Tedenski Lunin horoskop za obdobje 3.1.-9.1.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 3. do 9. januarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 3. do 9. januarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 3. do 9. januarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek boste zaradi vpliva lune v znamenju kozoroga zelo dosledni in prepričani da vam lahko uspe vse, kar ste si zastavili. Poslovno naravnani boste sposobni urediti tudi finančno plat ter poskrbeti za materialno zadovoljstvo. Ljubezenske zadeve vas ne bodo pritegnile, želeli boste le mir in razumevanje. Po strastnih energijah tokrat ne boste hrepeneli. Mnogo bolj se boste zavedali tega, kaj si v življenju resnično želite. Tudi dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna.

Senzitivnost bo precejšnja in lažje boste opazili, da vam um sporoča nekaj, telesni občutki pa vam bodo s svojo govorico do poznega večera, ko nastopi Luna v vodnarju govorili nekaj drugega.

Bodite v torek in sredo, ko bo luna v vodnarju odprtih oči in odprtega duha, še posebno kar se tiče profesionalnih priložnosti. Z nastalimi težavami se tokrat ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno premostili. Čas je ugoden, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli pred kratkim. Bolj pozorni ter previdni pa bodite v prometu in pri bolj nevarnih opravilih.

V četrtek prehaja luna v znamenje rib, zato bo energija naklonjena globokim pogovorom in ljubezni.

Občutili boste nežnejše energije, ki bodo ustvarile lepšo in bolj fantazijsko zavest in podzavest. Prijeten počitek in samota bo vaše dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in kramljati, konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj zanje ne boste razpoloženi. Tudi v petek boste bolj nežni in vaša želja bo predvsem ustvarjati.

V soboto ob 6.26 uri se luna pomakne v znamenje ovna. Vpliv bo prebudil močno željo po dogajanju, zato boste težko sami, raje se boste nahajali tam, kjer bo prišel do izraza tudi vaš humor. Izkoristite čas za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem ter organizacijo. Hrepeneli boste po pozornosti in občudovanju s strani oseb nasprotnega spola. Čustveno boste zelo odprti in samozavestni. Sedaj imate odlično priložnost, da glasno izrazite mnenje.

Pripravljeno za Sensa.si