Tedenski Lunin horoskop za obdobje 15.11.-21.11.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. novembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. novembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. novembra

Predviden čas branja: 2 minuti

V ponedeljek in torek se bo luna nahajala v znamenju ovna, zato bo počutje ugodno, polni boste vznemirljivih predlogov. Čeprav bodo pomembno vodilo urejeni odnosi, boste na vsakem koraku strmeli k popestritvi in drugačnemu dogajanju, kot da bi želeli nekaj spremeniti, vendar pazite, da ne boste pretiravali in si povzročili več težav kot koristi. Po dolgem času boste zopet z veseljem reševali zadeve, saj bo energija na zavidljivi ravni. Vpliv bo skril vse nežnosti in splošno prijaznost, zato bo v komunikaciji in odnosih zaznati nekaj agresivnega pridiha. Izžarevali boste resnico in direktnost, kar pa lahko tiste, ki ne bodo sprejemali resnice zmoti.

V sredo preide luna v znamenje bika.

blank

Umirjene vibracije, bodo ustvarile bolj mirno obdobje, saj boste lažje dobili podporo. Začeli se boste  tudi zavedati, da ste zadnje čase precej zanemarili stike s svojimi bližnjimi. Pričakujete lahko povečano storilnost in motivacijo, vendar le na področjih, ki vas resnično zanimajo. Ker vas bo spremljal smisel za kupčijo, je pametno naložiti svoj denar. Luna v Biku je senzibilna, zato si boste vzeli čas za užitek. Težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas, v katerem zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, nasveti pa iskreni in učinkoviti.

V petek ob 15.33 uri preide luna v dvojčka, nastopi tudi Lunin mrk.

Težave bodo privrele na površje z namenom da se jih lotite. Nikar se ne ustrašite odgovornosti, raje jo začnite sprejemati. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri konflikta. Na trenutke boste tudi živčni, še posebej, če se ne boste znali na pravi način notranje umiriti. Vpliv bo pomešal vaše občutke in pričaral nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih.

V soboto in nedeljo boste zaradi lune v dvojčkih bolj površni in nerodni, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali. Svoja prizadevanja boste usmerili k tistim nalogam, ki ste jih v zadnjem času precej zanemarili. V mislih se boste podajali v ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. Če boste začutili dolgčas, se boste znali hitro s čim zaposliti, prav tako boste znali v dobro voljo spravljati tudi ljudi okoli sebe.

Pripravljeno za Sensa.si