Dnevni horoskop za četrtek 20. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 20. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar v današnjem dnevu ne dovolite, da vas povečana preciznost notranje obremeni!

Dnevni horoskop smernica za zodiakalna znamenja: Danes pazite, da ne boste preveč agresivni pri tem, da bi svojim idejam naši mesto v svetu. Če boste pazljivo izbrali trenutek, kdaj se umakniti, boste bolj uspešni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Bistvo zmage je vedno v resnici.

Benjamin Harrison

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Josef Strauß, avstrijski skladatelj
Benjamin Harrison VI., ameriški predsednik
Salvatore Quasimodo, italijanski pesnik, nobelovec
Amy Adams, ameriška igralka
Demi Lovato, ameriška pevka in igralka

Na današnji dan vesoljska sonda Magellan pošlje posnetke površja Venere. Umrl je Janez Boljka, slovenski kipar, grafik in slikar ter Gustav Ipavec, slovenski skladatelj. Rodil se je švicarski alpski smučar Bernhard Russi. Reinhold Messner se kot prvi povzpne na Mount Everest brez dodatnega kisika.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP

Dnevni horoskop: za četrtek 20. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes prihaja z luno v devici veliko obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Vse zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo najboljša za vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če ne boste prehitri v komunikaciji, bodo vaše sposobnosti spoštovane s strani pomembnih ljudi. Presenečali boste s svojimi kreativnimi idejami, ki lahko dobijo tudi realno obliko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Precej raztreseni boste, še posebej tisti, ki vas čaka gora obveznosti. Umirjenost vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran, zvečer se boste povezali s sabo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša odločitev je, ali boste naredili korak v prihodnost ali ne. Imate velike ambicije, vendar bo potrebno najprej intenzivno razmisliti, kako bi jih lahko brez težav udejanjili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite zaradi vpliva lune v devici pozorni na odzive drugih, ko boste predstavili svojo zamisel, saj boste odgovore dobili med vrsticami. Prijatelji vas bodo popoldne presenetili s svojo razigranostjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 20. avgusta 2020

Dokončajte vse pomembne opravke že dopoldne, kajti kmalu vas čaka še nekaj novih nalog, morda nekaj nujnega. Prav kmalu bo vaše razmišljanje nekoliko drugačno, kar bo nekoga presenetilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na prvem mestu bodo odnosi s sodelavci in prijatelji, kjer bo znova prišla do izraza vaša nesebična narava. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali prilagajati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan z luno v devici bo ugoden za pogajanja in globoke pogovore. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne dvigne v višave.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan se bo začel obetavno, vendar popazite, da ne bi zavrnili možnosti za novosti, ki se vam obeta nepričakovano. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani podobnih pogovorov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite danes kljub luni v devici s financami, saj boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili popoldne, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozorni bodite danes, ko bo luna v zemeljskem znamenju na okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najboljše znajdete sami. Priložnost vas bo dohitela, ko boste pripravljeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse lahko dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas že nekaj česar ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer želite.

Preberite tudi KAJ RAZKRIVA VAŠ DAN V KATEREMKOLI MESECU?