Dnevni horoskop za četrtek 24. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 24. septembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 24. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Kritičnost in negativna nastrojenost boste danes izzveneli. Znali se boste povezati s sabo in svojo notranjostjo.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Dopustite danes pomembni odločitvi, da postane trajen simbol globokega spoštovanja, ki ga gojite do tistih, ki vam veliko pomenijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 1.16 uri preide luna v znamenje kozoroga

Z luno v kozorogu je čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Čez dan se boste odzivali predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Zaradi zemeljskih energij lune je priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego.

Danes ob 03.55 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Povečana bo tudi vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Mikali vas bodo nakupi oblačil, modnih dodatkov in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 24. september 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Edward Bach, angleški homeopat in utemeljitelj cvetnega zdravljenja
Francis Scott Key Fitzgerald, ameriški pisatelj
John Rutter, angleški skladatelj in dirigent
Pedro Almodóvar, španski filmski režiser
Riccardo Illy, italijanski politik in poslovnež

Na današnji dan Srbija predloži državnemu zboru RS zahtevo o priznanju srbske manjšine v Sloveniji. Rodil se je Arthur Guinness, irski poslovnež in pivovar in John Marshall, ameriški pravnik. Umrl je Jure Robič, slovenski ultramaratonski kolesar in Anton Martin Slomšek, slovenski škof, pesnik, narodni buditelj in svetnik. Rodila se je tudi druga žena Paula McCartneyja, Linda Eastman, fotografinja, pevka in borka za pravice živali.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU TEHTNICE

Dnevni horoskop: četrtek 24. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Najboljši rezultati danes, ko bo luna v kozorogu prihajajo skozi skupinske podvige. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku vaše energije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezni ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi želeli. Nekoliko zmedeni ste, radi bi le, da bi vas pustili pri miru, saj zaradi lune v zemeljskem znamenju ne prenesete priganjanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Partnerjeva ali prijateljeva izjava vam bo danes zazvenela sumljivo. Nikar ne pretiravajte. Nikar ne mislite, da lahko rešite druge, zato brzdajte svojo posesivnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse poteka v pozitivni smeri, lahko pa tudi kaj spremenite in se prebudite. Nekaj boste opravili hitreje, če se ne boste držali ustaljene poti, ki vas malce vznemirja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite s Prvim krajcem odprti za morebitne nasvete prijateljev. V delovni vnemi boste pozabili na to, da svoje moči prenavljate le takrat, ko imate dovolj časa tudi za druženja in prijeten klepet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 24. septembra 2020

Neodločni boste, energija se bo razpršila med več različnimi cilji. Pretirano se obremenjujete s stvarmi, ki ta hip niso tako pomembne, zato s pomočjo lune v kozorogu odnehajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Niste preveč prepričani o dobrih namenih določene osebe, toda na vsak način nadaljujete brez ostrih pripomb, ki ne peljejo nikamor. V ljubezni se boste odločili po sporočilu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste izredno odločni, posebno po pogovoru, ki vam bo odprl nova spoznanja. Potem pazljivo, ker so mogoči nesporazumi, ki bi se jim zlahka izognili, če bi premislili, kako bi odgovorili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Povezujete se z nekom iz delovne okolice ali z osebo, s katero imata skupne ustvarjalne načrte. Pazite, da boste v odnosih direktni in malce bolj iskreni sami do sebe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nimate miru, čeprav veste, da je pametneje počakati, posebno glede poslov in nakupov. Presežek energije uporabite v odnosu z drago osebo, ki potrebuje vašo družbo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spremenili boste svoje načrte, saj vam bo z vplivom lune v kozorogu postalo jasno, da se na neko osebo ne morete več zanesti. Naložili si boste še nekaj dodatnega dela, ki vas bo sproščalo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan se bo odvijal po vaših pričakovanjih, zato boste še bolj produktivni kot običajno. Vaši najbližji vam trdno stojijo ob strani in podpirajo vaše zamisli, lahko jim zaupate.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali RETROGRADEN MARS: ASTRO ZNAMENJA IN LEKCIJE