Lev, najbolj pogumno in samozavestno znamenje zodiaka

Lev, prodorno astrološko znamenje, je simbol poletja, vročine, sonca in svetlobe. Lev je peto znamenje zodiaka, fiksno znamenje in tisto, ki je močno povezano z energijo ognja. Tako kot prasketajoči ogenj je tudi lev običajno topel, strasten in dinamičen posameznik. Vedno navdušen nad priložnostmi, ki omogočajo, da lahko karizmatična osebnost zasije.

Tako kot žival lev, ki jo znamenje predstavlja, je tudi oseba rojena v tem znamenju močna, pogumna in pripravljena prevladati nad vsem, kar si je zadala.

Ko si lev zastavi cilj, ga zasleduje z nepremagljivo odločnostjo. Lev je povezan z grškim mitom o Nemejskem levu.

Medtem ko je bil Nemejski lev v tej zgodbi kot pravi legenda zloben, ta zgodba izpostavlja tudi moč, spretnost in trdoživost leva. Lev je tisti, ki vstopi v prostor s sijočo energijo, zaradi katere je vedno opažen, tudi v večji množici.

Lev, najbolj pogumno in samozavestno znamenje zodiaka

Lev premore zaupanje, o katerem lahko druga znamenja zodiaka samo sanjajo, kar mu daje možnost, da v celoti izrazi svoje ustvarjalne in družbene občutke.

Ne glede na to, ali se bo znašel v pisarni ali v proizvodnji, ali drugje, lev bo imel vedno občinstvo, ki ga spoštuje, saj oddaja toplino, ter ima moč za osvajanje srca in uma.

Lev je lahko tudi sebičen, vendar je to običajno stranski učinek, ker je tako zelo osredotočen nase sebe. Lev je ponosen na ljubezen, kot tudi na vse stvari. Zelo občutljiv na zunanje dejavnike ter vedno uglajen, do vseh. Njegova karizma in ljubezen do življenja sta magnet za prijatelje, sodelavce in otroke, zato je to oseba, ki ji ne manjka ljudi, ni osamljena.

Prednost leva je njegova naravna spontana ustvarjalnost.

Posebna kreativna iskra je tisto, kar poganja njihovo življenje. Karizma, ki osvaja občudovalce, lahko osvoji tudi oboževalce, na katerem koli področju, v katerega se podajajo.

Znamenje leva je povezano s svetlo, pozitivno avro in optimističnim umom, zato ste levi zelo samozavestni in odločni. Četudi ste kdaj narcisoidni in egocentrični, niste zlobni in maščevalni. Levi o tudi zelo velikodušni ljudje. Drugim pomagajo brez razmišljanja. V prijateljstvu, v družinski zvezi in v ljubezenskem razmerju so topli, strastni, neposredni in odprti.

Lev, najbolj pogumno in samozavestno znamenje zodiaka

Znamenje leva vlada silam ustvarjanja in kreira proces, ki ureja nastanek nečesa iz ideje ali navdiha v obliko.

To podarja levu prirojeno povezanost z ustvarjalnimi procesi in večkrat zelo uspešno ustvarjalno pot. Povezati se morajo s svojim notranjim otrokom in si zapomniti, da je prav, da se pri delu tudi kdaj igrajo.

Lev je v odnosih izredno velikodušen s svojim časom, pozornostjo, naklonjenostjo in denarjem. Kot rezultat, večkrat pritegne ljudi, ki ga želijo izkoristiti, vendar lev to tudi hitro zazna in odnos brez razmišljanja zaključi. Lev se ne boji povedati da mu je nekaj všeč, tudi če vsem drugim ni všeč. On je tako prepričljiv, da bo kmalu enaka stvar morda všeč tudi njegovim poslušalcem.

Vztrajen in odločen, je lev na področju dela in denarja neustavljiv. On se ne bo ustavil, dokler ne bo vse kar si je zamislil storjeno, in sicer pravilno. Njegova odločenost je podprta z nepremagljivim optimizmom.

Preberite tudi SPADATE MED ZNAMENJA, KI SE ZNAJO VEDNO POSTAVITI ZASE?