Dnevni horoskop za četrtek 7. januarja 2021

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. januarja 2021.

Dnevni horoskop za četrtek 7. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če dogajanja ne bo, se boste začeli dolgočasiti in ozirati naokoli po novih izzivih, opcijah in spremembah.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Nič ne bo enostavno in nič ne bo šlo na hitro, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost.

horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 9.53 preide luna v znamenje škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk hišnega fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo. Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti.

Danes praznuje Nicolas Cage: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga, kar pomeni, da je bolj hladne in zadržane narave. Premišljen, gospodaren in pronicljiv, takrat ko ga zadeve resnično zanimajo in navdušujejo. Luna v znamenju Tehtnice mu podarja prefinjenost in eleganco. V ljubezenskem odnosu je kavalir in zna ustvariti harmonijo.

Mars v znamenju Kozoroga mu dodaja trdnost in realen pogled na svet. Tudi na finančnem področju ima v življenju srečo, denar zna zaslužiti in tudi prihraniti. Venera v znamenju Vodnarja je tista, ki poskrbi, da nikoli ni dolgočasen, v njegovi bližini se vedno nekaj dogaja.

Kaj pravi dnevni horoskop, četrtek 7. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Mik Soss, slovenski glasbenik, Avsenikov baritonist
  • David Caruso, ameriški filmski igralec
  • Francis Jean Marcel Poulenc, francoski skladatelj
  • Gregor Schlierenzauer, avstrijski smučarski skakalec
  • Jan Oblak, slovenski nogometni vratar

Na današnji dan na Dunaju priseže druga vlada pod vodstvom Sebastiana Kurza. Rodil se je Vid Pečjak, slovenski psiholog, pisatelj in Anton Schwab, slovenski zdravnik, skladatelj. Umrl je Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik in Nikola Tesla, srbsko-ameriški, izumitelj, fizik, elektroinženir, matematik. Prav tako Jože Plečnik, slovenski arhitekt.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 7. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj se vam ne bo obrestovalo tako hitro, kot ste upali, kljub temu, da luna prehaja v škorpijona. Niste pripravljeni na branje med vrsticami, zato boste nekoliko nervozni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vztrajno boste s pomočjo lune v škorpijonu popoldne zagovarjali svoje cilje in imeli boste določene zahteve, od katerih ne boste hitro odstopili. Na koncu bo vse odvisno od dobre pripravljenosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z nekaterimi sodelavci žal ne najdete skupnega jezika. Vse skupaj bo danes najbolj izrazito v sredini dneva, posebno če še sodelujete z nekom izmed svojih bližnjih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zadeve se ne odvijajo tako, kot ste upali, morda tudi zato, ker vidite le eno zoprno pot in vse druge nekoliko zapostavljate, jezi vas tudi vpliv lune v znamenju škorpijona.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi vpliva lune v škorpijonu boste danes zaznavali manj strahu pred stvarmi, glede katerih ste že nekako pripravljeni. Lahko pričakujete dobre novice, posebno glede finančnega stanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 7. januarja 2021

Zopet boste zadržani in nočete spregledati glede določenih stvari, ki so več kot jasne. V čustvenih odnosih preveč razmišljate, medtem, ko so vse skupaj odvija prehitro za vaš okus.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko pozornosti bo danes, ko luna preide v škorpijona na družinskih odnosih, v katerih bo treba poudariti iskrenost. Pogovorite se z ljubljeno osebo, vendar bodite bolj lahkotni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občudovani boste, kar vas navdihuje z zadovoljstvom. Kljub vsemu, kar se dogaja, želite ostati mirni in zbrani ter premisliti o novih možnostih, ki vam prinašajo napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam pošilja dvoumna sporočila, zopet prihaja z vplivom lune v škorpijonu ljubosumje, kar vam ne bo všeč. Prerekanje danes zagotovo ne vodi nikamor.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čustva vas bodo močno presenetila, saj ste od nekoga pričakovali popolnoma drugačen odziv. Preprosto se ne morete pogovoriti z osebo, ki vam zaenkrat še noče odgovoriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Slišali boste nekaj o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov. Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo trenutno izredno težko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu, ki ga bo spremljal vpliv lune v škorpijonu, boste zopet polni energije in zagona. Obeta se vam veliko ljubezenskih iskric. Imate čas, da opravite vse, kar ste si zastavili.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JANUAR 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021