Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek pričakujte prijetno energijo, ki jo bo dovajala luna v znamenju strelca. Razum bo aktiven in zaposlen s pozitivnim razmišljanjem o vseh področjih vašega življenja. Izkoristite čas za zanimive podvige in ukvarjanje z računalniki, organizacijo in novimi idejami.

Dovolite svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boste z njo lahko dosegli kar si želite in se soočili tudi s težavami.

Brez težav si boste znali tudi v torek, ko vas bo energija lune v ognjenem znamenju vodila v nove razsežnosti vzeti čas zase, z namenom, da se posvetite sebi in svojim željam. Prijatelji bodo rešitev v zoprnih trenutkih.

V sredo preide luna v znamenje kozoroga in nosi s sabo povečan občutek za odgovornost.

blankSpremljale vas bodo resne in intenzivne energije, najboljše se boste počutili, ko boste v svojem polnem zagonu. Zadeve, s katerimi ste v preteklosti že razčistili, se lahko ponovno nakopičijo v vaši podzavesti. Finance bodo področje, kateremu boste namenili več pozornosti in zanimanja, sedaj lahko zgradite tudi temelj za prihodnost.

V petek popoldan luna preide v znamenje vodnarja.

Energija Mlaja bo več kot ugodna. Vikend bo namenjen druženjem, ki vas bodo resnično razvedrila in sprostila napetosti, ki so bile prisotne. Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih in prijateljskih odnosih. Prihaja več poguma, manjša soočenja in iskrenost, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, ki so že nekaj časa kamen spotike. Ta vpliv vam prinaša tudi osebno neodvisnost. Najboljše se boste počutili takrat, ko bo vse pod kontrolo, tudi ljubezenske situacije.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020