Prehodi med astrološkimi znamenji, mejni datumi, ko se konča eno znamenje in se začne drugo

Imate večkrat občutek, da se lastnosti vašega astrološkega znamenja ne skladajo z vašo naravo? Morda ste rojeni na zadnji dan znamenja, kar pomeni, da nosite s sabo tudi nekaj lastnosti naslednjega Sončevega znamenja. Preverite vaše karakteristike, če ste rojeni v naslednjih datumih.

Rojeni 20. marca

Ljudje, rojeni na zadnji dan znamenja rib, so obdarjeni z nenavadnimi talenti, a tudi z nekaterimi težavami. V mnogih pogledih veljajo za najbolj napredne, saj se jih dotika energija ovna, ki zna premagati ribino občutljivost. Težko puščajo preteklost za seboj in sprejemajo odločilne odločitve, ki vključujejo velike spremembe. Njihov sanjski svet je bogat, vendar se znajo iz njega, ko je to resnično potrebno tudi iztrgati. Običajno poskušajo na različne načine,  da bi našli pravo pot, ki ji je treba slediti.

Rojeni 20. aprila

Rojeni na zadnji dan ovna imajo izjemne vodstvene lastnosti. To so dinamični posamezniki, ki jih poganjajo notranji impulzi. Uspeh in uresničitev cilja je njihov glavni moto. Poleg tega so le redko zadovoljni z nižjimi položaji in drugim mestom, vendar bolj umirjeno sprejmejo poraz. So izredno občutljivi in zelo diskretni glede osebnega življenja. Stremijo k temu, da si ustvarijo svoje idealno družinsko življenje. Zaradi občutljivosti lahko postanejo napeti in preveč čustveni.

Prehodi med astrološkimi znamenji, mejni datumi, ko se konča eno znamenje in se začne drugo

Rojeni 21. maja

Rojeni na zadnji dan bika imajo zelo močno osebnost, lik, ki redko obupa, ko se odloči, da bo nadaljeval boj. Najpomembneje zanje je ukrepati, najti rešitve in se nikoli ničemer odpovedati, pri čemer jim pomaga prodoren um, ki pa ni raztresen. Zelo radi imajo izzive, tako zelo borbeni in tako polni energije, da jih življenje lahko popelje do močnega fizičnega in duševnega stresa in obdobja izčrpanosti, ki so lahko nevarna če trajajo predolgo. Njihovi odnosi temeljijo na zaupanju, razvoju želja in ciljev, ki jih je treba deliti z ljubljenimi osebami.

Rojeni 21. junija

Rojeni na zadnji dan dvojčkov so v vseh pogledih zadovoljni z življenjem. Ne glede na to, ali so sentimentalni ali intelektualni, so venomer žejni novih izkušenj. To so ljudje, ki simbolizirajo vse, kar je dobro in slabo. Običajno so na finančnem področju zelo spretni. Če delajo ali sodelujejo v družinskem podjetju, so lahko še bolj uspešni. Ti ljudje imajo zelo ostro čutno plat. Ne glede na to, kako cinični ali ironični so, vedno so pomemben člen družbe. Živijo življenje, polno navdušenja, kar dokazuje, kako dobro lahko združijo užitke uma z užitki telesa.

Prehodi med astrološkimi znamenji, mejni datumi, ko se konča eno znamenje in se začne drugo

Rojeni 22. julija

Rojeni na zadnji dan raka so blagoslovljeni z izjemno srečo, žal pa se jim lahko v trenutku ta sreča tudi podere. V nekaterih situacijah trpijo zaradi pomanjkanja spoštovanja, toda ko uživajo v uspehu pozabijo na vse ostalo. Radi sodelujejo v zanimivih ljubezenskih zgodbah, tudi če vsebujejo dramatične situacije. Njihova želja po uspehu je tako močna, da so lahko za bližnje celo rušitveni. Ko obvladujejo svojo situacijo, se zdijo nepremagljivi. Ena od njihovih slabosti rojenih je, da se svojih napak običajno ne zavedajo. To jim preprečuje, da bi v svojem odnosu naredili nekaj pomembnih sprememb. Trdno verjamejo, da je vse, kar počnejo, pravilno in pošteno.

Rojeni 22. avgusta

Rojeni na zadnji dan leva so zelo pogumni. Ne glede na to, kako daleč se bodo spustili v svojem namišljenem, fantastičnem in ustvarjalnem iskanju, nikoli ne bodo izgubili stika  s svojim notranjim jazom. Oni ne pozabijo svojih korenin in so zelo realni glede lastnih sposobnosti. Zato prezirajo tiste, ki sebe ali druge izpostavljajo nevarnim situacijam z arogantnostjo in s tem, da so preveč samozavestni. Z gradnjo zanesljivih temeljev znanja delujejo razumsko. Njihove oči so oblikovane tako, da prepoznavajo lepoto v malenkostih, ki bi jih drugi morda spregledali. Radi načrtujejo svojo prihodnost.

Prehodi med astrološkimi znamenji, mejni datumi, ko se konča eno znamenje in se začne drugo

Rojeni 23. septembra

Rojeni na zadnji dan device radi presegajo meje, svoje in tuje. V življenju delujejo in se razvijajo svobodno, odkrivajo svojo ekspanzivno osebnost, dokler ne dosežejo tistega cilja, ki so si ga zastavili. Njihov boj je zelo intenziven. Pravzaprav se vedno trudijo v smeri, da bi čisto sami premagali svoje težave. Zanje je življenje stalna vrsta izzivov, s katerimi se morajo spoprijeti. S tega vidika jih uvrščamo med prave duhovne bojevnike. Oni hrepenijo po tem, da dokažejo, da imajo moč premagati ovire v življenju. Če želijo, so sposobni premikati gore. Vendar pa so pogosti tudi nekateri trenutki, ko padejo v depresijo ali imajo zelo malo energije.

Rojeni 23. oktobra

Rojeni na zadnji dan tehtnice zelo redko najdejo stabilnost v življenju. Skušajo sicer uravnotežiti svojo energijo, a ne glede na to, kako se trudijo, redko prodrejo na prvo mesto. Ker se nenehno dolgočasijo, ves čas iščejo nove pustolovščine. Najraje imajo tisti del situacije, ki se vsem drugim zdi težak in stresen. Spremlja jih poseben talent, da improvizirajo in da so nagnjeni k takojšnemu reševanju težav. So impulzivni in se večinoma ne strinjajo z načinom, kako stvari potekajo okoli njih. Posledično gojijo negativne ali kritične občutke. Zaradi svojega šarma in smisla za humor so to zelo priljubljeni ljudje.

Prehodi med astrološkimi znamenji, mejni datumi, ko se konča eno znamenje in se začne drugo

Rojeni 22. novembra

Rojeni na zadnji dan škorpijona v življenju nujno potrebujejo svobodo. Prav tako morajo biti čim bolj samostojni, le tako premagajo vse življenjske ovire, ki se pojavijo na poti samorazvoja, ne glede na tveganje. Če v kateri koli fazi nimajo dovolj poguma in volje, se lahko počutijo frustrirano, toda le kratkoročno. Lahko si zagotovijo višji položaj, vendar morajo paziti, da ne postanejo preveč avtoritativni. Popolnoma vseeno jim je, kaj si drugi mislijo o njih. Na splošno se svobodno odločajo o lastnih pravilih glede življenjskega sloga, mode in okusa. Vedno upoštevajo navodila svojega moralnega kompasa, kadar gre za pomembna življenjska vprašanja. Ne zanima jih samo njihova lastna svoboda, ampak tudi svoboda drugih

Rojeni 22. decembra

Rojeni na zadnji dan strelca so mojstri dolgoročnih dejanj. Njihove lovke so običajno rezervirane za natančno načrtovano napovedovanje na podlagi podatkov, ki so jih zbrali v preteklosti. Dobro vedo, kaj si želijo v življenju in svoj trud in čas načrtujejo v skladu s predvidenim namenom. Oni so največji zagovorniki varnosti, napredujejo počasi, a zanesljivo. Leto za letom gradijo trajno strukturo življenja. Zaradi svoje pretirano skrbne narave lahko doživijo nekaj neuspehov. Njihov življenjski pristop je prijeten, optimistično naravnan. So zelo potrpežljivi, vendar lahko v vsakodnevnih situacijah doživijo, da jih malenkosti zelo motijo, takrat postanejo razdraženi in uporniški.

Prehodi med astrološkimi znamenji, mejni datumi, ko se konča eno znamenje in se začne drugo

Rojeni 20. januarja

Rojeni na zadnji dan kozoroga so izjemno aktivni posamezniki, ki se počutijo zelo dobro, ko sledijo svojim podzavestnim vzgibom. Sposobnost sprejemanja odločitev in pravočasnega delovanja je njihova največja odlika. Raje improvizirajo, namesto da bi bili pretirano natančni in življenje jemljejo takšno, kot je. Ne glede na to, kako kaotično je, bodo našli rešitev, ki jim bo pomagala, da se lahko spoprimejo s situacijo. Humor je v njihovem življenju vedno prisoten v vsem, kar počnejo. Večino grozljivih okoliščin pogosto razblini njihov prijeten smeh. Iz fizičnega, čustvenega in intelektualnega vidika so izredno prilagodljivi.

Rojeni 19. februarja

Rojeni na zadnji dan vodnarja so trdi in odločni posamezniki, ki brez strahu raziskujejo svoje okolje. Zelo hitro odrastejo, se izognejo občutljivosti in se hitreje kot ostali preobrazijo v zanesljive posameznike, sposobne obvladati vsakodnevni življenjski stres. Čeprav kažejo zanimanje za duhovnost, so v življenju precej praktični in realni. Njihova bolj nežna plat se kaže kot ljubezen do pustolovščin in romantike. Prepričani so, da so cilji, ki se zdijo neoprijemljivi in težki, pogosto najboljši izziv. Njihova želja po uspehu je precej zdrava in življenjsko pomembna.

Preberite tudi ASTROLOŠKA ZNAMENJA, KARAKTERISTIKE IN SKRIVNOSTI ZODIAKA