Dnevni horoskop za četrtek 22. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 22. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes vam konjunkcija med Luno in Jupitrom odpira posebno pot do srečnih naključij in prinaša nasmeh na vaše ustnice.

Dnevni horoskop smernica za astrološka znamenja: Da bi dosegli kar ste si zastavili, morate najprej na široko odpreti oči in spregledati, kaj se dogaja v vaši bližini.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 22.59 uri Sonce preide iz uglajene tehtnice v v znamenje skrivnostnega škorpijona.

Pričakujte tudi tisto, na kar ne bi nikoli pomislili. Dogajanje se bo vrtelo z zanimivim in razburljivim tempom.

Luna je v znamenju kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti.

Danes praznuje Shaggy: Astro profil

S Soncem v znamenju Tehtnice je prisrčen in simpatičen za osebe nasprotnega spola. V življenju ter pri odločitvah je umirjen in zelo premišljen, tveganje mu ni ravno pisano na kožo, zato se mu tudi izogiba. Naklonjene so mu nežne ženske, ki v razmerju ne hrepenijo po glavni vlogi.

Luna v znamenju Škorpijona je tista, ki mu ne dovoli ostati neopažen in tista, ki poskrbi, da si ga vsaka ženska resnično zapomni. Mars v znamenju Device mu pripomore k vztrajnosti in dobri motivaciji, zato zelo težko ostane brez dela in denarja. Venera v Strelcu privablja v njegovo življenje veliko ljudi, prijateljev in znancev, ki ga spoštujejo in so radi v njegovi družbi, saj je zabaven.

Tvoje vizije bodo postale čiste, ko boš pogledal v srce. Kdor gleda zunaj, sanja, kdor gleda notri, se prebudi.

Carl Gustav Jung

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek, 22. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice / škorpijona in dogodki na današnji dan:

Metka Ravnjak Jauk, slovenska besedilopiska
Dražen Petrović, hrvaški košarkaš
Ulrike Maier, avstrijska alpska smučarka
Arsène Wenger, francoski nogometni trener
Miroslav Šatan, slovaški hokejist

Na današnji dan v Metliki poteka prvi občni zbor Slovenskega časnikarskega društva. Rodila se je Kristina Brenk, slovenska pisateljica, pesnica in Franz Liszt, madžarski skladatelj. Umrl je Mladen Kranjc, slovenski nogometaš in Miha Kastelic, slovenski pisatelj, pesnik, knjižničar, urednik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 22. oktober 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če boste od sodelavcev pričakovali preveč, se boste že vnaprej obsodili na razočaranje. Kljub temu prihaja toliko drugih možnosti, s katerimi bi si lahko dokazali, da ste pripravljeni na svetlobo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri odgovorih na neprijetna vprašanja bodite zaradi vpliva lune v kozorogu kratki in jedrnati. Bolj ko boste odgovarjali na dolgo in široko, večja bo verjetnost, da se boste zagovorili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izbijte si iz glave, da boste težavno nalogo opravili čez noč. Predolgo ste odlašali z različnimi obveznostmi, da bi vam to zares uspelo. Ne prehitevajte dogodkov, ampak se vsega lotite počasi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne prehitevajte situacij in pustite sodelavcu, naj najprej predstavi svojo taktiko. Če vam tudi potem ne bo všeč, mu to brez občutka slabe vesti tudi povejte, kar z luno v kozorogu ne bo težko.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijateljstvo se bo danes povezalo z ljubeznijo. Nekdo vas ni pozabil, čeprav morda nekoliko dvomite v besede. Še vedno razmišljate o nesporazumih v službi, ki jih ne morete rešiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 22. oktobra 2020

Naključni dogodek vam bo danes končno odprl oči. Takoj boste ugotovili, kaj ste doslej zamudili, a časa za popravni izpit bo še vseeno dovolj. Zavihajte rokave in dokažite, da ste iznajdljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skušajte skrivnost vsaj še nekaj časa zadržati zase. Če jo boste obesili na veliki zvon, boste izgubili pomembno prednost pred tekmeci. Luna v kozorogu prinaša zadržanost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na krilih domišljije se boste podali v tvegano zadevo. Kmalu boste ugotovili, da ste naredili manjšo napako. Z večjimi investicijami še malo počakajte, saj čas ni najbolj ugoden.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Številne obveznosti vas bodo danes, ko bo luna v kozorogu močno obremenile, če si ne boste pametno organizirali časa. Poskusite saj ne bo težko. Nekdo bo zelo prijazen do vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naloga, ki vas čaka zahteva več vztrajnosti. Če mislite, da ji ne boste kos, raje odnehajte že pred začetkom. Okolica si bo vaše omahovanje razlagala na čuden način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čaka vas veliko zanimivega. Nekaj boste naredili brez razmišljanja, tokrat vas zanima le končen izid. Vsaj okoli poldneva poiščite kljub hladni energiji lune v kozorogu več časa za sproščen pogovor.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določeni premiki bodo nujno potrebni, le da vam za zdaj še ni jasno, kako jih boste sploh dosegli. Brez skrbi vse se bo začelo razvijati pozitivno in z luno v kozorogu zelo realno.

Preberite tudi Mesečni horoskop oktober ali Lifestyle astro namig.