Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. marca

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju ovna, zato nikar ne pričakujte umirjenosti in nežnosti. Prihaja povečana nestrpnost pri pridobivanju tistega, kar si želite. Delovali boste v trenutku in težko čakali, da se stvari počasi zgradijo. Prihajata notranjo strast in ognjena energija, zato boste težko ostali tiho, če vas bodo izzvali. Konkretna vprašanja bodo pridobila prednost. Pri soočanju z občutki boste direktni in brez milostni. Prepričani boste, da morate uresničiti svoje potrebe, ne da bi izgubljali čas. Vaši izbruhi se bodo končali skoraj tako hitro, kot so se začeli.

V torek ob 11.56 uri luna preide v znamenje bika, zato lahko marsikaj hitreje kot običajno začutite s svojimi čutili.

Uživali boste v materialnem udobju, kar vam lahko kljub ostalim težavam omogoči da se počutite varne in zadovoljne. Prihaja stabilnost, ki se bo odražala na čustvenem in kariernem področju. Stremeli boste k temu, da bi se izognili neurejenim ali nepredvidljivim situacijam, krizam in čustvenim zmedam. Namesto tega se boste osredotočali na ustvarjanje zanesljivega in varnega življenja.

V odnosih boste hrepeneli po osebni rasti ali čustveni stimulaciji.

Energija tega vpliva je zelo romantična. Na področju ljubezni zato prihajajo tudi v sredo in četrtek močne, globoke in neomajne energije. Sentimentalni in topli se boste z veseljem zadržali doma. Vendar se vsake toliko časa se boste umaknili iz središča v svoj svet, še posebej, če se z nekom ne boste strinjali. Zaradi ljubezni do stabilnosti lahko postanete sužnji rutine.

blank

V petek boste čutili vpliv lune v dvojčkih.

Prihajajo prijetni, duhoviti in očarljivi vzgibi, ki bodo prepričali še najbolj hladne posameznike, da se nasmejijo. Hkrati boste razpoloženi in razdražljivi, radovedni in seveda informirani o vsem kar se dogaja. Živčnost in zaskrbljenost bosta negativna plat tega vpliva, ki se ji nikar ne prepustite. Rešite se lahko tako, da veliko berete, razmišljate in argumentirate.

V soboto se boste izogibali gospodinjskih opravil, vendar boste zelo pozorni na to, da bi v domačem okolju pričarali simpatično vzdušje.

Dogajanje bo odraz vašega notranjega sveta, ki pa bo malce nihajoč. Spretni boste pri ravnanju z intelektualnimi potrebami, vendar bo težko obvladati zapletena čustva. Pametni in duhoviti ter prijazni boste očarali vsakega. Vaša odprtost do novih idej bo občudovanja vredna, čeprav odločnosti in vztrajnosti ne bo.

V nedeljo ob 13. 17 uri luna preide v raka, nastopil bo tudi Prvi krajec. Čustva postajajo bolj intenzivna in globoka. Želeli boste spreminjati, nadgrajevati, vendar vse skupaj zaradi nežne energije ne bo najbolj enostavno.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NASVET: PATRICIJI JE PRIJATELJICA ODTUJILA IDEJO ZA PROJEKT