Dnevni horoskop za četrtek 27. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 27. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Naužite se skozi dan optimizma, saj prihajajo zvečer obremenitve in ohladitve.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Ne bodite presenečeni, če boste v svojem razmerju iskali napake in videli popolnoma drugačno sliko. Tudi samski se boste malce težje sproščeno spuščali v direktne pogovore.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna preide ob 19.37 uri v znamenje kozoroga

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Čez dan se boste odzivali predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Danes praznuje Jadranka Juras: Astro profil

Diplomatski pristop in vztrajnost, ki ju prinaša njeno Sonce v devici jo vodita do uspeha, saj zna na svoj način s poudarjenimi vrlinami premetenosti stvari izpeljati, tako kot je treba. Je natančna, zaprte narave in izredno disciplinirana.

Z Luno v tehtnici jo odlikujeta družabnost in popularnost. S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom je sposobna biti dober mediator. Zna uživati v družbi. S svojo subtilnostjo večkrat obtiči v fazi neodločnosti, kljub temu, da jo vodi notranji občutek.

Verjemite v majhne reči, kajti v njih leži vaša moč.

Mati Terezija – misijonarka dobrote

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Mati Terezija, albansko-indijska redovnica, nobelovka
Aci Bertoncelj, slovenski pianist in pedagog
Nikola Pilić, hrvaški tenisač in trener
Barbara Bach, ameriška filmska igralka in fotomodel
Gerhard Berger, avstrijski dirkač formule 1

Na današnji dan izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 2 proti Veneri. Umrl je Herman Potočnik, slovenski raketni inženir, vizionar in Tizian, italijanski slikar. Rodil se je tudi Julij Betetto, slovenski basist, operni pevec, pedagog in tudi smučarski skakalec Matjaž Debelak.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI HREPENIJO PO ŠIRINI IN IZOBRAŽEVANJU

Dnevni horoskop: za četrtek 27. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni se ne pustite izzvati. Morda boste začeli z napačnimi vprašanji. Svoja čustva torej brzdajte, le tako lahko rešite zadeve. Ukvarjajte se le s tistim, kar resnično obvladate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsekakor se bo vaša odpornost skozi dan, ko se bo luna še nahajala v strelcu zvišala in lahko načrtujete povsem nove dejavnosti, tudi tiste, ki dišijo po enostavni izvedbi in dobrem zaslužku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če bo motiv danes dovolj velik, se boste potrudili. Kako se boste odločili, boste ugotovili šele, ko se boste znašli prav tam. Vsaj nekoliko razočarani boste zagotovo, ato bo vir potrebne motivacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite bolj zvesti. Tudi sebi, saj ste se v zadnjem času pustili premakniti in se podredili nekomu, ki vam sicer veliko pomeni. Luna v strelcu bo odlična iztočnica za osebni napredek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprememba, ki prihaja danes bo precejšnje preizkušnja za vaše živce, pa niti ne boste natančno vedeli, česa si želite. Četudi imate občutek, da se vam čas izteka, ga je še dovolj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 27. avgusta 2020

Zasanjani boste, posebno če je ob vas končno nekdo, ki vam vsekakor pomeni veliko več kot kdor koli do zdaj. Samski boste prav tako imeli priložnost, da se vam nekaj lepega zgodi prav kmalu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite biti kljub vplivu lune v strelcu bolj umirjeni, kajti videti je, da vas bodo določeni hoteli malo izzivati. Pokažite svojo samozavest. Nihče vam ne bo prišel do živega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša želja po denarni oblasti se prav hitro lahko spremeni v tiranijo, zato danes, ko boste notranje nemirni ne zahtevajte preveč. Za večjo zapravljivost še ni pravi čas, zato uživajte v malenkostih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne zapirajte se med štiri stene, posebno če je ob vas nekdo, ki postaja vedno bolj naporen in zadirčen. Sprostitev nekje zunaj bo morda prava rešitev v dnevu, ko se kljub luni v vašem znamenju zatika pri vsem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaši občutki bodo intenzivni, nadrejeni pa precej zahtevni, zato boste težko ugodili njihovim muham. Pogovorite se in najdite skupen kompromis. Dajte jim vedeti, da ste samo človek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijatelja računa na vas. Verjamite, da je mislil povsem resno, kar pomeni, da se bo kmalu spet oglasil. Vi pri tem nikar ne sopihajte, raje zvečer, ko luna preide v kozoroga priskočite na pomoč, da ne bo prepozno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z ljubljeno osebo bodite iskreni, ker sama ne more ugotoviti, kaj si mislite. Do odločilnega trenutka zberite moči in se osredotočite na tisto, kar bi morali storiti in povedati, da bosta oba zadovoljna.

Preberite tudi TEDENSKI HOROSKOP ali PREHODI MED ASTROLOŠKIMI ZNAMENJI, MEJNI DATUMI