Tedenski Lunin horoskop za obdobje 20.12.-26.12.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 20. do 26. decembra

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka. Zelo boste poglobljeni vase in pripravljeni na reševanje ljubezenskih zadev. Varujte se le občutljivosti, ki vas lahko popelje v osamo ali kakšen konflikt.  Z mislimi boste pri prijetnih zadevah, zato se s težjimi opravki tokrat ne boste ukvarjali. Imeli boste premalo energije za zbrane in osredotočene korake. Umetniška plat lahko pride na plano, če ji boste dovolili. Tudi v torek skozi dan se boste usmerjali v tihe misli, s katerimi se boste prebijali skozi opravke. Opazke bodo smiselne, zato prodrite tam, kjer je to potrebno. Pozno zvečer luna preide v leva.

V sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v levu postajate vedno bolj optimistični, nekateri celo polni sami sebe.

Spremljal vas bo občutek da ste nepremagljivi, zato ga čim bolj izkoristite, še posebej pri pomembnih soočenjih. Obdržali boste nivo zadovoljstva, poleg tega se boste odlično znašli tudi v raznih pogovorih, saj boste znali odločno argumentirati. Nič vam ne bo težko in z lahkoto boste sprejeli delo ali naloge, ki vam jih bodo naložili. Na področju čustev boste tokrat dovolj sami sebi, zato se z ljubljeno osebo ne boste preveč obremenjevali. Vaš čas bo zelo dragocen in pomemben, zato ga boste delili resnično samo s tistimi, ki si to zaslužijo.

V petek ob 9.24 uri luna preide v znamenje device.

Vrednote in spoštovanje bodo na prvem mesu, deležni boste tudi kakšne prijetne geste s strani bližnjih. Prisotne bo tudi nekaj pikolovske naravnanosti, zato pazite na svoje izražanje. Nikakor si tudi v soboto ne dovolite dogajanja prepustiti naključnim vplivom. Vse boste poskušali imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni ali ujeti. V skrbeh boste tudi za težave drugih, vendar nikar ne vsiljujte svojega mnenja.

V nedeljo pozno popoldne vas bo spremljal vpliv lune v tehtnici. Veliko bo družabnih trenutkov, z veliko prijetne komunikacije. Prebuja se sočutnost, tako do narave, kot tudi do soljudi. Brezskrbno uživajte v harmoniji okusov, barv, struktur, vonjev in zvokov.

Pripravljeno za Sensa.si