Raki praznujejo. Kako jih presenetiti?

Samo razumevanje značilnosti in vedenja rakov ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem prijetnim posameznikom, rojenim v vodnem znamenju.

MAMA IN OČE ROJENA V ZNAMENJU RAKA

Mama rakica je neverjetno intuitivna in sentimentalna, zato jo z bučno zabavo, še posebej nenapovedano raje ne presenečajte. Ona uživa v kuhanju in zelo rada pripravlja hrano. Torej, fantastično darilo zanjo je kuharska knjiga ali kakršenkoli kuharski pripomoček. Zgrešili ne boste s pripomočki za dom, uporabnimi ali dekorativnimi, saj ji domače okolje, ki je urejeno po izbranem okusu veliko pomeni. Lahko bi ji podarili tudi zapestnico, ki ji nudi zaščito.

Zapestnica Zen za zaščitoOčetu raku, ki je rad doma, lahko kupite najmehkejše in najbolj udobne nogavice, copate, pižamo ali zanimivo majico. Vedite, da je oče, rojen v znamenju raka v zvezi z obdarovanjem zelo nezahteven. Vesel bo vsega, kar mu boste podarili iz srca.

SESTRA ALI PRIJATELJICA RAKICA

Sestra in prijateljica rojeni v znamenju raka, sta nostalgični in zgodovinski predmeti imajo zanju velik pomen. Ker sta stiku s svojo čustveno platjo, jima bo vaša izbira tudi dolgoročno veliko pomenila, vendar mora biti darilo unikatno. Zelo radi gledata stare albume s fotografijami in spomine nasploh, zato ju lahko presenetite na nenavaden način in jima podarite video s skupnimi spomini, ali pa album. Veseli bosta tudi Astrološke natalne analize, saj radi brskata po svoji preteklosti in iščeta odgovore.

Natalna astrološka analiza

PARTNERKA IN PARTNER ROJENA V ZNAMENJU RAKA

Vaši rakici vlada luna, zato jo spremlja posebna naklonjenost do srebra. Srebrni nakit je odlična izbira darila zanjo. Udobje je ključnega pomena pri izbiri darila za vašo rakico. Če se odločite za povabilo, naj bo le to romantično obarvano in seveda bolj v samoti, da se bosta lahko posvetila drug drugemu. Velikokrat najboljše darilo sploh ni materialno in partner rak se tega še kako dobro zaveda. Z dragimi darili pri njem ne boste najbolj uspešni. Oblikujte in natisnite kupon s šaljivo vsebino, npr. en teden bom pospravljala namesto tebe, ali en teden ti bom nosila zajtrk v posteljo. Unikatni darilni boni so ljubeznivo in ​​vedno prijetno darilo, s katerim boste partnerja raka zraven še nasmejale.

BRAT IN PRIJATELJ RAK

Darilo bo vaš brat ali prijatelj rak čuval in nikoli ne bo pozabil lepe pozornosti. Najbolj ga bodo razveselila darila, ki mu bodo spodbudila njegovo bogato domišljijo. Odlična izbira zanj je lahko torba za računalnik ali tablico oz. nekaj kar bo lahko praktično uporabljal.

SODELAVEC ALI SODELAVKA RAK

Sodelavec ali sodelavka rojena v znamenju raka bosta zelo vesela ročno izdelanih daril in takšnih, ki jih bo lahko uporabljal v vsakdanjem življenju, tudi s prestižno bombonjero boste zadeli v pravi smeri, saj se zelo rada posladkata. Primerno darilo so tudi dišeče sveče ali uokvirjene fotografije.

Raki in rakice, želimo vam vse najboljše!

Preberite tudi RAK, NAJBOLJ NEŽNO ZNAMENJE ZODIAKA