Ribi: letni horoskop 2020

Ribi: letni horoskop 2020 vam napoveduje veliko priložnosti, kar zadeva kariero, zdravje, bogastvo in ljubezen. Usmerili se boste v boljšo prihodnost, vendar boste morali biti ves čas biti potrpežljivi, da bodo energije delovale v vašo korist. Leto bo odlična iztočnica na področju kariere, saj boste dosegli zasluženo rast in ter dopolnili vse cilje, ki ste si jih zadali.

Izogibajte se le praznim obljubam, kar vam lahko povzroči v letu pred vami, še posebej v obdobjih, ko bo Marsov vpliv intenziven razne izgube in večje konflikte. Skratka, če imate možnost, se poskusite izogniti kakršnemu koli sporu s prijatelji. Odpravili se boste na potovanje ali vsaj nekaj daljših izletov, saj boste imeli občutek, da morate za nekaj časa spremeniti okolje.

Ribi: letni horoskop 2020 napoveduje veliko preobrazbo življenjske poti.

Zahvaljujoč planetarnim vplivom boste bolj spontano postavili nove temelje za dobro življenje. Prihajajo tudi novi prijatelji in znanci. V sredini leta se boste pomaknili do točke, ko boste morali sprejeti pomembno odločitev. To vam lahko povzroči duševni stres in nekaj nestabilnosti.  Preverite vedno vse člene dogovora in ne sprejemajte odločitev v zvezi z družino do septembra.

Jupiter in Saturn bosta maja in septembra poskrbela, da boste morali v smeri uspeha boj trdo delati. To je zelo slabo obdobje za začetek katerega koli novega podviga. Vaša prizadevanja bodo pomembna, vendar boste morali počakati na rezultate. Vaš fokus bo izgubljen in morda se v septembru ne boste mogli osredotočiti na pomembne dejavnike.

V tem letu bo morali bolj skrbeti za svoje zdravje.

Ker boste od znotraj šibki, si boste težje postavili pravila in meje na tem področju. Jupitrov tranzit ob koncu leta vam bo končno podaril občutek zadovoljstva. V tem obdobju boste polni poguma in energije, zato ne smete dovoliti, da vam kakšna priložnost spolzi iz rok.

Poslovno in finančno področje

Ko se bo leto začelo, vas lahko zagrabi tiha panika.  Obremenjeni z raznimi preteklimi zmedami boste morda želeli celo spremeniti službo. Vseeno pa priporočamo, da počakate vsaj do pomladi, ter nato premišljeno sprejmete kakšno večjo odločitev v zvezi s svojo kariero, saj so pred vami težki časi. Imeli boste možnost, da se pridružite tečaju v smeri nadgradnje svojih znanj za boljšo poklicno prihodnost. Avgust bo kljub prostim dnem odlično obdobje za vašo kariero. V tem času boste dobili nove zaposlitvene možnosti.

Mesec november bo prinesel rast kariere, napredovanje ter moč in avtoriteto za vse, kar bo povečalo vaš uspeh.

Ribi: letni horoskop 2020

Prihajajo možnosti za odprtje novega podjetja, vendar nikar v partnerstvu. Vaši sodelavci in prijatelji vam bodo stali ob strani in postali boste dovolj odprti, da boste z njimi delili tudi osebne podatke. Pomembno bo, da natančno spremljate svoje stroške, zlasti od maja do  junija, ko bo gospodar bogastva, Mars prehajal skozi hišo odhodkov.

Ribi, letošnje leto bo naklonjeno naložbam v različne špekulativne dejavnosti, vključno z loto srečko. Nepotrebni stroški bodo nizki in na vsak način se boste trudili vložiti denar v nekaj, kar lahko izboljša vašo prihodnost. Naložbe v zemljišča ali nepremičnine morda ne bodo prinesle dobička, lahko se zgodi celo izguba.

Ribi: letni horoskop 2020 vpliv Saturna in Jupitra bo vzrok za vzpone in padce.

Poleg tega lahko v letu 2020 spremenite službo. Če ste pripravljeni sodelovati v partnerstvu, najprej dobro premislite, nato pa se podajte v akcijo. Pomembne odločitve bo treba sprejeti s pravilnim pristopom. Če pride do izgube ali zamude finančnih sredstev, imejte potrpljenje. Letošnje leto bo še posebej uspešno za učitelje, zabavno industrijo, svetovalce in prehrambno industrijo. Če želite napredovati, bo ključ do uspeha trdo delo.

Zdravje in počutje

Ribi, na področju zdravja v letu 2020 ne bo večjih težav. Morda boste trpeli zaradi kašlja in prehlada, še posebej v času, ko se dogajajo večji vremenski premiki. Upoštevati morate smernice zdrave prehrane, kljub temu da vam bodo v določenih obdobjih leta še kako dišale razne sladke stvari. Po marcu se lahko pojavijo težave, povezane s srcem, ki bodo poslabšale vaše počutje. Ne bodite malomarni, ampak pravočasno obiščite zdravnika, da se izognete velikim težavam. Če imate kakšno kronično bolezen ali nenehne glavobole, tega nikar ne prezirajte. Letos boste morda nagnjeni tudi k kožnim boleznim. Vendar ne skrbite, saj se boste v zadnjih dneh meseca počutili bolj energično in sveže.

Izobraževanje

Ribi, v letu 2020 boste razmišljali, da bi na področju študija naredili nekaj novega. Vaša prizadevanja in osredotočenost prinašajo odlične rezultate. Zvezde vas bodo podpirale in vam pomagale doseči višine, za katere si prizadevate. Marec bo najboljši mesec za tiste, ki se pripravljate na kakšen težji izpit ali zaključek študija. V mesecu juniju se boste morali  izogniti lenobi in se osredotočiti na svoj cilj ter vložiti v študij nekaj dodatne energije. Študentje medicine, farmacije, gostinstva in oblikovanja lahko v letu 2020 z lahkoto dosežete svoj zastavljen vrh. Če se med študijem srečujete s kakšno težavo, morate upoštevati nasvete mentorjev in učiteljev.

Družinsko življenje

Večino časa v 2020 vas bo na področju doma in družine spremljala dobra koordinacija. Kljub temu bo morda prišlo do nekaj stresa zaradi rahlega nerazumevanja. Ne skrbite, saj bodo vse napetosti kratkoročne in lahko rešljive. Vendar skušajte nadzorovati svojo jezo, če želite, da vas vaša družina podpira.

Ribi: letni horoskop 2020

S podporo staršev, bratov ali sester lahko rešite svojo zelo zapleten situacijo. Družinski spor v zvezi z nepremičnino, se bo rešil do konca leta. Čas za družino si bo zaradi povečanih obremenitev nekoliko težje odtrgati, vendar se boste kljub temu borili za to.

Ljubezensko področje in odnosi

Ribi, leto se bo začelo z ugodnimi energijami, povezanimi z ljubeznijo. Letos se boste z ljubljeno osebo še bolj zbližali, ter preživeli skupni čas na potovanjih, da bi ustvarili dolgoročne spomine. Vendar morate biti previdni, da ne pridete v konflikt zaradi svojih nenavadnih želja. V nasprotnem primeru lahko zmeda in kaos uničita vaše srečno ljubezensko življenje.

Dobra novica prihaja za vse tiste, ki se nameravate poročiti, saj bo leto 2020 novim začetkom več kot naklonjeno. Da boste še bolj srečni, preživite čim več časa s svojimi otroki. V razmerju se bo potrebno ves čas izogibati egu in sarkazmu, saj lahko to pokvari medsebojno razumevanje. V tem letu se boste soočili z dvomi in zmedenostjo svojega ljubezenskega razmerja.

Ribi: letni horoskop 2020 napoveduje v sredini leta možnosti, da samski nekoga spoznate.

Izogibajte se uporabi agresivnega tona, medtem ko razčiščujete kočljive zadeve s svojo ljubljeno osebo. Prihaja prisrčen odnos z ljubljeno osebo. Skupaj lahko začneta nov podvig ali pa utrdita obstoječe povezave. Nova oseba lahko v mesecu novembru, ne glede na to, ali ste samski ali ne potrka na vrata vašega srca.

Ujemanje

Največ lepih energij se vam bo prepletalo z rojenimi v znamenju bika, device in dvojčkov. Napetosti prihajajo s škorpijoni in levi. Privlačila vas bo energija tehtnic in vodnarjev.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020