Tedenski Lunin horoskop za obdobje 7.6.-13.6.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. junija
Vas zanima, kako bo v tednu pred vami na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. junija

V ponedeljek boste stopili z vplivom lune v znamenju bika. Delo, dom, družina in medsebojni odnosi bodo vaše glavne prioritete. Trudili se boste, da vse rešite na topel in prijeten način, brez odvečnih argumentov. Premišljeni in vztrajni se boste podali v nove podvige, manjkalo bo le odločnosti, zato boste bolj učinkoviti v skupini, kjer bo prisotnih več različnih mnenj. Prilagodljivost tokrat ne bo problem, z veseljem boste tudi prisluhnili, tako na delu kot tudi v medsebojnih odnosih.

V torek skozi dan boste še bolj hladni in zelo realni, ob 20.47 uri, ko luna prehaja v dvojčka pa pričakujte bolj razpršene misli.

blank

Prihajata površnost in radovednost, zato se zapletenim situacijam skušajte izogniti. V kolikor se spontano podate novim dogodivščinam na pot, boste videli le pozitivne rešitve, ki vas bodo napolnile z optimizmom. Čeprav boste tudi v sredo sami sebi zadostni, vam bo godila tudi družba, kjer se boste sposobni popolnoma sprostiti in odmisliti obremenitve in težave.

 V četrtek, ko nastopi ob 12.43 Sončev mrk, ob 12.53 pa Mlaj, se bodo začele prepletati vihrave in neugodne vibracije.

Nestrpni boste, težko se boste notranje umirili, saj se vam bo ves čas nekaj dogajalo, če ne v realnosti, pa v vaših živahnih mislih. Prišli boste do  spoznanj, ki pa bodo morda težja in celo obremenilna. Nikar ne dovolite, da se negativne energije nakopičijo in povzročijo konfliktne situacije, ki jih boste v kasnejših dneh težko zgladili.

V petek ob 9.22 uri luna preide v znamenje raka. Na poslovnem in finančnem področju boste bolj natančni, upoštevali boste vse podrobnosti. Zavedati se boste začeli globljega pomena, kar bo popeljalo osebo rast močno navzgor. Vikend bo obarvan z navidezno občutljivostjo, zaradi močnega čustvenega vpliva lahko tudi spustite kakšno solzico. V nedeljo ob 20.22 uri nadaljuje luna svojo pot v znamenju leva in vas vodi v pogum, samozavest in pomembne odločitve.

Pripravljeno za Sensa.si