Dnevni horoskop za petek 27. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 27. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 27. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 27. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znali se boste odpovedati lastnim koristim v dobro skupine, če bo to prineslo napredek. Delovali boste razgibano.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne dvomite o razpletu, če verjamete vase. Veliko pozornosti boste usmerili v finančne naložbe, ki bodo dolgoročno uspešne.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Danes ob 06:26 uri preide Luna v znamenje Bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Mati Terezija

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Mati Terezija, albansko redovnica, svetnica
  • Aci Bertoncelj, slovenski pianist, pedagog
  • Nikola Pilić, hrvaški tenisač in trener
  • Barbara Bach, ameriška filmska igralka, fotomodel
  • Gerhard Berger, avstrijski dirkač formule 1

Na današnji dan v požaru zgori Ostankinski stolp v Moskvi. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 2 proti Veneri. ZDA sprejmejo zakon o obvezni vojaški službi. Francija, ZDA, Nemčija, Velika Britanija, Italija, Poljska, Češkoslovaška, Belgija in Japonska v Parizu podpišejo Briand-Kelloggov pakt. Izbruh indonezijskega vulkana Krakatau. Rodil se je Julij Betetto, slovenski basist in Georg Wilhelm Friedrich Hegel, nemški filozof. Umrl je Le Corbusier, švicarsko-francoski arhitekt in Herman Potočnik, slovenski raketni inženir, vizionar.

Vsakič, ko se komu nasmehneš, je to dejanje ljubezni, prelepa stvar, dar drugi osebi.

Mati Terezija
Katera opravila vam bodo danes najbolj pisana na kožo?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste z lahkoto opravljali vse kar zahteva natančnost in potrpežljivost.

Katerim astro znamenjem prinaša vpliv današnjega dne največ romantike?

Današnji dan bo najbolj romantično obarvan za rojene v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: PRENEHAJTE SE UPIRATI SAMI SEBI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Začeli boste spodbudno, saj boste s pomočjo vpliva lune v biku določene zapletene zadeve spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko bo dela, vendar boste v vse kar boste počeli zaradi energije bika vlagali veliko estetskega čuta in pa harmonije, ki vam kmalu prinaša odlične rezultate in zadovoljstvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih ljudi, ki delujejo proti vam. Samski boste na novo nekoga spoznali, a se lahko zapletete v nenavadno zgodbo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da zrastete in izberite novo strategijo, ki vas bo zagotovo pripeljala dlje od te, ki ste jo vajeni. Zvezde so tokrat na vaši strani, čas je, da to izkoristite v za vas pravi smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na prvem mestu bodo odnosi z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje. Odnosi s starejšimi bodo malo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo. Zvečer se boste poglobili v prijetne zaznave.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči in bežali. Ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po takšnem vrstnem redu, kot ste si ga začrtali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko pozornosti boste izgubili v prijateljskih odnosih in razumevanju drugih. Ker vam planeti niso najbolj naklonjeni, je več verjetnosti, da bo prisotnega tudi nekaj zoprnega stresa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan z luno v biku se bo začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom, kar vam nikakor ne bo pisano na kožo. Težko se boste zadržali pred besednim izbruhom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav dobro poznate vse okoliščine, vseeno v določeni situaciji še niste dovolj samozavestni. Morda se zavedate, da so odločitve ne glede na vse vaše napore vendarle v rokah drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste čutili nazadovanje na vseh področjih, kar vas naj preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, saj bi lahko vaše vedenje vodilo v rahlo nezadovoljstvo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V službi olajšanja, ki ga pričakujete še ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni, zato bo najbolje, da se ne trudite preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi vpliva lune v biku boste morali biti pripravljeni, saj bo imel nekdo od domačih velika pričakovanja v zvezi z vami. Odnos do nekoga, ki vam je blizu se bo povsem spremenil, saj boste želeli več.

Vas zanima: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA DEVICA