Dnevni horoskop za nedeljo 22. avgusta 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za nedeljo 22. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 22. avgusta 2021

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 22. avgusta 2021. Ostali boste še malce zadržani, vendar kljub energiji Polne lune zaradi ugodne konjunkcije boste vedno bolj sigurni v svoje znanje in zamisli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zmoti vas lahko manjši nemir, ki bo prisoten na ljubezenskem področju, vendar je to le lekcija, ki jo morate prebroditi.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 14:42 uri preide Luna v znamenje Rib

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno.

Dopoldan se boste težje osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop.

Popoldan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi.

Danes nastopi ob 14: 02 uri Polna Luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja.

So noči, ko so volkovi tiho in le Luna tuli.

George Carlin

Danes ob 21:35 uri preide Sonce v znamenje Device

Prihaja obdobje, v katerem bomo opazili nekatere spremembe. 22. avgusta ob 21.35 uri preide Sonce v znamenje device, kar boste najbolj zaznavali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Z lahkoto se boste znali organizirati na vseh področjih, saj so vibracije device odlične pri načrtovanju. Vsak dogodek bo vnaprej skrbno zapisan v planer, vsak nakup bo skrbno analiziran in preračunan, ves čas boste razmišljali, kako čim bolj urediti svojo dnevno rutino.

Rojeni v znamenju leva in device, dogodki na današnji dan:

  • Claude Achille Debussy, francoski skladatelj
  • Max Scheler, nemški filozof
  • Leni Riefenstahl, nemška filmska režiserka
  • Deng Xiaoping, kitajski politik
  • John Lee Hooker, ameriški pevec

Na današnji dan v Salzburgu prvič priredijo salzburški festival. Franc Jožef ne potrdi šeste izvolitve Ivana Hribarja za ljubljanskega župana. Japonska si priključi Korejo. V Ženevi 16 držav podpiše konvencijo o zaščiti ranjencev na bojiščih. Franc Jožef odstavi notranjega ministra Alexandra Bacha. Predsednik Sovjetske zveze Mihail Gorbačov je ukinil izredno stanje in zamenjal člane pučističnega komiteja. Rodil se je Milan Obrenović, srbski kralj in Denis Papin, francoski fizik. Rodil se je tudi švedski teniški igralec Mats Wilander. Umrl je Fran Roš, slovenski pisatelj in Jan Nepomuk Neruda, češki pisatelj, pesnik. Umrl je tudi slovenski pesnik, prevajalec Bogomil Fatur.

Ljubezen je lepa cvetlica, vendar potrebujemo veliko poguma, da jo utrgamo na robu prepada.

Stendhal
Kateri planetarni premiki nastopijo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da danes nastopi Polna luna, Sonce preide v devico, nastopi tudi konjunkcija med Luno in Jupitrom.

Katerim znamenjem se bo danes vsaka težava zdela večja, kot v resnici je?

V današnjem dnevu se bodo težave zdele večje kot so rojenim v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ODNOS IN TEKMOVALNOST MED BRATI IN SESTRAMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čas bo, da pridete z besedo na dan in se lotite pogovora z ljubljeno osebo, ki se mu že lep čas izogibate. Potekal bo bolje, kot ste predvidevali. Popoldne, ko luna preide v znamenje rib vam bo lažje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaželeli si boste več svobode in samostojnosti, prepričani, da si to tudi zaslužite. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno akcijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne dovolite, da vas energija Polne lune posrka v negativne vibracije. Vsemu kar vas utruja in vznemirja se raje nasmehnite. Ne bodite neučakani, saj se nikakor ne bo dobro končalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potrebujete malo miru, da zaslišite svoje misli. Odsotni boste in v dvomih, kakšen naj bo vaš naslednji korak. V nekaterih odnosih lahko s Polno luno pričakujete ohladitev razpoloženja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razigranost osebe v vaši bližini vam bo šla na živce. Že res, da bo dan obarvan z energijo Polne lune, a zato še ne pričakujte, da bodo vsi mrki in zaskrbljeni. Prebudite optimizem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dobro veste, da besed, ki jih izgovorite, ne morete vzeti nazaj, zato tokrat, ko nastopa naporna energija Polne lune raje dvakrat premislite, kaj izrečete. Samski bodite nekoliko bolj potrpežljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Umirite se, a reagirajte, ko bo to zares potrebno, prave priložnosti boste pravočasno zaznali. Dogodki, ki se bodo odvijali nepričakovano zahtevajo celega človeka, bodite pripravljeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odločili se boste in kljub Polni luni naredili pomembne korake naprej. Energija sprememb vas bo ojačala in vam pokazala pravo pot. Daleč v ospredju bo zopet družinsko življenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokazali boste samozavest in začeli uresničevati svoja zanimiva prizadevanja. Potreba po tem da podprete druge ljudi bo vplivala na vse, ki so v okolici. Partnerski odnosi se bodo razvili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zamujeno boste nadoknadili, če boste s Polno luno trdno prepričani vase. Povrnila se vam bo samozavest. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogajanja ter medsebojni stiki bodo kljub Polni luni na višku. Spoznali boste da ste na nek način odvisni od ljubezni ter odnosov, kar je lahko obremenilno in zoprno spoznanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pogled boste imeli usmerjen v prihodnost, poguma pa vam danes kljub Polni luni ne bo manjkalo. Telesno počutje bo dobro, preganjali vas bodo le manjši dvomi, ki se jim izognite.

Vas zanima: BARBARA JE ZARADI VIDEZA TARČA OPRAVLJIVIH SODELAVK