Dnevni horoskop za petek 11. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 11. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 11. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 11. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zelo pomembno je, da se s pomočjo konjunkcije med Soncem in Merkurjem uprete praznim ter nepomembnim aktivnostim, zaradi katerih se počutite utrujeno in slabo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če se želite približati svojim sanjam, ne bodite navezani na strahove in pretekle negativne izkušnje.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 9.22 uri preide luna v znamenje raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Danes je najbolj primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Najboljši pripomoček, da dobro začneš dan, je tale: ko se zbudiš, pomisli, ali ne bi mogel ta dan enemu človeku pripraviti veselja.

Friedrich Nietzsche

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Didek, slovenski slikar
  • sir Jackie Stewart, škotski avtomobilski dirkač
  • Jean Alesi, francoski avtomobilski dirkač
  • Emiliano Moretti, italijanski nogometaš
  • Sašo Avsenik, slovenski harmonikar

Na današnji dan se vesoljsko plovilo Cassini-Huygens približa Saturnovi luni Febi. Nova Zelandija si priključi Cookove otoke. Monica Seles je postala najmlajša zmagovalka Odprtega prvenstva Francije. Papež Leon XIII. posveti celotno človeštvo Jezusovemu Srcu. Rodil se je Fran Tratnik, slovenski slikar in Richard Strauss, nemški skladatelj. Rodil se je tudi Jacques Cousteau, francoski raziskovalec. Umrl je John Wayne, ameriški filmski igralec in Jože Privšek, slovenski skladatelj. Umrl je tudi Oton Župančič, slovenski pesnik.

Kakšno počutje vam danes prinaša konjunkcija med Soncem in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bo danes, ko nastopi konjunkcija odlično šlo od rok vse kar je povezan z delom in učenjem.

Katera astro znamenja lahko danes na področju čustev pričakujete čudovit dan, poln nežnosti?

V današnjem dnevu lahko na področju čustev pričakujete čudovit dan rojeni v znamenju ovna, bika in škorpijona.

Preberite tudi: PODZAVEST, ZAVEST IN ŠESTI ČUT

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v raku, boste nekomu priskočili na pomoč zaradi vaše dobre volje. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri, zato bodite ponosni na svoja dejanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energija lune v znamenju raka vam bo dala nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s prijaznimi in duhovitimi odzivi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj, kar boste počeli brez posebnega truda, boste danes, ko boste zbrani opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli svoj cilj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znova premislite, še posebej v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance, saj vas spremlja luna v znamenju raka, ki vas usmerja v občutljivost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija lune v raku vam bo zašepetala, da še naprej poslušajte svoj notranji glas. To bo dan, ko lahko delajte načrte, ki bodo počasi obrodili sadove in vas postavili nekoliko višje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pomoč znanca boste zavrnili, saj ste prepričani da zmorete sami. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti. Zvečer vam bo vse skupaj lažje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Niste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite kar se da previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo kljub luni v znamenju raka vedno boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad številnimi spremembami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko je luna v raku boste pravilno naravnani na nekaj, kar vam očitno ustreza. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte preveč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobili boste občutek, da lahko najdete nove odgovore in cilje ter se končno sestavite. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne zapravite kakšne dobre priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko boste razmišljali o finančni situaciji, ki ni ravno najboljša. Poskusite najti kakšno boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji, le zaupati jim morate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Družinske zadeve se bodo danes z energijo lune v raku znašle na prelomni točki, kar vam ne bo najbolj všeč. Poskusite nastalo zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovoriti v pravi smeri.

Vas zanima: MENTALNO ŠIBKEJŠA ZNAMENJA ZODIAKA