Dnevni horoskop za petek 23. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 23. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za petek 23. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Plutonom prinaša danes borbenost, nemir in povečano razdražljivost na področju čustev.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Vaša osebna spirala se bo danes s pomočjo stabilne podzavesti zavrtela v pravo in razgibano smer.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 14.17 uri preide luna v vodnarja

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Luna – Prvi krajec nastopi ob 15.23 uri

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Mikali vas bodo spletni nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Ryan Reynolds: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju škorpijona, zato je vse prej kot umirjen in nežen. V življenju ga vodi strast, s katero premaga še tako težke ovire. Je zelo osredotočen na bistvo, malenkosti običajno zanemari, oziroma se z njimi ne ukvarja. Luna v škorpijonu mu otežuje ljubezensko življenje, saj ga spremlja močan naval ljubosumja, obarvan z nezaupanjem.

Venera v strelcu ga usmerja k bolj lahkotnemu življenju, svobodi in zanimivim domislicam, s katerimi vedno znova preseneča okolico, ki ga ima zaradi njegovega optimizma zelo rada. Mars v škorpijonu mu prinaša odlično motivacijo in vztrajnost, vendar le takrat, ko ga določene zadeve resnično zanimajo, v nasprotnem primeru zelo hitro odneha in vrže puško v koruzo, ter nato seveda obžaluje. Zaradi vpliva Jupitra v znamenju bika je v družinskih odnosih on običajno glavni steber, saj je družinska sreča zanj ključnega pomena.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 23. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

Pelé, brazilski nogometaš
Wayne Rainey, ameriški motociklistični dirkač
Andoni Zubizarreta, španski nogometaš
Robert Trujillo, mehiško-ameriški bassist iz Metallice
Alex Zanardi, italijansko dirkač

Na današnji dan je bila prva balkanska vojna, v spopadu med Srbijo in Turčijo se prične Bitka pri Kumanovem. Rodil se je rokometni trener Miro Požun in Martin Cilenšek, slovenski botanik. Umrl je Marco Simoncelli, italijanski motociklistični dirkač in John Boyd Dunlop, škotski izumitelj.

Preberite tudi STE V DRUŽINSKIH ODNOSIH ENOSTAVNI, SPROŠČENI IN PRILAGODLJIVI?

Dnevni horoskop: petek 23. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustveni svet bo popoldne, ko luna preide v znamenje vodnarja poskrbel za realno konkretnost, dejstvo, na katerega se boste lahko oprli. Vprašanje je le, koliko si boste dovolili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Brez občutka slabe vesti izkoristite nekaj pozitivnega, kar se vam bo ponudilo popoldne, ko luna preide v znamenje svobodnega vodnarja. Še posebno na področju dela.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Popoldne bo več možnosti za prijetno srečanje, na katerega se ne morete pripravljati, saj bo vse potekalo spontano in občasno tudi nepredvidljivo. Tudi večer bo navihan in prijeten.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija bo danes nihala. Razpoloženje bo popoldne, ko luna preide v vodnarja na višku, zato si boste privoščili nekaj zase. Izžarevali boste veliko dobre volje in pozitivne energije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zakaj vedno mislite, da so kompromisi večinoma nekaj slabega in pomenijo poraz. Da ni tako, boste v današnjem dnevu občutili tudi na svoji koži. Finančno boste bolj stabilni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 23. oktobra 2020

Veliko časa in energije boste dopoldne, ko bo luna še v kozorogu vlagali na vsa področja. Rezultati se bodo pokazali, vendar ne takoj. Ne bodite nestrpni, raje zavihajte rokave.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi ovir in napetosti, ki se bodo pojavljale, boste še bolj znali ceniti končni uspeh. Potrebovali boste veliko diplomatskega duha. Zvečer si privoščite z energijo lune v vodnarju filmski maraton.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čas za zelo zanimivo idejo, o kateri že dolgo razmišljate, je končno dozorel. Le zavihajte rokave in pojdite v akcijo. Globoki pogovori vam bodo prinesli veliko zadovoljstvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Draga oseba bo opazila spremembo počutja, a tokrat bo to za oba pozitivno, saj se boste hitreje prepustili čustvom. Slutite, da prava presenečenja in simpatične energije šele prihajajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V službi dopoldne kljub luni v vašem znamenju ne pričakujte preveč. Pojdite sami v akcijo. Denar varno in premišljeno naložite, seveda si lahko privoščite tudi kakšen priboljšek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse kar vam je do sedaj predstavljalo težavo se lahko proti večeru, ko se bo luna sprehajala v vašem znamenju reši v najkrajšem možnem času, ravno tako, kot ste predvidevali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezen vas bo dobro ogrela, čeprav bo na plano silil občutek, da niste izvedeli vsega, kar bi lahko. Vseeno vas spremlja sreča, ki vam omogoča bolj stabilno delovanje.

Preberite tudi ŽENSKE, KI SE JIH MOŠKI BOJIJO, SO ROJENE V ZNAMENJU…