Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Mateo Kovačić in Izabel Kovačić?

Med Mateom, ki je bik in Izabel, ki je rojena v znamenju strelca je prisotna intenzivna privlačnost, vendar morata za obstoj daljše zveze vložiti veliko energije, zaradi njunih značajskih razlik.

Biku vlada Venera, boginja ljubezni, ki ljubi ognjišče varnega doma in mirno življenje.

Nasprotno pa strelka ljubi tveganja in nove ljudi. Njuni pogledi se razlikujejo, a kljub temu ju povezuje močna neustavljiva strast. Ta kombinacija polni življenje in naredi bika dovzetnejšega za drugačnost.

Mateovo Sonce v znamenju bika tvori kvadrat z Izabelino Venero v znamenju vodnarja.

Ta tranzit povečuje spolno privlačnost in upanje obeh, da bosta drug v drugem našla tisto, kar v globini iščeta. Izabel je bolj ranljiva stran razmerja, Mateo je tisti, ki zna v kočljivih situacijah obdržati trezen razum. Za premagovanje resnih življenjskih težav je potrebna zrelost na obeh straneh, kar pa zanju ni problem, saj sta oba usmerjena v realne rešitve.

Mateova Venera v dvojčkih je v trikotniku z njeno Venero v vodnarju, kar prinaša dobro energijo v odnos, saj pomaga ustvariti enostavno in svobodno komunikacijo. Imata podobne občutke in okuse, zato lažje krmarita skupaj, brez odvečne potrebe po prilagajanju. Dolgoročno njun odnos temelji na skupnih občutkih spodobnosti osebnega napredka in morale.

View this post on Instagram

Out and about.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Mateovo Sonce v biku tvori kvadrat z njenim Saturnom v vodnarju, kar ustvarja nekoliko zapleten karmični odnos.

Mateo v tem odnosu poskuša preseči meje svoje preteklosti, zato podzavestno išče rešitve v Izabeli. V tem procesu lahko večkrat pride do bojev z moralo in krivdo. Skritih izzivov je veliko. V boju ali težavah si oba prizadevata podpirati drug drugega. Mateo skozi svojo trdnost krepi tudi njeno samozavest.

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC

Mateov Pluton v škorpijonu tvori trikotnik z njenim Marsom v raku, kar povečuje spolno privlačnost.

Drug ob drugem se lažje znebita krutih energij preteklosti in se spodbudita za čim lepši skupen skok v prihodnost. Znata se spodbujati in si popolnoma zaupata. Trenja so zelo redka, ko pa se pojavijo, sta oba zelo temperamentna.

Mateovo Sonce je v trikotniku z Izabelinim Uranom v kozorogu.

Mateo je v tem pogledu očaran nad Izabelinimi večplastnimi izkušnjami, ki se razkrivajo v globljih situacijah. V razmerju je prisotno pozitivno vznemirjenje, ki ga oba še kako potrebujeta. Njun odnos je lahko zanimiv in napreden, saj ves čas osebnostno napredujeta drug ob drugem.

Mateova Venera v znamenju dvojčkov tvori opozicijo z njenim Merkurjem v strelcu.

Kar nakazuje, da Izabel na ljubezen gledala iz intelektualnega vidika, medtem ko Mateo doživlja vse skupaj na čustveni ravni. Nadzorovati morata hitre reakcije, da se preveč ne zapleteta. Ko odkrivata posebnosti drug drugega, sta lahko vedno znova presenečena, seveda v pozitivni smeri. Moč ljubezni je prevladujoč fokus njunega odnosa. Sodelovanje in osebna rast sta faktorja, s pomočjo katerih lahko oba izkusita blaginjo in srečo. Ta vpliv prinaša v odnos veselje, občutek optimizma in željo po nadgradnji.

Mateov Mars v znamenju ovna tvori sekstil z Izabelinim Saturnom v vodnarju.

V tej poziciji Mars pričakuje usmeritve. Saturn je sidro, vir in občutek kontinuitete. Ko se Mars nauči kombinirati lastne impulze s Saturnovim realnim občutkom modrosti, lahko skupaj ujameta velike dosežke. Mars si prizadeva za prihodnost, Saturn pa krepi preteklost. Pozitivno naravnan tranzit, ki jima omogoča povezovanje na vseh področjih.

Mateov Merkur v biku je v trikotniku z njenim Uranom v kozorogu.

Ta vidik ustvarja harmonijo med inteligenco Merkurja in nenavadnim ali domiselnim znanjem, ki ga prinaša Uran. S pomočjo Izabele lahko postane Mateo bolj iznajdljiv, izviren in pridobi večji stik s številnimi obstoječimi priložnostmi, ki bi jih sicer lahko spregledal.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi MARKO POTRČ IN LILI ŽAGAR: SINASTRIJA UJEMANJA