Tedenski horoskop za obdobje od 10. avgusta do 16. avgusta napoveduje možnosti za napredek

V tednu pred vami vas bo vodil prijeten vpliv Sonca v znamenju leva, ki vas bo osvobodilo raznih napetosti. Odzivali se boste bolj optimistično, z lahkoto boste tudi napredovali na osebnem področju, kjer boste zagledali boljše priložnosti. Lažje boste odgovarjali, ko vam bodo zastavljali vprašanja.

Merkur v znamenju leva vam čez teden prinaša veselje, vendar tudi nekaj površnosti in zmede.

Prav tako je ta teden odličen za čiščenje vseh vrst nereda, reorganizacijo in dokončanje zadev. Predvsem pa je to idealen čas za ponovno obuditev projektov, na katere ste morda po nepotrebnem pozabili.

Tedenski horoskop za obdobje od 10. avgusta do 16. avgusta napoveduje možnosti za napredek

Venera se bo nahajala v znamenju raka, zato se lahko pojavi nekaj občutljivosti in nenadnih prebliskov, ki bodo na trenutke rušili harmonijo.

Lotili se boste reševanja čustvenih situacij, vendar lahko veliko stvari ostane nejasnih, kar vas bo vznemirjalo. V tem tednu boste imeli največ sreče ovni, vodnarji in ribe, nekaj zapletov in zoprnih trenutkov pa lahko v tem tednu pričakujete dvojčki, levi in tehtnice.

Preberite tudi NAJBOLJŠE SESTRE SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ponovili boste nekaj nenavadnih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali.

Vse se spreminja v hipu in ugotovili boste, da nekaj pomembnega prihaja v vaše življenje skoraj naključno. Ne sedite proti koncu tedna križem več rok, temveč si prizadevajte, da se vam zadeve čim prej rešijo. Izrazite se s svojo povečano kreativnostjo. S financami boste imeli srečno roko, posebno če ste usmerjeni v nakupe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z domačimi ne boste našli skupnega jezika. Vse vas bo motilo in ves čas boste iskali napake. Najbolj vas bodo razjezili nesporazumi ter čakanje. Odločili se boste nekaj pomembnega, kar vas bo navdihnilo z optimizmom. V petek se nikakor ne boste mogli umiriti, kar bo zelo zmotilo nekoga, ki je za vas pomemben. Glasno boste izražali svoje mnenje, a nihče vas ne bo upošteval, tako kot bi bilo treba. Pomirite se in se raje usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo razbremenitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite na zdravje, saj boste nekoliko bolj občutljivi in dovzetni za prehlade. Vsak začetek je težak, to boste okusili, ko se boste samozavestno podali v nekaj, kar žal ne boste znali zaključiti na pravi način, kljub temu, da vas bodo vzpodbujali. Precej zaposleni boste, kljub temu da se bodo skoraj vsi v vaši bližini sproščali. Bodite previdni, da se ne bi sprli z nekom, ki vam bo na nekoliko oster način želel povedati svoje mnenje. Nekdo vam bo pomagal takrat, ko bo skoraj že prepozno, kar bo v vaši notranjosti povzročilo naval čustev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in pripravljen povedati svoje direktno mnenje.

Uresničevali boste načrte in to vam bo izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo napredovali. V četrtek boste potrebovali več potrpljenja, saj se boste znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. Prijatelji bodo v nedeljo prav presenečeni, ker boste do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Končno boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nakazuje se vam nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Vsako odlašanje vas lahko popelje v nejasnosti, še posebej sredi tedna, ko bo luna v dvojčkih. Nekdo od prijateljev vam bo pomagal, da se boste poglobili vase in poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje. Ščitil vas bo, da ne boste po nepotrebnem izgubljali svojega časa in se usmerjali v napačne dejavnosti. Če se boste na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj uredilo v pravi smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna se boste počutili odlično. Nekaj novega vam bo prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema zanimivima možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju bolj ugodna. Zelo resni boste v petek, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Negativni scenariji vam bodo samo še poslabšali celotno situacijo, zato sem jim izognite. Ne bodite nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh tedna boste na psihičnem področju veliko bolj stabilni, počutili se boste močnejše, povrnilo se bo tudi zaupanje vase.

Na čustvenem področju vam bo šlo presenetljivo dobro, saj boste pripravljeni na kompromise. Nekdo, ki ste mu vedno zaupali, vas bo poskušal konec tedna na nek način ogoljufati, zato bodite malo bolj pozorni. Ta vpliv se bo v nedeljo dotaknil tudi vašega zdravstvenega področja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nujno je, da se znebite razlogov, ki so še kako nesmiselni. To so obveznosti, ki vam kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar razen težav. Sposobni boste spreminjati svoje mišljenje. Ostali vas bodo videli v drugačni luči, nekateri bodo celo mislili, da želite prikriti resnico. Tokrat boste imeli možnost izoblikovati se in storiti več zase. V nedeljo, bodo na vrsto prišle tudi nerešene zadeve, povezane z družino.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nenehno boste sredi tedna, ko bo luna v dvojčkih gledali na uro in ugotavljali, kaj vse vam je še ostalo na urniku. Znašli se boste na mestu, ko vam bo za trenutek zmanjkalo motivacije. To je znak da niste na pravi poti. Vseeno se trudite na vsak način dokazati svoj prav. Lahko pritegnete pozornost osebe, ki je izredno močnega značaja in jo zato občudujete. Gibljete se v krogih, kjer bo marsikaj odvisno od prvega vtisa, zato bodite pozorni na vsako malenkost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomanjkanje zbranosti bo v ponedeljek krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti, da bi lahko nekoga prevzeli.

Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti popustiti ali celo podrediti, kar vas bo postavljalo pred nove izzive. Čustva vas lahko v torek premagajo. Prehitro se izdate in potem zahtevate vedno več. Vse kar se bo tokrat dogajalo bo še bolj intenzivno, če ste pod velikim stresom. Seveda to ne bo godilo tistim, ki ves čas uporabljate izgovore.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razmišljali boste glede napovedanega srečanja, ki vam povzroča prijetne vibracije. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili. V sredo boste sproščeni in nasmejani. Imeli boste ogromno pozitivne energije, ki jo boste trosili tudi okoli sebe. Kar se tiče poslovnih zadev, pa lahko naletite na manjše presenečenje. Nekaj vas preveč spominja na dogodke iz preteklosti in zato boste previdni. Držite se ljudi, ki jim zaupate, pazite glede stroškov in še enkrat preverite stanje na računu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Najbolje za vas je, da storite tisto, kar se bo od vas pričakovalo, s tem se boste izognili sitnostim in zapletom. Teden, ki je pred vami, vas bo pripravil do tega, da boste morali bolj trdo delati in biti veliko bolj disciplinirani. V prvi polovici tedna so možna razna soočenja. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo vsekakor izrazila v kratkem časovnem razponu. Situacije in odnose v službi boste težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU