Tedenski lunin horoskop

V teden boste stopili z Mlajem v znamenju škorpijona. Prebujeni, strastni in polni novih domislic se boste neobremenjeno podali novim dogodivščinam naproti. Ljubezen bo sicer za vas na vrhu zanimaj, vendar se boste poglabljanju in kompliciranju raje izognili. Prevladali bodo konkretni prijemi, s katerimi se lahko zavihtite v kakšno avanturo.

V torek ob 22.58 uri preide luna v znamenje strelca, zato vas bo objel optimizem.

Divje želje, adrenalin in druženje bodo najbolj pomembna področja, s katerimi se boste ukvarjali tudi v sredo. Postali boste bojeviti in strastni, povečani bodo vaši apetiti in v vsem boste pretiravali, kar bo povzročilo trenja in nemir. Podpis pogodbe ali druge pomembne zadeve sicer lahko izpeljete, vendar pazite na droben tisk in na svojo zmedenost.

blankV četrtek bo dan reformacije namenjen veselemu kramljanju in stikom, ki bodo razvedrili tudi najbolj nerazpoložene. Noč čarovnic bo spremljala zanimiva energija, ki se bo proti jutranjim uram, ko boste v največjem zagonu prevesila v hladnega kozoroga.

Dan spomina na mrtve bo spremljala zemeljska energija, zato se v pretekle misli ne boste pretirano poglabljali.

Številni opravki bodo za vas naporni, najraje bi se jim izognili in se skrili v svoj samotni kotiček. Kljub prazniku vam bodo po glavi švigale poslovno obarvane ideje, vendar jih obdržite zase, da vas ne bo kdo napačno razumel. Zaradi pomanjkanja spontanih energij boste tudi v soboto težko usklajevali svoje delovanje z drugimi, prav tako pa tudi svoje dnevne obveznosti z notranjim dogajanjem oziroma čustvovanjem.

V nedeljo ob 12.19 uri preide luna v znamenje vodnarja, kar bo najbolj godilo rojenim v zračnih znamenjih. Razbremenili se boste starih energij in se končno sproščeno zazrli v lepši dan.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!