V katerih astroloških znamenjih so rojene najboljše sestre?

Sestra je tvoj prvi prijatelj, vodnik in mentor, ki te pozna od majhnih nog in točno ve, kje so tvoje prednosti in slabosti. Vedno je tukaj zate, da te zaščiti pred vsemi ovirami in stiskami. Najboljša sestra ti z veseljem pokaže pravo pot in ti pomaga, ko se znajdeš v kočljivih situacijah. Preveri, v katerih znamenjih so rojene najboljše sestre.

TEHTNICA

Tehtnice so eno izmed najbolj prijetnih znamenj, ki imajo uravnoteženo življenje. Tudi kot sestre so super, razumevajoče in umirjene. Če je tvoja sestra tehtnica, bodi pripravljena na njene nasvete, ki se bodo dolgoročno vedno izkazali za koristne.

Ko se znajdeš v stiski je sestra tehtnica tista, ki te bo znala na prijeten način motivirati in te povabiti v svoj umirjen prostor.

Sestra tehtnica te bo vedno spodbujala, da se potrudiš po svojih najboljših močeh, in nikoli ne bodo ukradla pozornosti, ki si jo zaslužiš ti. Ona je najboljša rešitev za zlomljeno srce, saj se bo s tabo pogovorila zelo realno in ti odprla oči na prefinjen način.

V katerih astroloških znamenjih so rojene najboljše sestre?

OVNICA

Ovnica je stabilna in samozavestna sestra, ki poleg tega da ve, kaj je najboljše zanjo, ve tudi, kaj je najboljše zate. Ona je tvoj motivator pri športnih dejavnostih, tragičnih situacijah ali izobraževanju. Ko imaš občutek, da se ti vse podira, te bo sestra ovnica s svetlo energijo prepričala, da dvigneš glavo in povečaš samozavest.

Vedno je korak pred tabo, zato se nauči slediti njenim zanimivim predlogom.

Čeprav rada zmaguje, bo znala ovnica pri svoji sestri tudi kdaj popustiti. Z veseljem ti, ker je radodarna posodi svoja oblačila in ostale dodatke, z malenkostmi se ne obremenjuje. Vedno je razpoložena, zato si lahko ob njej takšna kot si v resnici.

V katerih astroloških znamenjih so rojene najboljše sestre?

RIBICA

Če imaš sestro ribico, si lahko vesela, saj boš od nje skozi vse življenje dobivala ljubezen in naklonjenost. Pohvalila te bo za vsak tvoj napredek in se s tabo veselila. Tvoja sreča je zanjo njena sreča.

Z njo lahko deliš karkoli, brez strahu, da te bodo sodili pri njej so na varnem tudi tvoje najbolj globoke skrivnosti.

Ona zna vedno poudariti tvojo lepo plat in te prepričati, da je temna plat le tvoja učna lekcija. Njena domišljija ne pozna meja, zato ti z njo, kljub temu da deluje zadržana nikoli ne bo dolgčas.

V katerih astroloških znamenjih so rojene najboljše sestre?

RAKICA

Sestra rakica je zaščitniška, prijetna in potrpežljiva. Zate bo vedno poskrbela z vso ljubeznijo, ki jo premore. Rakica je zelo čustvena in občutljiva ter tista, ki bo svojo sestro vedno ščitila pred drugimi in pred slabim. Če si bolna ali potrebuješ kakšno pomoč pri delu, je najbolje, da se obrneš na sestro rakico, ki bo v trenutku odložila svoje obveznosti in se ti posvetila.

Kot je rakica odličen starš je tudi odlična sestra, na katero se lahko vedno zaneseš.

Tudi če sta karakterno popolnoma različni, te bo vedno skušala razumeti. Svojih mnenj, ki se ne skladajo s tabo ti nikoli ne bo vsiljevala. Ko te ne razume, te vedno prosi za razlago, šele nato sklepa, kaj bi bilo najboljše zate.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi VAS ZANIMA KATERE STE NAJBOLJ ZABAVNE TETE ZODIAKA?