Zadnji dnevi v letu – Poglejte, kaj bi morali v zadnjih dneh leta še storiti glede na vaše astrološko znamenje

Prihajajo zadnji dnevi v letu in vsi smo polni zaključevanj in hkrati novih pričakovanj. Kaj pa je tisto, kar bi v zadnjem delu leta morale storiti, da boste bolj srečne in zadovoljne? Preverite!

Kako lahko zadnji dnevi v letu izboljšajo vašo energijo?

OVNICA

Ovnice, preden se leto zaključi, si morate vzeti čas in početi nekaj, kar vas bo malce umirilo. Okraševanje in peka piškotov je obred, za katerega si skozi leto ne znate vzeti dovolj časa. To je prijetna decembrska aktivnost, ki jo lahko opravljate s prijatelji ali z otroki. Začnite s preprostimi sladkornimi piškotki ali prazničnimi oblikami medenjakov, določite zanimive barve in se skupaj podajte na pokušanje sladkih dobrot.

BIKICA

Bikice naredite svoj osebni proračun še preden se leto zaključi. S tem boste pridobile bolj realno sliko o vašem finančnem področju. Konec enega leta in začetek drugega je odličen čas za revizijo vaših osebnih financ in določitev nekaterih finančnih ciljev za prihodnost. Ne glede na to, ali vodite finance sami ali sodelujete s partnerjem, vodite analizo o svoji porabi, prihranku, proračunu in ciljih za prihodnje leto.

Prihajajo zadnji dnevi v letu

DVOJČICA – Zadnji dnevi v letu

Dvojčice, pred iztekom starega leta naredite vsaj eno dobro delo. Očistite in podarite stare igrače, ki jih več ne potrebujete. Igrače so fantastična stvar, ki jo lahko podarite v prazničnih dneh. Pomislite na vse plišaste živali, lutke in otroško opremo, ki je ne uporabljate več. Na drugi strani so otroci, ki bodo te igrače resnično cenili. Še posebej tisti, ki si dražjih igrač žal ne morejo privoščiti, bodo privabili nasmeh na vaše ustnice.

RAKICA

Rakice preprosto obožujete zaključek leta. Tudi če vas pestijo težave, se znate v prazničnih dneh posvetiti tradiciji. Kaj če bi tokrat okraske izdelale same, tudi dekoracija za praznične večerje naj bo tokrat bolj naravna, doma izdelana. Stanovanje okrasite s čudovitim zelenjem, lučkami in papirnatimi snežinkami. Privoščite si prijetno druženje ob izdelavi lastnega prazničnega dekorja.

LEVINJA

Levinje, znebiti se morate vsega balasta, zato v zadnjih dneh leta skušajte odvreči vse, kar je neuporabnega, vse kar vas duši. Podarite stare plašče, obleke, ki jih že več let niste oblekle ali kavbojke, na katerih se, kljub temu da so modne nabira prah. Ne glede na to, ali gre za nov kos ali za ponošenega, brskanje po prepolnih omarah vas bo sprostilo. Mrzli dnevi so še posebej pomemben čas, da pomagate komu polepšati dan s toplim oblačilom.

Prihajajo zadnji dnevi v letu

DEVICA – Zadnji dnevi v letu

Device, v zadnjih izdihljajih leta 2020 razmislite o lanskih obljubah, ki ste jih sklenile. Uporabite svojo prirojeno zmožnost analiziranja in ugotovite, kaj je tisto, česar vam ni uspelo razčistiti ali uresničiti. Sedaj ste bolj modre, imate več izkušenj, ki ste si jih nabrale med letom in le tako boste pri zastavljanju ciljev lahko bolj učinkoviti. Preden se leto zaključi, si oglejte svoje cilje, in namere, ki ste jih zastavili lani. Še vedno je čas, da zaključite leto izpolnjeni in ponosni nase.

TEHTNICA

Tehtnice, zadnji dnevi leta vas lahko naredijo malce nervozno, saj boste na vsak način želele vse imeti pod kontrolo. Da naredite nekaj, kar vam bo dodalo dober občutek, prostovoljno pomagajte šibkim ali pa darujte za kakšen topel obrok. Dobro delo prinaša tudi dobre energije, ki se bodo prepletale še v naslednjem letu. Preživite praznične dni ob organiziranju donacij ali pomoči pri lokalni dobrodelni organizaciji.

Zadnji dnevi v letu naj bodo igrivi

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke si boste ob koncu leta zaželele divje zabave. Dobro se organizirajte, se pripravite in ne pozabite s sabo vzeti kančka svojega sarkazma, da začinite vzdušje. Pojdite na zabavo, kjer je več neznanih, kot znanih ljudi. Nova poznanstva bodo nekaj, kar bo zagotovo obogatilo vaš skok v naslednje obdobje. Morda se bo med temi novimi ljudmi za samske našel tudi nekdo, ki lahko ostane prisoten tudi v naslednjem letu.

STRELKA

Strelke, če imate občutek, da bi morale ob zaključku leta narediti še nekaj, kar vas bo navdihnilo, pojdite na spontano potovanje. Hladno, temno ozračje zimskih dni vas bo vabilo v popolni kontrast. Dolg vikend v toplejših krajih se sliši precej vabljivo. Nikar preveč ne analizirajte in ne razmišljajte ali bi se odpravile ali ne, saj vam bo že v prvih mesecih naslednjega leta žal, če ne boste vsaj za kratek čas odpotovale.

Prihajajo zadnji dnevi v letu

KOZOROGINJA

Kozoroginje, ki ste prispodoba zimskih energij, bi morale v zaključku leta zgraditi snežaka ali snežni grad. Igra, ki je obarvana s smehom in zimskimi radostmi vam zagotovo podarja prijetne vibracije. Ko zapade sneg, se združite z otroki in skupaj si pričarajte lep zimsko idilo. Snežne kepe bodo prebudile vašo razigrano plat in vas usmerile da se malce poigrate.

VODNARKA – Zadnji dnevi v letu

Vodnarke, če želite narediti v starem letu še nekaj posebnega, drugačnega, je odlična izbira drsanje. Izkoristite prvi resnično hladen mesec, da se odpravite na drsanje. Ne glede na to, ali živite v velikem mestu s profesionalnim drsališčem, ali če se podate na bližnje zamrznjeno jezero, čar bo neverjeten. Vaš obraz se bo zasvetil, ko se boste po manjših mukah prelevile v pravo balerino drsališča.

RIBICE

Ribice, ki rade sanjarite, se boste decembra razveselile novih filmov z bogato vsebino. Hladno ozračje vas bo vabilo v udobje domačega kavča in težko boste prenehale z gledanjem zanimive vsebine, tudi če vas bo kdo želel zvabiti ven. Filmi vas bodo popeljali v intenzivno razmišljanje o preteklih korakih in morda skozi njih pridobite kakšno zanimivo smernico za naslednje leto.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020