak nič ne pomaga pršiti energije z razmišljanjem, to počnete že ves čas, danes morate stopiti v akcijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes zvečer ob 21.31 uri preide luna v znamenje strelca

Čez dan boste še pod vplivom lune v znamenju škorpijona. Ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo.

Zvečer pa boste sanjali o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes praznuje Tin Vodopivec: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 5. Hiši Device, kar nakazuje, da mu red in disciplina sicer veliko pomenita, sam pa se ju včasih ne zna držati. Mars v znamenju Strelca v 6. hiši ga opisuje kot svobodnega umetnika, ki večkrat pozabi, da je v življenju pomembna tudi odgovornost. Je nemiren in, čeprav zelo komunikativen in energičen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice.

Zaradi Jupitra v znamenju Škorpijona, se mu uspeh obeta ko dela strastno, predano in srčno, jemajoč energijo za premikanje gora iz notranje moči in poguma. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj mora narediti.

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 21. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Lojze Zupanc, slovenski pisatelj
Toni Tiselj, rokometni trener
Jani Klemenčič, slovenski veslač
Kerrin Lee-Gartner, kanadska alpska smučarka
Liam Gallagher, angleški pevec

Danes je Mednarodni dan miru. Slovenija ob današnjem mednarodnem dnevu miru ponovno poziva h končanju vseh oblik sporov, sovražnosti in spopadov ter k spoštovanju! Na današnji dan je John Ronald Reuel Tolkien izdal knjigo Hobit ali Tja in spet nazaj. Rodil se je tudi Tadej Pogačar, vse najboljše!

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 21. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni zaradi povečane strasti lune v škorpijonu zadovoljni, saj pogrešate dogajanje. Poskusite premisliti o vseh razlogih za in proti. Ostanite previdni, posebno v prijateljskem krogu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan s prodorno luno v škorpijonu bi najraje nekako preskočili, saj boste pri simpatiji opazili nekaj, kar vam nikakor ni všeč in vas spominja na pretekle nerešene težave.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko časa boste danes namenili financam. Prihaja spoznanje na področju čustev, ter o življenju, o tem, da je morda dolgočasno, da nimate pravih priložnosti za izraziti se.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne preskočite danes, ko bo luna v škorpijonu ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ponovno ustavile. Potrebujete še nekaj dokazov, da bi se odločili tako, kot je dobro za vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadeve se s prodorno luno škorpijonu premikajo v pravo smer, vendar ne bodite presenečeni, če bosta vpleteni dve osebi. Ob pridobivanju novih znanj boste vsekakor uspešni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. septembra 2020

Poslovno področje bo danes zaradi intenzivne energije zahtevalo veliko od vas. Zdelo se vam bo, da je ogromno drobnarij, ki jih ni moč na hitro opraviti. To vas lahko naredi nervozne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Med prijatelji boste zelo iskani, čeprav se obenem ozirate na drugo stran in iščete nove izzive za svojo dušo. Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes, ko bo luna v škorpijonu boste uspešni in prepričljivi, zopet se prebuja vaša komunikativnost, ter možnost, da vse obrnete v svojo korist. Vsekakor pa so tokrat vpletena tudi čustva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Uživate v svojem načinu življenja, ne glede na to, da bo odpornost morda nekoliko slabša. Tokrat boste pozno zvečer, ko luna preide v vaše znamenje povsem prepričani o svojem prav.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čas je, da se naučite nekaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas veseli že nekaj časa. Ne dovolite, da bi se ustavili na pol poti. Danes se morate konkretno prilagoditi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes, ko je luna v škorpijonu se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam bo vse odveč. Pazite z osebo iz preteklosti, na katero ste še čustveno navezani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ob novih poznanstvih boste danes morda nekoliko nezaupljivi, toda popoldne se zadeve končno nekako umirjajo in spet bo v zraku nekaj novih in čudovitih možnosti.

Preberite tudi tedenski lifestyle astro namig ali mesečni horoskop.