Horoskop ribi 2020: Osebna rast in zdravje

NAMIG ZA LETO 2020

Ribi, da bo vaša osebna rast v letu 2020 hitrejša. Z njo bosta vsekakor povezana tudi zdravje in počutje.

V letu 2020 ne poslušajte ljudi, ki vam govorijo, da niste na pravi poti, saj je le vaša pot, ki ste si jo začrtali, pot sreče in uspeha.

Horoskop ribi 2020: Osebna rast in zdravje

Horoskop ribi 2020 napoveduje, da boste v leto stopili vitalni in umirjeni.

Vendar ne bodite presenečene, če hitro prihaja turbulenca na področju zdravja. Pojavi se lahko večje zdravstveno vprašanje, ki lahko postane razlog za skrb. Zaradi prekomernega dela in neredne rutine lahko postanete telesno šibki. Potrudite se da izboljšate svojo rutino, tako se lahko znebite številnih zdravstvenih težav.

V jesenskih mesecih boste večkrat trpeli zaradi telesnih obolenj, kot sta kašelj in prehlad. Prekomerna obremenitev ne bo najbolj zaželena. Določite si bolj stroga pravila, da boste spremenili svojo rutino in začnite z jutranjimi sprehodi. Svež zrak in zelenje bo vaše najboljše zdravilo. V zadnjih mesecih leta se bo vaša samozavest povečala, zdravje bo področje, ki vas ne bo obremenjevalo.

PREHRANA IN ZDRAVJE

Po vsem delu si zaslužite nagrado. Vendar vseeno ne popustite. Zdravje vam bo spolzelo skozi prste, če se mu ne boste posvečali. ­­

Osebna rast in zdravje

Področja, kjer ste najbolj izpostavljeni:

živci, psihično področje, notranji organi, odpornost niha

Priporočljiva hrana:

  • listnata zelenjava, jetra, kvas, stročnice, mleko, banane, špinača, vse vrste rib, žitni kalčki…
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ VITALNI…maj
  • MESEC, KO BOSTE NAJBOLJ UTRUJENI…november

NAUČITE SE

Bodite pošteni, a hkrati trdni. Delujete iz pravih razlogov, drugi družinski člani pa se bodo morali prilagoditi. Ponovno boste ocenjevali, kdo ste in kako želite izraziti sebe.

OBŠIREN LETNI HOROSKOP RIBI

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020