Dnevni horoskop za torek 8. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 8. septembra 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je Mali šmaren in mednarodni dan pismenosti. Luna v praznem teku vam v današnjem dnevu dovoljuje biti to kar ste, brez odvečnih priprav in nepomembnih vzorcev.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes boste močan ustvarjalec in iniciator. Sledite svoji realnosti z mislimi, besedami in akcijami, ter si pričarajte notranji mir, ki lahko nadomesti nezadovoljstvo in strahove.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes zvečer ob 23.27 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Skozi dan boste vztrajni in dobro motivirani, saj vas bo vodila energija lune v biku. Ko luna preide v znamenje dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo.

Privoščite si tudi kakšno krajši izlet v neznano. Branje globokih knjig vam danes ne bo dišalo. Težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 8. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Antonín Dvořák, češki skladatelj
Ivan Levar, slovenski pevec, gledališki igralec
Ivan Perne, slovenski diplomat in pravnik
Peter Leko, madžarski šahist
Pink, ameriška pevka

Na današnji dan so zavezniška letala med Koprom in Izolo potopila italijansko ladjo Rex. Umrl je Richard Strauss, nemški skladatelj in Jurij Šubic, slovenski slikar. Rodil se je Mustafa IV., sultan Osmanskega cesarstva in tudi Ludovico Ariosto, italijanski pesnik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 8. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločili se boste za nekaj več dela, tudi zato, ker nočete postati odvisni od drugih. Premislite o tem, kako bi zbrali čim več podatkov o nalogi ali zadevi, čeprav bo minilo še nekaj časa, preden bo prišla na vrsto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vezani biki boste danes skozi dan z luno v vašem znamenju odnos postavili pod nekakšen drobnogled. Če se vi dobro počutite v tem odnosu, je to vse, kar je zares pomembno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo energije in zato si boste želeli le umakniti se v svoj svet.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V zapleteni zadevi boste zmagali, čeprav so le redki verjeli, da boste, in vaše razpoloženje ne bi moglo biti boljše, kot je. Če se boste znali upreti še nekaterim skušnjavam, se vam obeta čudovit dan.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V začetku dneva boste zelo utrujeni, ne le zaradi dela ampak tudi zaradi manjših čustvenih težav in vpliva lune v biku. Vendar boste s potrpežljivostjo le spoznali, da ne smete preveč hitro pričakovati rezultatov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 8. septembra 2020

Morali boste postati malce bolj previdni, saj se določene zadeve ne razpletajo tako kot bi si želeli. Prihaja do nesporazumov, ki so za enkrat manjši, a če jih ne boste reševali, bo vse skupaj naraščalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najbolje bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno ter se ne izpostavljate pretirano. Manj kot bo prepiranja, manj težav bo. Uredite svoje področje nato pa se pozno zvečer, ko luna preide v dvojčka sprostite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes bo sledil težko pričakovan razplet, posebno glede odnosov z nekom, ki ga srečujete v službi. Vzpostavljeni so idealni pogoji za uspeh in odvalil se vam bo velik kamen od srca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določena oseba vas danes ne bo razumela na pravi način, vendar se boste s pomočjo lune v biku skušali soočiti se z nastalo situacijo. Veliko se boste pogovarjali in svetovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Morda obstaja zanj kakšen poseben razlog, ki vas vleče k uspehu hitreje kot ste vajeni. Ustavite se vsaj zvečer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pripravite se, da vam morda ne bodo priskočili na pomoč, zato premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na ene in iste navade ter metode. Vrzite se v nove prijeme.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Gneča v službi bo danes, ko bo skozi dan luna v biku nevzdržna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si jutranji obred, ki vas pomiri, morda tek v naravi.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop