Tedenski horoskop za obdobje od 24. avgusta do 30. avgusta napoveduje previdnost in preciznost

Zaradi vpliva Sonca v znamenju device, boste z diplomatskim pristopom več kot uspešni. Na poslovnem področju vas lahko zmede Merkur, ki poudarja globoke, poslovno obarvane misli. Denar vas bo sicer zanimal, vendar boste zadeve, ki niso rešene, v tem tednu težko popeljali do pozitivnih rešitev. Če vas bo nekaj motilo, boste znali to povedati, direktno, na ves glas.

Z Venero v znamenju raka bodo pomembna predvsem globoka čustva in njihovo dojemanje, kar vas lahko notranje obremeni. Mars v ovnu bo sprožil tudi hitre čustvene izzive in željo po napredku na vseh področjih. Vendar ne prehitevajte dogodkov, saj obstoja možnost, da si z zaletavim ravnanjem nakopljete več težav kot koristi.

Tedenski horoskop za obdobje od 24. avgusta do 30. avgusta napoveduje previdnost in preciznost

Čeprav se vam bo morda zdelo, da stvari sploh niso tako usodne in se z lahkoto odločate, bo potreba po previdnosti še kako pomembna.

Konec tedna prihaja konjunkcija med Luno in Plutonom, ki lahko povzroči boj za premoč na čustvenem področju in v odnosih. Močni instinkti, izjemna, prodorna inteligenca in intuicija vas vodijo k novim dogodivščinam naproti.

Največ lepih trenutkov se v tem tednu nakazuje ovnom, dvojčkom in tehtnicam, nekaj zapletov pa lahko pričakujete biki, device in ribe.

Preberite tudi SPADATE MED ZNAMENJA, KI JIM NI VSEENO ZA NAŠ PLANET?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tem tednu boste morali pri sebi uredili nekaj stvari in si postavili drugačne, bolj dodelane cilje, sicer lahko pozabite na izboljšanje.

Ljubljena oseba se vam bo z veseljem prepustila, zato z idejami pogumno na dan, saj bodo naletele na plodna tla. Zahteve v poslovnem svetu bodo vedno večje, kar boste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prihajajočem tednu se vam bodo dogajale lepe in zanimive stvari. Žareli boste od ponosa in navdušenja in tudi ljudje okoli vas ne bodo ravnodušni. Tisti, ki ste v zvezi, zdaj je čas, da se vi prilagodite partnerju. Skupaj se lotita nečesa, kar bo njemu všeč. V tem tednu si vzemite dovolj časa izključno zase. Čeprav boste morali biti večino časa v službi, boste imeli v popoldanskem času dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu. Privoščite si kakšno zanimivo branje ali odidite na večerni sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V tem tednu vam bo uspelo nadoknaditi marsikaj zamujenega. Tudi v službi boste končno pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi. Če boste dobro motivirani, pa vam lahko uspe celo pridobiti določeno prednost. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost. Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah. Konec tedna prihaja tudi možnost nepričakovanih denarnih dobičkov. Načrti, ki ste jih naredili, bi se lahko uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sodelovanje in delo bosta v prvi polovici tedna potekala v mirnem vzdušju.

Kompromis, ki ga boste v sredo ali četrtek, ko bo luna v kozorogu sklenili, pa bo izrednega pomena. Finančni uspeh lahko pride tudi preko tesnega prijatelja. Možnost poškodb bo v tem tednu povečana, zato pazljivo, še posebej tisti, ki se intenzivno ukvarjate s športom. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešite sami. Vaš partner bo sicer malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Finančno stanje bo v prvih dneh tedna zadovoljivo, vendar se izogibajte nakupovalni mrzlici, ki se kot po navadi tudi tokrat ne bo dobro končala.

Nervoza, ki bo prisotna, vas bo vsake toliko časa opomnila, da potrebujete počitek, zato ne ignorirajte opozoril. Čeprav se samski ne boste počutili razpoloženi za družbo, bi bilo dobro, da se vseeno odpravite ven. Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do potankosti izdelan, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. In to iz enega samega razloga, čas za takšne zamisli enostavno ne bi bil dobro izbran.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli se boste na najboljši možen način izkazati na službenem področju, kar pa seveda pomeni tudi precejšen pritisk. Finance, davki in obresti bodo osrednja tema vaših pogovorov. Nekaj več pozornosti namenite zdravju, saj bo vaša vitalnost oslabljena. Ne zaletavajte se z glavo skozi zid, najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakujemo. Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.

Preberite tudi DEVICA, NAJBOLJ MARLJIVO ZNAMENJE ZODIAKA
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sodelovanje s sodelavci bo prineslo dobre rezultate in ugodne okoliščine, čisto po naključju pa boste zrasli tudi v očeh nadrejenih. V prvi polovici tedna še posebno skrbno ravnajte z lastnim imetjem in denarjem. Nekateri boste sklenili bolj temeljito poskrbeti za svoje zdravje. Ponavljajoči se prehladi so vam dali misliti. Četudi se konec tedna ne boste povsem strinjali z družinskimi člani, bodite potrpežljivi in nikar ne drezajte v osje gnezdo. Raje se izognite prepirom in se osredotočite na vse, kar je pozitivno usmerjeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne verjemite v ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu vsega, kar slišite.

Preglejte reference in se vprašajte, katere osebe so dobre za vas in katere ne. V prvi polovici tedna boste imeli ves čas občutek da ne sledite situacijam na pravi način, ampak vidite zadeve v čisto drugi luči kot ostali. Ideje in razne kreacije bodo proti koncu tedna kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite in poželi boste uspeh. Privoščite si nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem tednu se lotite področja, ki je nujno potrebno spremembe. Če se še niste poskusili v vlogi voditelja, poskusite. Nepričakovano spremembo načrtov morate iskreno priznati tistim, ki bodo prizadeti. Več, ko se boste pogovarjali z drugimi, prej boste spoznali, koliko lahko ponudite. Malce bolj sproščeno vzdušje v drugi polovici tedna vas bo navdajalo z mirom. Morda vam celo uspe ponovno najti duševni mir ter ravnovesje. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite močni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prišlo bo do zanimive spremembe, kar se tiče vašega dela vas bo pripravilo do tega, da se vključite v projekt, ki bo najprej deloval dvomljivo. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste napredek. Počutili se boste samozavestne. To je primeren teden, da se lotite nečesa, kar še niste počeli. Pri poslih bodite skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi. Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste v nedeljo kršili dogovora.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Marljivo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov prihodkov.

Intenzivno življenje se bo nadaljevalo in pustilo določene sledi na vašem zdravju. Vezani vodnarji pa boste zadovoljni s svojim partnerjem in njegovimi pestrimi predlogi. Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, pa boste postali nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu naredili krivico, zato se boste opravičili. Vendar tako enostavno ne bo šlo, storiti boste morali še kaj več kot samo povedati nekaj lepih besed.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša vključenost bo prinesla pozitivne učinke, a če boste preveč časa odmaknjeni, boste zamudili priložnost spoznati osebo, ki vam bo ponudila nekaj zanimivega. Preden se odločite za kakšen podvig, se o tem posvetujte s prijateljem, saj mu morda vaši načrti ne bodo najbolj po godu. V poklicu, v službi ali v poslu nasploh se vam bodo proti koncu tedna odprle številne možnosti, ki jih boste znali odlično izkoristiti. Kombinacija teh dveh sposobnosti je že dober temelj za uspeh. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti.

Preberite tudi DEKORACIJA ZA DOM GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE