Tedenski Lunin horoskop za obdobje 6.9.-12.9.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. septembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. septembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. septembra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek boste zaradi vpliva lune v znamenju device bolj previdni, precizni in predvsem bolj odgovorni. Potreba po samoorganiziranju se lahko izrazi kot pretirana kritičnost, zato ne bodite presenečeni, če se boste ukvarjali z nepotrebnimi skrbmi. Strastni pogledi vas ne bodo prepričali, saj boste tako zelo globoko zatopljeni v obveznosti. Družinski pogovori bodo vsebovali le dejstva, za filozofiranje ne bo prostora.

Zanimalo vas bo tudi, kako izboljšati svoje prehranjevalne navade in urediti svoje zdravje, še posebej v torek, ko nastopi Mlaj.

blank

V sredo ob 5.20 uri se luna pomakne v znamenje tehtnice, zato lahko pričakujete  močno intuicijo, precizno delovanje, dober spomin in odlično sposobnost vizualizacije. Polni navdiha in umetniško razpoloženi se boste znali umirjeno zazreti vase. Zaželeli si boste bližine ljubljene osebe ali dobrega prijatelja, ob katerem ste lahko resnično takšni kot ste. Misli bodo tudi v četrtek zbrane, motivacije za delo ter učenje bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj odločnosti. Na ljubezenskem področju prehajate v iskren čas nagajivih komplimentov.

Petek bo zaradi prehoda lune v škorpijona razgiban in strasten.

Na trenutke boste brezobzirni, lahko se tudi z glavo zaletavate v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto ne boste opazili. Ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti vas bodo popeljali v energije, ki se jih boste težko ubranili. Tudi v soboto boste spremenljivega razpoloženja, zaradi poudarjene čustvenosti morda tudi malce otožni in nezainteresirani za kakšen napredek. Učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale misli, povezane s čustvi. Izogibajte se vsem situacijam, kjer se morate strinjati z drugimi.

Veliko vam bosta v nedeljo od 10.34 ure dalje, ko luna preide v strelca pomenili odprtost in iskrenost, s katerima lahko razrešite marsikaj, kar je bilo do sedaj nejasno. Spontano se boste podali do cilja in želi zmagovalne energije. Ustrezala vam bo družba podobno mislečih ljudi, s katerimi boste sposobni filozofirati v nedogled.

Pripravljeno za Sensa.si