Tedenski Lunin horoskop za obdobje 4.7.-10.7.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. julija 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. julija 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. julija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v devici. Veliko boste razmišljali o financah in poslovnih podvigih, vsekakor pa bodite v tem času pozorni na droben tisk in majhne namige. Razveselili se boste samo konkretnih zadev, ki bodo izboljšale vaš notranji občutek.  Začnite z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, kopel za telo, oblogo za lase, preglejte, uredite in pospravite svojo garderobo, le tako boste čutili, da ste nekaj naredili zase. Bodite dejavni in se ne prepuščajte nepotrebni zaskrbljenosti in negativnemu odnosu do okolice.

V sredo luna prehaja v tehtnico.

Vpliv, ki poudarja ljubezen, pristnost in toplino. Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo, v ospredje prihaja želja, da nekaj izboljšate, polepšate ali popravite. Na osebnem področju boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter drugačne pristope. Želje bodo skromne, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen in topel način. Ukvarjali se boste s sabo in se bolj premišljeno in osredotočeno lotili dela in opravkov.

V četrtek nastopi Prvi krajec, zato se boste usmerili v nekaj novega, nekaj kar vam lahko prinese dolgoročne rezultate in vonj po napredku. Z veseljem se boste pogovorili in stkali lepe vezi.

V petek in soboto ter nedeljo zjutraj se bo luna nahajala v škorpijonu.

Pričakujte nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z intenzivnim pogovorom. Ne bodite presenečeni, če boste spremenljivega razpoloženja. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti posamezniki vam tokrat ne bodo pokvarili dneva. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na deljenje strasti. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Močna energija se bo prepletala na vseh področjih. Odločitve bodo intenzivne, pomembno vam bo predvsem da vas opazijo. Komunikacija bo nosila v sebi nekaj zmešnjave, zato vas bo težko uloviti za besedo. Prišli boste do pogumnih zaključkov, ki vas bodo presenetili.

v nedeljo ob 10.34 uri luna pride v strelca. Pričakujte razbremenitve, humor in optimistično naravnano delovanje. Vpliv prinaša več akcije, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Nepotrpežljivi in vzkipljivi boste, če ne boste zadovoljni, včasih celo malce v višavah, nerealni. 

Pripravljeno za Sensa.si