Dnevni horoskop za četrtek 3. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 3. septembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 3. september. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zamislite se skozi dan o stvareh, ki bi jih lahko spremenili ali celo izboljšali.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Ne obremenjujte se z drugimi, kadar se ne strinjate z njihovim drugačnim mnenjem. Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega, zato se zadržite s sarkazmom.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna se skozi dan nahaja v znamenju rib

Danes zvečer ob 22.22 uri preide luna v znamenje ovna. Čez dan boste v komunikaciji bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Zvečer pa se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, družbi se izogibajte saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem, vsekakor pa poskrbite da nahranite svojo kožo.

Danes praznuje Nuša Šenk: Astro profil

Merkur, Jupiter, Saturn in Pluton se nahajajo v znamenju Tehtnice, zato je elegantna, natančna in premišljena.

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v drugi dekadi Device, zato je močna in intenzivna oseba, ki zelo težko sklepa kompromise. Težko kontrolira svoja močna čustva in zato velikokrat zelo burno reagira. Težko resnično zaupa. Nagiba se k perfekcionizmu, ter občasno k izredni samouničevalnosti. Nuša Šenk je analitična in komunikativna, zato bi bilo dobro, da bi ti dve lastnosti v življenju kar najbolje izkoristila.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. S čustvi gre vedno v skrajnost, zato mora paziti, da ji ne uidejo izpod nadzora.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona, kar pomeni, da jo privlači vse, kar je skrivno, mistično in neznano. Izredno močno je intuitivna, zato pred njo ne skrivajte ničesar, saj ona že tako in tako ve, kaj je skrito. Ima izredno močno voljo in se pogosto znajde med voljo in razumom ter čustvi na drugi strani.

Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Tehtnice, zato se najboljše počuti takrat, ko živi in dela tako, da je to za vse, ki so vpleteni, najbolj pravično. V zibel sta ji položena sposobnost za diplomatsko zglajevanje sporov in ljubeznivost. S prijaznostjo razoroži še tako hude napadalce, ko ji to uspe, jo to izredno osrečuje.

Osrečuje jo širiti meje svojega sveta tako, da vanj povabi še koga, ki ji zaupa svoje življenjske izkušnje in spoznanja. Sreča jo sreča, ko se Sonce nahaja v znamenju Tehtnice, takrat bo deležna lepih priložnosti.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 3. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Urho Kekkonen, finski politik, predsednik vlade
Lev Semjonovič Pontrjagin, ruski matematik
Charlie Sheen, ameriški filmski igralec
Urška Bačovnik Janša, slovenska zdravnica
Tinkara Kovač, slovenska glasbenica

V Havani se začne 6. konferenca neuvrščenih. Rodil se je Friderik Pregl, slovensko-avstrijski zdravnik, kemik, nobelovec in John McTaggart, britanski filozof. Umrl je Alonso Cano, španski slikar, kipar, arhitekt in Ivan Sergejevič Turgenjev, ruski pisatelj. Na današnji dan je god sv. Marina – praznik ustanovitve Republike San Marino.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 3. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi vaš entuziazem zaradi tega trpel. Luna v znamenju rib bo skozi dan prijetno vplivala na vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spregledali boste realno sliko ljudi, ki so v vaši bližini. Presenečeni boste nad določenimi reakcijami, ki vas bodo vznemirile, saj takšnega razpleta nikakor niste pričakovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ospredje boste danes, ko se bo luna nahaja v ribah dajali sebe in nikakor se ne boste želeli poglabljati v težave drugih ljudi. Konec dneva se vam obetajo bolj sproščeni pogovori.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč skrbite za tiste, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči. Posebno doma, kjer bi pravzaprav morali počakati na večer, ko bo energija lune v znamenju ovna nekako uredila vse skupaj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Popoldne vas bo zelo motil hrup, zato poiščite kakšen miren kotiček. Zahtevno nalogo lahko opravite tudi doma, za računalnikom in vsekakor brez pomoči. Zvečer, ko bo luna v ovnu boste bolj sproščeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 3. septembra 2020

Nekaj vam bo danes čez dan, ko bo luna v ribah dalo pravi navdih in zagon. Pri nakupih, pa se ne morete pravočasno ustaviti, zato ostanite bolj previdni in predvsem budni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni je na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi. Vse nakazuje na to, da boste končno pozabili na nekaj težavnega in se spontano predali dobri energiji, k jo zvečer prinaša luna v ovnu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V službi vam bodo danes dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste opravili z občutkom in natančnostjo. Poželi boste hvalo in občudovanje, vendar pa si ne obetajte preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Delujete popustljivo, a resnica ni ravno takšna. Nekdo vam ne more do živega, ni še razkril vaše šibke točke. Sicer pa postajate že nekoliko utrujeni ob nenehnem besednem bojevanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozanimajte se glede možnosti za dodatni zaslužek, ter ne zanemarite podrobnosti. Popoldne boste utrujeni, vsekakor pa končajte pomembno zadevo, morda raje sami kot z napačnimi ljudmi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne znajdete se najbolje, posebno ob začetku dneva, ko boste zaradi vpliva lune v ribah morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne razumete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste čez dan, ko bo luna v vašem znamenju delovali bolj hladno, zato ker ste tako odločni, kadar je treba braniti svoja načela. Dolgo časa ste se trudili, da si korak za korakom izgradite boljši ugled.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020 ali Mesečni horoskop SEPTEMBER