Koraki, s katerimi boste v letu 2020 bolj zadovoljni in izpopolnjeni

Če imate občutek, da je leto 2019 v vas pustilo mnogo dvomov, napetosti in nerešenih situacij, je sedaj pravi čas, da se vzamete v roke in si pomagate s koraki, ki vas vodijo k bolj intenzivni osebni rasti, harmoniji in skladnosti.

Koraki, s katerimi boste v letu 2020 bolj zadovoljni in izpopolnjeni

Počistite svoj telefon.

Zaključite svojo zgodbo  s stiki, ki vam več ne koristijo, oziroma z njimi že nekaj let nimate kontakta. Osvobodili se boste, čeprav vas bo od tem dejanju verjetno zgrabila panika. To je lahko za vas čustvena izkušnja, s katero boste naredili prostor za ljudi, s katerimi ste bolj usklajeni.

Meditirajte v tišini 20 minut ali več.

Ne z glasbo, prav ste razumeli, kajti glasba je tista, ki vas drži v določenih miselnih dimenzijah. Da boste v letu 2020 bolj umirjeni potrebujete meditacijo v popolni tišini, v mirnem okolju.  Morda boste morali začeti najprej s 5 minutami, nato bodite vztrajni, zagotovo vam bo zagotovo uspelo.

Skušajte si dovoliti spremembe, ki prihaja spontano.

Način, kako sami projiciramo situacije, trenutke in težave je drugačen od drugih, zato sprejmite mnenja, kar vam bo v 2020 olajšalo marsikatero odločitev. S to odločitvijo boste izžarevali energijo uravnoteženega življenja. Ko se pogovarjate z drugimi, jim podarjajte občutek miru. Izognite se stalni kritiki in opazujte.

Koraki na poti k sreči

Zapišite si stvari, za katere ste hvaležni v letu 2019.

Hvaležnost je odnos in s tem, ko boste napisali stvari, za katere ste hvaležni, se bodo seveda premaknile v pozitivno perspektivo. Vedite, da moramo biti hvaležni za to, kje smo v tem trenutku, preden bomo prešli v naslednje življenjsko poglavje.

Koraki, s katerimi boste v letu 2020 bolj zadovoljni in izpopolnjeni

Pomislite na neverjetne lastnosti, ki sestavljajo tisto, kar ste.

Mogoče z vami zelo radi govorijo in vam zaupajo, morda pišete fenomenalna besedila… Izpostavite v 2020 svoje prednosti!

Narava je živa in izžareva energijo uravnoteženja.

Sprehodite se po gozdu in vdihnite harmonijo tistega, kar raste okoli vas. Telefon pustite doma, raje bodite prisotni na tem sprehodu v pravem pomenu. Poiščite drevo, na katero se boste naslonili. V skladu s tokom narave si vzemite trenutek in svoje telo povežite z drevesom.

Poskusite hobi, ki ste si ga vedno želeli poskusiti, tisti hobi, o katerem že dolgo sanjate.

Z novimi stvarmi se v možganih ustvarijo nove nevronske sinapse, ki lahko poudarijo vaš ustvarjalni um. Prav tako je prav, da se čim več zabavate. Vložite v 2020 nekaj denarja v knjigo, tečaj, inštruktorja ali življenjskega učitelja, ki podpira vašo vizijo. Poiščite vaš sistem podpore, ustvarite skupino ali povečajte krog prijateljev.

Znebite se raznih obtoževanj sebe in slabih energij ljudi, ki vam ne privoščijo sreče. Predvsem pa bodite zadostni sami sebi in recite ne, ko čutite, da vam nekaj ne ustreza.

Preberite tudi POT DO USPEHA ZA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE