[HANS SIGL] ASTRO PORTRET GORSKI ZDRAVNIK ROJEN V ZNAMENJU RAKA

Hans Sigl ima Sonce, ki je bilo ob njegovem rojstvu v Raku, mu daje nagnjenost k poplavi čustev, še posebno takrat, ko je vse skupaj povezano z njegovimi najbližjimi.

Zaradi Merkurja v Dvojčkih je njegova komunikacija zelo prodorna in z besedami se vedno znajde.

Čustven in uvideven

Priljubljeni igralec navzven deluje nekoliko drugače, kot se počuti v notranjosti. Ljudje, ki ga dobro poznajo, ga vidijo kot navdušeno in impulzivno, vendar malce nemirno osebo. Hans Sigl se z lahkoto prilagodi v vsaki okoliščini, v kateri se znajde, poln je razumevanja, zelo uvideven, vendar tudi zelo občutljiv.

Drugim se zna vedno na pravi način zahvaliti, pušča dober vtis in odprta vrata. Slaba stran pa je, da hitro podleže lepim besedam in se ne zna postaviti zase, kar se tiče družinskih ali poslovnih zadev. Veliko ima nakopičene jeze, ki mu lahko prej škodi kot koristi v poznejših letih. Intuicija zagotavlja neskončne bližnjice, da izzove um, in ko je pripravljen na rešitev, gre njegov občutek lahko dlje, kot je samo razmišljanje. Samo slediti bi moral samemu sebi in se odzivati.

Hans Sigl je samosvoj in odločen

Mars je bil ob njegovem rojstvu v ozvezdju Strelca. Zanj je ljubezen velika in adrenalinska duhovna izkušnja. Od partnerice pričakuje, da je vedno voljna, rad ima ljubezen na potovanjih in neobičajnih mestih. Brez ljubezni se mu lahko hitro poslabša zdravje. Poln je samega sebe in močne energije. V določenih primerih je zelo ambiciozen, borben in eksploziven. Ko se razjezi, se res razjezi in takrat je več kot sposoben reči kaj takšnega, kar ni značilno zanj. Če ljubi, se da z njim zlahka manipulirati.

Rad je v središču pozornosti in všeč mu je, da se vse vrti okoli njega, vendar to lastnost spretno prikriva. Napak ne prizna, nasvetov pa ne posluša. Kot oseba je zelo srčen in veliko mu pomeni, da lahko osreči svoje bližnje. V ljubezenskih odnosih je zelo zvest, ampak tudi ljubosumen, kadar samo začuti, da pri ženski ni na prvem mestu. Za pravico se je sposoben boriti, vendar zna tudi odnehati, če dobi slab občutek.

Hans SiglDrzen in direkten

Luna je bila ob njegovem rojstvu v ozvezdju Ovna, zato je vesela, iskrena, drzna oseba, brez dlake na jeziku. V življenju je optimističen, nepotrpežljiv in v sebi vedno zelo nemiren, zato se mora v njegovi bližini vedno nekaj dogajati. Ne mara rutine in monotonosti, saj se začne hitro dolgočasiti. Če kaj želi, je prepričan, da to tudi potrebuje, kar ga včasih vodi celo v sebičnost. Nagnjen je tudi k pretiranim čustvenim odzivom, kar se lahko kaže kot premočna navdušenost.

Življenje jemlje kot spust po vrtiljaku, kar ga osrečuje. Hitro sprejema nove ideje, zelo je iskren, a tudi zelo nestrpen in ima večkrat samo začetno energijo, ko je treba stvar speljati do konca, je verjetno že usmerjen v nekaj novega. Hans Sigl je zelo pogumen, kar ga večkrat reši pred kakšnim zapletom. Hitro menja razpoloženje in navadno takoj pozabi na razlog svoje jeze. Ima ognjevita čustva in neverjetno seksualno energijo. Pri izbiri partnerice se odloča za temperamentne in stabilne ženske. Ne mara rutinskih del in majhnih podrobnosti.

Hans Sigl je umirjen in odprt

Z Jupitrom v Devici se vede in odziva umirjeno in zadržano. Njegovi odnosi z najbližjimi so obarvani z umirjenostjo, racionalnostjo ali strpnostjo. Na prvem mestu njegovih lastnosti so resnost, odgovornost v obnašanju ter velika potrpežljivost. Rad ima zanesljivost, konkretne zadeve in navade, ki zbujajo občutek zadovoljstva. Hans Sigl ima zelo bister um in izredno dober spomin. Zaradi nagnjenosti k pretirani samokritičnosti in natančnosti spodbuja živčnost, zaskrbljenost, ki se lahko odrazita v zdravstvenih težavah.

Njegove misli so hitre, vendar le takrat, ko ga nekaj zanima. Na področja, ki ne spadajo v njegove interese, se ne spušča, saj ga v življenju po njegovem mnenju čakajo bolj prijetne zadeve.

Članek je bil objavljen: Govori se/Astro