RIBE IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Ribe, izognite se stresu
Ribe, izognite se stresu

Ribe, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Ko je riba pod stresom, se želi le skriti in upa, da bodo težave izginile. Zadnja stvar, ki jo v tem slabem trenutku potrebuje, je nasvet drugih, ki je preprosto ne razumejo. Vaša fleksibilnost vam lahko pomaga da ubežite stresu in se v težkih trenutkih zavihtite v svet svoje domišljije ter počakate, da težave minejo. Torej, ribe izognite se stresu.

Meditacije, ples, kozmetični rituali, vse to so vaše rešitve v smeri boljšega počutja in iskanja notranje umirjenosti. Ribi vlada podzavesti in sanjam, zato takrat, ko ste pod stresom poskrbite za še bolj udobno spanje. Zazrite se globoko vase in ob nežni glasbi spoznajte, da ste gospodar svojega življenja, ter da se znate stresu izogniti.

Ribe, izognite se stresu in zaživite bolj sproščeno

blankKo se znajdete v kaosu in dogajanju, ki mu težko sledite, se vodna znamenja večkrat zatečete k prirejanju resnice. To se vedno izkaže za korak, ki še poveča notranjo napetost. Vedite, da vsakič, ko poveste laž, znamenje ribi tudi če je majhna, dvignete raven stresnih hormonov, in to dolgoročno vpliva na duševno in telesno stanje, vsekakor v negativni smeri. Zato bodite odkriti, iskreni in povejte tisto, kar vidite, čutite in mislite, saj boste s takšnim ravnanjem na boljši poti k notranji umirjenosti.

Zapomnite si: Pravo odločitev predstavlja preprosto dejstvo, da ste storili nekaj novega.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: bodite iskreni in resnicoljubni, recite ne, če vam nekaj ne ustreza, zapisujte si misli in sanje

POZITIVNA AFIRMACIJA: Ves čas se mi odpirajo nova vrata.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.