ASTRO ZNAMENJA, KI NAJBOLJ UŽIVAJO V VRTNARJENJU

Astrološka znamenja, ki nadvse uživajo v vrtnarjenju: Je med njimi tudi vaše?
Radi vrtnarite?

Astrološka znamenja, ki nadvse uživajo v vrtnarjenju: Je med njimi tudi vaše?

Ali imate talent za rastline, zelenjavo in cvetje? Ali veste kaj morate storiti, da bodo vaše rože zacvetele, da bo travnik živo zelene barve in da bodo sadna drevesa hitro rasla? Če vam je vse to znano, verjetno spadate med astrološka znamenja, ki resnično uživajo v vrtnarjenju.

BIK

Bik, ki še kako uživa v vrtnarjenju, ure in ure preživi na prostem, sadi, pleje, zaliva, tudi če je pri tem ves umazan od zemlje. Ko vidi, da je njegov vrt urejen, ga to zelo osrečuje. Vrtnarjenje spodbuja bikovo hvaležnost do matere narave. On dobesedno uživa na prostem in je kompatibilen s svežim zrakom.

Biki imajo sposobnost, da jim skoraj vse rastline uspevajo. Radi imajo tudi sobne rastline in zeliščni kotiček, ki je pomemben, saj jih sprosti. Bik se zelo dobro zaveda, da gojenje rastlin pomaga okolju, proizvodnji kisika in doda lepoto.

Astrološka znamenja, ki nadvse uživajo v vrtnarjenju: Je med njimi tudi vaše?

RIBI

Ribice ste v pravi harmoniji z rastlinami, saj jih negujete s srcem in skrbite za vsa živa bitja. Svoje izredne umetniške sposobnosti uporabljate na vrtu tako, da se s svojo kreativnostjo odločate, kakšen bo vaš vrt in kakšna bo okolica.

Ribice ste najbolj osredotočene na zelenjavni vrt, z razlogom, da lahko svojo zelenjavo uporabljate pri kuhanju. Medtem ko vrtnarite, se znate povezati z zemljo in zelenjem. Poslušate ptice in si znate vzeti nekaj trenutkov, da cenite lepoto narave, medtem ko urejate svoje rastline.

DEVICA

Devica ima rada vse kar je zeleno in vse kar je povezano z zemljo. Devica je navdušena, ko obvlada vse o vrtnarjenju in tista, ki se s svojim precizno načrtovanim vrtom zelo rada pohvali. Pomembne so ji vse malenkosti, od tega, kaj bi bilo treba zasaditi, kdaj, kako ravnati s škodljivci, zalivalnim sistemom in postavitvijo vrta.

V očeh device imajo rastline svoj urnik, v realnosti pa se lahko ob njih nauči manj nadzorovati in ceniti nepričakovano. Če so zunaj, ter delajo z rokami in vidijo rezultate svojega dela, jim to koristi, da se boljše počutijo.

Astrološka znamenja, ki nadvse uživajo v vrtnarjenju: Je med njimi tudi vaše?

TEHTNICA

Tehtnice nadvse cenijo lepoto. Obožujejo cvetje, prav tako se rade pohvalijo s kakšnimi posebnimi rastlinami, ki jim skoraj vedno uspejo, saj vanje vagajo vso svojo pozornost. Gojiti svoje cvetje in rastline je njihova sprostitev, na katero komaj čakajo.

Tehtnice imajo rade med vrtnarjenjem svoj mir in medtem ko delajo na vrtu, se lahko sprostijo in sprostijo svojo tesnobo. Njihov vrt je vedno lepo dekoriran in nikoli preveč pisan, saj je estetika njihova cenjena vrlina.

RAK

Rak enostavno mora preživeti določen čas na prostem, zato je vrtnarjenje zanj prava terapija. Vrtnarjenje navdihuje rakovo domišljijo in pogosto se domislijo inovativnih načinov na področju zalivanja ali obrezovanja. Raki so ponosni na okolico doma in seveda tudi na vrt. Delo z zemljo, opazovanje prvih poganjkov in popkov ter možnost nabiranja lastnega sadja in zelenjave daje raku občutek, da ima v življenju namen.

Vrtnarjenje rakom omogoča, da svoja čustva razdelajo na prijeten način. Raki kanalizirajo svojo ustvarjalnost in svoj vrt uporabljajo kot svoje platno, tako da postane simbol žive umetnosti.

Pripravljeno za Govori.se