Levinja, ženska ki obožuje pozornost in je zelo pogumna v smeri svojih odločitev

Ženska, rojena v znamenju leva je prava kraljična v vseh pogledih. Ženska lev je topla, drzna in samozavestna, kot je njen planetarni vladar Sonce, ki ji podarja dodaten sijaj. Levinje so živahne, polne presenečenj, njihovo navdušenje in razburjenost pa sta lahko povsem nalezljiva pojma. Želijo si, da bi bile opažene in spoštovane in v tej smeri se bodo tudi borile, ne glede na situacijo.

Levinje vedno globoko navdušijo, ko občutijo svojo svobodo in uveljavijo svojo samostojnost. Levinja je zadolžena za red v svojem življenju in enostavno ne prenese, da bi ji kdo drug povedal, kaj naj počne.

Levinje so pogosto prve, ki so na plesišču, prve, ki si znajo izboriti prostor pod soncem, vedno in povsod.

Zaradi njenih poudarjenih lastnosti je zelo prepričana vase in se ne ukvarja veliko s tem, kaj si drugi mislijo o njej. Ženska lev ves čas sanja o velikih ciljih, izpolnjuje svoje ustvarjalne vzgibe, hkrati pa navdihuje vse okoli sebe.

Levinja, ženska ki obožuje pozornost in je zelo pogumna v smeri svojih odločitev

Levinja se nikoli ne sramuje glede svojih interesov in prizadevanj.

Premore veliko zdravega odnosa do užitka in seksa, ona nima časa za preudarnost. Ta rahlo divja mačka bo vedno znala poiskati načine, da opomni, da potrebuje pozornost. Ona se najboljše počuti obdana s tistimi, ki ji sledijo in ji znajo prisluhniti, brez da bi jo pri tem prekinjali. Za svoje ljubljene si bo vedno vzela čas in energijo.

Njena domena je da mora biti njeno stanovanje tako popolno, kot njen zunanji videz. Prisotna je tudi energija njenega bogatega notranjega sveta, da vsak, ki stopi v njen prostor, takoj zazna njen čudovit estetski in nekonvencionalen okus. Obožuje dekoriranje, luksuzne dodatke in zlato.

Levinja je v vlogi mame ljubeča in predana skrbi za svoje otroke z velikim, toplim srcem in rokami, ki so pripravljene ponuditi prijetne objeme.

Včasih pretirava, ko gre za disciplino, ne mara, da bi prehitro odrasli, zato vedno znova oblikuje nova pravila zanje. Če čuti, da so njeni otroci ali bližnji ogroženi, se bo zanje borila kot prava levinja.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE LEVA

S svojimi živo naravo in ustvarjalnimi lastnostmi ji najbolj ustreza kariera v umetnosti, predstavi ali gledališču. Njena nagnjenost k pridobivanju pozornosti ji lahko v življenju tudi koristi, če usmerja svojo gorečnost v nekaj, kar ima zanjo globok pomen. Ona je najboljša šefica, ki zna ločiti delo in zabavo, le ukazovalna je preveč, še posebej če opazi, da ji ne sledijo tako kot si je zamislila.

Levinja, ženska ki obožuje pozornost in je zelo pogumna v smeri svojih odločitev

Ko gre za varčevanje denarja, ni v najboljši koži, saj ima tako zelo rada luksuz, dobrim stvarem zase se nikoli ne odreče.

Mikajo jo tudi razni lepotni rituali, saj morajo njeni lasje, koža in obraz vedno sijati. To je ženska, ki se bo uredila tudi takrat, ko bo samo nesla smeti ali na hitro skočila v trgovino. Vlaganja jo zelo zanimajo, saj sanja o obilju, vendar običajno ni dovolj vztrajna.

Element ognja ji daje dodatno moč in zmožnost da se po težavah zelo hitro pobere in sestavi. Levinja redko trpi, saj je v njenem življenju toliko dogodivščin, a enostavno ne najde časa za slabo voljo, vlogo žrtve ali solze.

Če ste povezani z žensko, rojeno v znamenju leva, se ne bojte, da bi se znašli v nejasnem razmerju, saj je ona tista, ki vedno pove kaj hoče in kako hoče. Drzno in prodorno zna poskrbeti zase in se boriti, ko je to v življenju potrebno.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi LEV, NAJBOLJ POGUMNO ZNAMENJE ZODIAKA