Ljubezenski horoskop za mesec julij

V julij vas bo popeljala Venera v znamenju dvojčkov, ki se bo popolnoma uskladila s poletnim ritmom. Veliko dogajanja bo prisotnega še posebej pri vezanih, ki boste dolge poletne dni izkoristili za skupno pohajanje. Pričakujte razigranost, igrivost in spogledljivost.

Mars v znamenju ovna povečuje vaše možnosti za osebni napredek.

Strahovi in dvomi, povezani s čustvi se umikajo. Zajeli boste najbolj ugoden val in se skrili pred tistimi, ki na vas vplivajo negativno. Ljubosumje se lahko pojavi, vendar tokrat bolj v zdravi meri, tako da ga boste spretno znali premagati.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

Pod vplivom Venere v znamenju dvojčkov boste v prvi polovici meseca julija tako zadovoljni, kot da bi bili najbolj srečni pod soncem. V središču pozornosti se boste odlično počutili, saj vam bodo določeni ljudje priznali, da imate glede ljubezenskih odnosov v marsičem prav. Konec meseca bo bolj naporen v čustvenem pomenu besede, težko se boste sprijaznili z razlikami v pogledu na zadeve. Da bo vse skupaj bolj prijetno, se naučite pazljivo prisluhniti in si dovoliti, da čustva prodrejo v vašo bližino.

BIK

Julij je ugoden čas, da se na ljubezenskem področju soočite s svojimi notranjimi strahovi. Možnosti za izboljšanje vašega počutja je več kot kdaj koli prej, zato izkoristite priložnost. Partner bo končno razumel vaše obnašanje in korake, ki bodo drzni. Preživela bosta nekaj zelo romantičnih trenutkov, ki pa jih nikar ne zamorite s pritoževanjem. Čas je, da začnete razmišljati o svojih željah in načrtih. Najbolj priporočljivo je da končno poskrbite za boljše razpoloženje in kondicijo, še posebej konec meseca.

Ljubezenski horoskop julij 2020

DVOJČKA

Razganjalo vas bo od čustvene energije, še posebej v sredini meseca julija, ko boste čutili vibracije Sonca v znamenju raka. Uživali boste v zanimivih aktivnostih, saj boste pri miru in v dolgočasnih zgodbah le težko zdržali. Pred kratkim se je v vas nekdo zagledal, opazili boste signale, kljub temu boste morda slepi za vse. Odprite oči in se ozrite okoli sebe. Ljubezenska sreča ne potrka vsak dan na vaša vrata, zato jih tokrat neobremenjeno odprite. V zadnjih dneh julija boste v odlični kondiciji.

RAK

Sproščeno se boste v prvih dneh julija spopadali s čustvenimi izzivi, ki so pred vami. Stvari se boste lotevali na prijateljski način in uživali v zaupanju ljubljene osebe. Poskrbeli boste, da bo vaš videz še lepši, kar bo privabilo nasprotni spol. Vaša simpatična podoba bo najbolj izpostavljena v družbi. Imeli boste tudi veliko energije. Intenzivno se boste posvečali tudi domu in družini. Čutili boste, da prihaja čas pozitivnih sprememb, v katerih se boste drug z drugim povezali.

Preberite tudi NAJSLABŠA KOMBINACIJA ZA PARTNERSTVO GLEDE NA ZNAMENJE

LEV

Nobena ovira vas v prvih dneh julija, kljub Soncu v raku ne bo ustavila, umaknili se boste šele ob najbolj neposredni zavrnitvi. Oddani levi boste v javnosti prijaznejši do partnerja kot v samoti. Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti in ljubezenskih možnostih v prihodnosti. Ves čas boste dajali sebe na prvo mesto, kar bi lahko proti koncu meseca, ko se bo Sonce sprehajalo po vašem znamenju nekoliko ogrozilo vaše odnose s prijatelji, do katerih že nekaj časa čutite manjšo napetost.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

DEVICA

Poskusite si v začetku julija kljub raztreseni energiji, ki jo prinaša Venera v znamenju dvojčkov zapomniti pomembne podatke, ker bo partner le tako vedel, da ste ga resnično poslušali. Samske device boste novo ljubezen odkrile v sredini julija, vendar bo na realizacijo potrebno počakati. Proti koncu julija boste še kar dobre volje, ne glede na to, da boste nekoliko utrujeni. Načrtujte izlete, počutili se boste prerojeni. Potrebujete spremembo zraka, vzdušja in sogovornikov. V zadnjih dneh julija boste zelo odprti tudi na intimnem področju.

TEHTNICA

Sprostitev bo v prvih dneh julija, ko boste popolnoma nezbrani nujna, zato se na tem področju bolj organizirajte. Neprijeten vpliv planetov bo sredi meseca minil in ljubljena oseba se bo spet z večjim veseljem pogovarjala in strinjala z vami. Konec meseca bo primeren za začetek nekaterih novih dogovorov, vendar se jih ne oklepajte in jim dovolite dovolj prostora in časa, da se še malo razvijejo. Poskusite se sprostiti in uživati v družbi ljubljene osebe, ki vam bo ves čas naklonjena.

Ljubezenski horoskop

ŠKORPIJON

Samski škorpijoni se boste v prvih dneh julija ogromno spogledovali, kar bo pomenilo, da naklonjenosti ljubljene osebe, če boste pretiravali ne pričakujte. Nikar ne pozabite svojih notranjih pričakovanj. Čas pred vami se bo odvijal izjemno dinamično, stvari okoli vas bodo pospešile svoj tempo, zato pazite, da se ne boste prenaglili. Priložnosti za počitek bo tokrat bolj malo. Dajte si duška in se sprostite, še posebej v zadnjih dneh meseca, ko bo Sonce v znamenju leva poskrbelo, da bo vse skupaj zelo optimistično.

STRELEC

Veliko se boste v julijskih dneh ukvarjali z zunanjim videzom in tudi rezultati bodo takšni, da vam bodo prinesli nasmešek na vaš obraz. Sproščeni in dobre volje boste kot že dolgo ne. Tokrat odloča samo vaše srce, ki vam pravi, da je pomemben trenutek blizu. Pripravljeni ste na nekoga, ki bi z vami lahko delil vse. Ker boste za nasprotni spol zelo želeni, vam ne bo primanjkovalo poguma in energije. Konec meseca se v dobri družbi odpravite na izlet, presenečeni boste nad simpatičnimi vibracijami.

Preberite tudi ZDRAV PARTNERSKI ODNOS JE KLJUČ DO USPEŠNEGA RAZMERJA

KOZOROG

Z ljubljeno osebo poiščita rešitev, s katero bosta v odnosu počasi nekoliko napredovala. Zdaj je čas, da se nehate obremenjevati, kaj si bodo mislili drugi in se končno postavite zase, ter naredite tisti korak, ki ga v sebi že dlje časa načrtujete. Ne bo vam žal, saj vas tveganje vodi v najlepše trenutke. Simpatija vas bo presenetila v zadnjih dneh meseca, ko boste popolnoma zadovoljni sami s sabo. Veliko vas bodo spraševali, kar vam bo pisano na kožo.

Ljubezenski horoskop

VODNAR

V ljubezenskem odnosu bodo v prvih dneh julija z Venero v znamenju dvojčkov popustile zavore. Ne boste se bali pokazati, kako je treba uživati ljubezensko življenje s polno žlico. Nenehni stres je v zadnjih mesecih načel vaše živce, zato je čas, da si privoščite nekaj uživanja in sprostitve v dvoje. Predlog ljubljene osebe boste s pomočjo Marsa v ovnu brez omahovanja sprejeli. Pripravite se na novo vznemirljivo avanturo, ki prihaja v vaše naročje spontano.

RIBI

Odnosi z ljubljeno osebo bodo v prvi polovici julija veliko manj zapleteni, saj bo Mars v ovnu doprinesel k temu, da v drugih vidite pozitivne plati. Vaša občutljivost bo končno prenehala povzročati nesporazume. V sredini julija bosta bolj pozorno poslušala drug drugega. Včasih so stvari postavljene z določenim namenom. Sprejmite za hip to dejstvo in si dovolite čustveno popotovanje. Venera vas bo s svojimi aspekti zadržala, da ne boste poslušali le čustev, ko boste ocenjevali partnerjevo vedenje.

Preberite tudi POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA