Tedenski horoskop 9.9. – 15.9.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V teden boste stopili premišljeni in vztrajni.

Sonce, Venera, Mars in Merkur v znamenju device povzročajo budnost. Na področju dela in denarja. V tem tednu boste skovali zanimive in napredne načrte, ki bodo stabilni in predvsem povezani z uspehom.

Ne boste dovolili, da bi vas pri vsem tem kdo zmotil in do sobote, ko nastopi Polna luna. Merkur zavihti v znamenje tehtnice lahko pričakujete več napetosti, saj si ne boste znali odtrgati časa za sprostitev.

Nakopičene misli in ideje skušajte na čim bolj praktičen način udejanjiti. Drugim dovolite, da vam namignejo kakšen svoj predlog ali rešitev. V medsebojnih odnosih boste prejeli odgovore na svoja vprašanja, vendar bodo le ti bolj hladni in resni. V tem tednu lahko največ prijetnih energij pričakujete raki, strelci in ribe, nekaj težavic pa se bo zvrstilo rojenim v znamenju ovna, bika in device.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna, ko luna preide v vodnarja, boste imeli nekaj težav z avtoriteto. Potrebno bo izkazati nekaj spoštovanja, čeprav ga ne boste zares čutili. V nasprotnem primeru boste morali biti pripravljeni na negativne posledice, ki so lahko tudi dolgoročnega značaja. Če se boste občutkom popolnoma prepustili je pred vami zares lep in sproščen vikend, poln smeha.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V začetku tedna se boste počutili nekoliko čudno in nezainteresirano, v ponedeljek z luno v kozorogu celo žalostno. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo zares veliko koristi. Bolje bi se počutili tako fizično, kakor tudi psihično. Problemi se nenadoma ne bi zdeli več tako strašno veliki. Sobota bo prinesla kup novih idej in presenečenja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku tedna boste v dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se gibljete skozi svoje obveznosti. Spraševali se boste, ali je potrebno stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili. Ljubezen bo dobila pravo podobo proti koncu tedna, ko si boste dovolili čutiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v začetku tedna, obenem pa vam bo zaradi lune v vodnarju popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva, jih pa bo treba upoštevati pri vsem skupaj. V soboto se bodo pojavile neke napetosti med vami in določeno osebo, kar vas bo rahlo vznemirilo ali celo razžalostilo, vendar le kratkoročno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sledite svojim občutkom, a si pustite odprte vse možnosti. Od četrtka naprej boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, koliko boste sploh v položaju za kaj takega. Najbrž drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo, če jih boste poskušali razumeti in se prilagodili. V poslovnem svetu vam bo tokrat nagajala vaša neodločnost, nedelja pa bo dan, ko bo vse tako kot ste si zamislili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna se boste striktno zavzemali za dosego svojega cilja, ki ni več daleč. Svoje zahteve postavite nadvse logično in ne komplicirajte po nepotrebnem, saj se vam nakazujejo ovire. Konec tedna, ko prihaja vpliv Polne lune boste sicer bolj debatirali o zadevah nekaterih drugih ljudi, kot pa o idejah, ki se tičejo vas samih, kar ne bo obrodilo nobenih sadov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Bodite nevtralni, posebno v službi, najbolje bo tako, saj vas ves čas opazujejo in iščejo vaše pomanjkljivosti. Ob koncu tedna boste največ naredili, če boste neki osebi ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke. V petek in soboto bo na vrsti vaša prijetna zgodba, ki jo pričakujete že nekaj časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko se boste družili z neznanci, kar vas bo razveseljevalo. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami. V družbi se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Od srede pa do konca tedna boste imeli občutek da ste v podrejenem položaju. Čim prej poskrbite, da se izmuznete iz te situacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zanimiva oseba vam bo naklonjena kot že dolgo ne. To drži še posebno, če se dolgo nista mogla razumeti. Na potovanjih lahko doživite nekaj nepozabnega, zato se čim prej podajte v akcijo. Morda se boste domislili nečesa zanimivega, tudi kar zadeva družinske zaplete, čeprav partner še ne bo pripravljen sodelovati, saj so njegove misli trenutno čisto drugje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj manj energije imate, kot ste upali. Za zdaj ne bo nič od pričakovanega čustvenega ognjemeta. Motilo vas bo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar ali na najnujnejše zadeve. V tem tednu se bo v ljubezni dogajalo več, zato boste morda na trenutke ostali brez besed. Nič vas ne more več spraviti iz tira, končno boste prepričani, da je on pravi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozor pri domačih opravkih, saj ste že vsega naveličani. Zopet prihaja ogenj pod streho, čeprav si tokrat morate priznati, da ste si tudi sami krivi. Ljubezen bo znova v senci. Obtičali boste na mestu in vaše ideje bodo popolnoma zamrznile. Konec tedna se bosta s partnerjem dopolnjevala. Zapomnite si, da zgolj s posteljnim športom ne bosta premagala dolgo trajajoče spore.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V vas se bodo prikradle zanimive misli, za katere ste menili, da so že zakopane nekje globoko v zemlji. Vse glasnejše bodo in zaradi tega ne boste dobro razpoloženi, vendar se je bolje z njimi soočiti. V tem tednu se vam nakazujejo prijetne energije, povezane z navdušenjem glede določene situacije. Družite se s prijatelji, ter se prepustite lepim energijam, ki vas bodo razbremenile.