Tedenski Lunin horoskop za obdobje 30.8.-5.9.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. avgusta do 5. septembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. avgusta do 5. septembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. avgusta do 5. septembra

V teden boste stopili z energijo Zadnjega krajca v znamenju dvojčkov. Zanimiv vpliv, ki po eni strani vabi k dokončevanju, po drugi strani pa vas naredi preveč raztresene, da bi se lahko dovolj zbrali. Radovedni boste ravno dovolj, da se dokopljete do pravih odgovorov, znali se boste tudi prilagoditi. Prihaja energija, ki se bo na pozitivne način dotaknila medsebojnih odnosov in vas popeljala k drugačnim odločitvam. Polni boste dobre volje, ki se bo prepletala tudi na področju dela in denarja, zato lahko pričakujete kakšno pozitivno presenečenje. Čustva bodo tudi v torek obarvana s strastjo in prijetnimi nagajivimi mislimi, ki jih bo težko nadzorovati.

blank

Nekaj energije namenite tudi prijateljem, s katerimi boste lažje kot v preteklih dneh našli skupno točko.

V sredo ob 7.26 uri preide luna v znamenje nežnega raka. Povečan bo čustven pridih, obujali boste pretekle zadeve in odločitve in jih skušali popeljati višje, oziroma globje. Umirjeno vzdušje bo najboljša izbira, saj boste končno lahko namenili nekaj časa sami sebi in svojim podzavestnim zaznavam. V negativnem smislu se lahko pojavi nekaj občutljivosti, ki jo boste rešili s pogovorom. Vse kar se bo dogajalo lahko pusti določen pečat, saj boste veliko bolj dovzetni za vse dražljaje kot ste običajno. Če ste v fazi hujšanja, se boste tudi v četrtek in petek dopoldne težko zadržali in se uprli dobrotam, zato se poskusite vsaj več gibati.

V petek ob 17.58 uri luna preide v znamenje leva, prinaša vam pogum in spontane odločitve. Dokopali se boste do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar vključuje samozavest. Hvaležni boste za vsako pomoč ali nasvet, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko narediti. Težko vas bo obremeniti ali potisniti v slabo voljo, saj boste na vse gledali z drugimi očmi. Znali boste sprostiti se in si vzeti čas samo zase in za tisti, ki jih imate rade. Na ljubezenskem področju boste tudi v soboto in nedeljo pripravljeni na aktivno nadaljevanje in napredek v odnosu. Tudi zdravje vam bo odlično služilo, o utrujenosti ne bo niti sledu, všeč pa vam bodo razne športne aktivnosti.

Pripravljeno za Sensa.si