Tedenski Lunin horoskop za obdobje 8.11.-14.11.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 8. do 14. novembra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju kozoroga. Prva misel bo uspeh na področju kariere in denarja, ki ga boste želeli še dodatno okrepiti. Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste lažje prebili do samega vrha zastavljenih ciljev. Ne boste se pretirano poglabljali, zato vas čustvene situacije ne bodo najbolj zanimale. Bolj se boste ukvarjali s konkretnimi dejstvi, iskali boste tudi resnico. Tudi v torek, ko bo luna še v kozorogu ne pričakujte ljubezenskih izlivov in raznega razčiščevanja. Več časa kot običajno boste preživeli ob delu ali računalniku. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo, ki zahteva več moči in vztrajnosti.

blank

V sredo se boste z luno v znamenju vodnarja precej neobremenjeno odzivali na vse kar se bo vrstilo.

Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vam veliko pomenijo. Besede bodo imele zaradi posebne iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah, še posebej v četrtek, ko bo Prvi krajec še dodatno okrepil odločnost. Sedaj bodo na vrsti tudi odnosi in reševanje napetih situacij. Želeli boste narediti več zase, ter za svoj telo, ki vam bo sedaj še kako hvaležno.

V petek in soboto vas bo spremljala nežna luna v znamenju rib.

Dotaknili se boste najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo iskanje orodij za osebno rast bolj intenzivno. Znali boste prisluhniti in svetovati na pravi način. Umirjena energija bo omogočila, da se prebudi vaša kreativnost, zato boste močno usmerjeni k ustvarjanju.

V nedeljo popoldne, ko luna preide v znamenje ovna lahko pričakujete željo po tem, da vas opazijo, da se bolj izpostavite ter da v določenem krogu prevladate. Preveč egoistični koraki pa se lahko v najslabšem primeru sprevržejo tudi v kakšen konflikt. Odnosi se vam bodo zdeli pomembni, vendar se boste s težavo komurkoli prilagajali.

Pripravljeno za Sensa.si