Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Lučka Počkaj in Branko Završan?

Ob vzpostavitvi zdravega ravnovesja moči med Lučko in Brankom, ki sta rojena v znamenju kozoroga, je odnos idiličen. Obema vlada trezni, konservativni Saturn, ki povzroča, da je nagnjenost k prevzemanju vodilne vloge njuna resnejša ovira. Vendar se lahko njun odnos ob pravilni komunikaciji in vzpostavitvi pričakovanj dovolj zgodaj poglobi. Upoštevanje in spoštovanje je osnova za njuno stabilno pot. Podobne vrednote in usmeritev k skupnim ciljem se z dogovori lažje uresničijo. Njuna prednost je v humani naravnanosti, da najdeta način, da darujeta svoj čas, denar in energijo v dobrodelne namene.

Brankov Mars v kozorogu tvori kvadrat z Lučkinim Marsom v tehtnici.

Čeprav se v tej poziciji potrebe dveh različnih egov spopadata med seboj, se znata odlično uskladiti. Eden izmed njiju mora biti zelo odločen, da lahko tekmuje z izzivi, ki jih predstavlja drugi, njuni vlogi se večkrat zamenjata. Skupaj se v spodbudnem obdobju ter v težavah borita za skupno harmonijo. Prisotna je provokativna nota, draženje, in številni neskladni argumenti, zato si morata še posebej prizadevati, da v razmerju prebudita več nežnosti in razumevanja.

Brankov Merkur v znamenju vodnarja tvori trikotnik z Lučkinim Marsom v tehtnici. Lučka spodbuja Brankov um in mu daje energijo. Ona mu pomaga razviti ideje in zaupanje v prepričanja. Branko se z Lučkino pomočjo lahko nauči biti bolj razumen in imeti nadzor nad svojo strastjo. Njun odnos je živahen in aktiven, obema pomaga napredovati, saj imata oba težnje, usmerjene v skupno delovanje. To je odličen vpliv za skupno kariero. Če Branko kdaj dvomi vase, je Lučka tista, ki ga na pravi način spodbuja. Lučka s svojo karizmo zlahka premaga ovire, Branko pa ji običajno na občutljiv in analitičen način pomaga najti najbolj razumno rešitev problema.

Brankov Mars v kozorogu tvori konjunkcijo z Lučkinim Soncem v kozorogu, kar nakazuje na progresiven odnos.

Med njima se lahko kdaj pojavi rivalstvo, vendar se ta energija preoblikuje s skupnimi točkami, kot je obojestranski interes za kakšen šport ali druge dejavnosti. Ukrepi, dosežki in napredek so pomembni za oba, njuna dva plamena pa gorita kot eden. V tej poziciji skupaj povečujeta intelektualno dojemanje z izpodbijanjem idej in običajnega načina razmišljanja. Izvirnost dodaja navdušenje temu odnosu in oba uživata v eksperimentiranju z novimi idejami. Odkrivanje alternativnih načinov gledanja na svet in življenja v njem so bistvene prednosti njunega odnosa.

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Lučka Počkaj in Branko Završan?

Brankov Uran v levu tvori trikotnik z Lučkinim Merkurjem v strelcu. Vpliv ustvarja harmonijo med inteligenco in nenavadnim ali domišljijskim znanjem. Lučka skuša kategorizirati in analizirati vse zaznano. Odnos ima dobre možnosti za skupno prihodnost, saj si oba prizadevata za skupni cilj. Pozicija ustvarja trezen in razumen odnos. Cilji, ideali in sposobnosti razumeti drug drugega, so ključnega pomena. Osredotočena sta na prisotno podzavestno razumevanje. Predstavljata par, za katerega lahko trdimo, da je stabilen.

Brankovo Sonce v kozorogu je v sekstilu z Lučkinim Neptunom v škorpijonu. Z tem vplivom sta moč ljubezni in svetlobe pomešani v privlačno estetsko kombinacijo, udobno in pomirjujočo za oba. Simbolizirata veliko umetniške ustvarjalnosti in dobro razumevanje. Partnerstvo vključuje tiho sodelovanje, ki je bistvo njune dolgoročne harmonije.

Brankov Jupiter v vodnarju tvori trikotnik z njenim Marsom v tehtnici.

Vpliv nakazuje, da sta zelo priljubljen par. Tudi če sta karakterno popolnoma različna, se odlično dopolnjujeta in nadgrajujeta drug drugega v smeri dobrega razumevanja. Doživljata ekspanzijo svojih energij, še posebej na področju spolnosti. Z romantičnim pristopom se nagibata k samoumevnemu delovanju in si pogosto privoščita užitek, povezan s skritimi željami. Njuno razmerje je prijazno tekmovanje, obarvano z zanimanjem za nove stvari in eksplozivnim, povečanim libidom. Odnos spremlja intenzivna kakovost, usmerjen je v prilagajanje ter skupno prihodnost. Spremlja ju veliko aktivnosti in gibanja, saj si pomagata pri širjenju in obrambi občutka individualnosti.

Brankovo Sonce v kozorogu je v konjunkciji z Lučkino Venero v kozorogu.

Ta vpliv kaže na naravno toplino in pozornost v odnosu, za katerega sta značilna skrb in naklonjenost. Svetlo sonce in ljubeča Venera se združita, da ustvarita čudovit občutek harmonije. V odnosu skupaj rasteta in se razvijata v pozitivni smeri.

Njuni Veneri v kozorogu sta v konjunkciji. To je eden izmed najlepših vidikov za dolgoročno zvezo. Oba imata enaka pričakovanja in ideje v smeri ljubečega odnosa. Posledično med njima vlada harmonija. S skupno noto nežnega razumevanja, lahko delita svoja čustva in ideje. Vpliv ustvarja združljivost v razmerju, vrednote in usklajenost. Obstaja čudovit občutek lahkotnosti in udobja. Prepleta se romantika, ne da bi zašla v preveč agresiven ali preveč pasiven, preveč intimen ali preveč brezoseben odnos. Veliko ljubezni, radosti, razumevanja, skratka vse kar je potrebno za pravo sožitje ljubezni v srcu.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi WERNER IN ANDREJA BROZOVIĆ: SINASTRIJA ODNOSA