Tedenski horoskop za obdobje od 7. septembra do 13. septembra napoveduje deloven teden

V tednu pred vami prihaja nekaj planetarnih sprememb, ki se bodo dotaknile tudi vašega delovanja. Sonce v devici bo neizprosno na področju dela in denarja, njegovemu vztrajnemu ritmu boste težko ubežali. Skušali boste napredovati ali nadaljevati v boljšem smislu.

V sredo se Mars zavihti v retrogradno gibanje, kar prinaša več notranjih napetosti in željo po tem, da bi prevladali. V kolikor se boste našli v ozadju, se lahko nakopiči agresivna energija, ki jo bo potrebno nadzorovati. Znali boste vztrajati in se osredotočiti tudi na najbolj zoprne naloge, zato lahko pričakujete adrenalinski skok v inovativne ideje in veliko željo po napredku na poslovnem in študijskem področju.

Tedenski horoskop za obdobje od 7. septembra do 13. septembra napoveduje deloven teden

Venera v znamenju leva bo prava rešiteljica tistih, ki se nahajate v nedorečenih odnosih.

Sedaj se bo treba soočiti in pogledati resnici globoko v oči. Prišli boste do novih spoznanj ter do dejstva da je potrebno biti iskren. Vabila vas bo strast, ki vas bo popeljala do nenavadnih okoliščin.

Zadnji krajec bo v četrtek začinil dogajanje v najboljši smeri, zato se ne bojte, da bi se karkoli preveč zakompliciralo.

Najbolj bo ustrezna tista pot, ki vas vodi skozi enostavne odločitve. Največ sreče se v tem tednu obeta bikom, rakom in levom, nekaj težavic pa lahko pričakujete rojeni v znamenju kozoroga, vodnarja in rib.

Preberite tudi VENERA V ZNAMENJU LEVA PRINAŠA TOPLINO

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tem tednu boste s pomočjo energije Sonca v devici spoznali, da so želje eno, realnost pa nekaj čisto drugega.

Nikar ne pričakujte preveč. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki bodo zelo pomembne. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije odhajajo konec tedna. Na osebnem področju si boste v nedeljo, ko luna preide v leva zaželeli korenitih sprememb in jih tudi izpeljali tako kot je treba. Veliko boljše se boste počutili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadovoljstvo se vam v tednu pred vami obeta na čustvenem področju, kjer boste dobili potrditve v odnosu, ki vam že dlje časa ni najbolj jasen, pa si ga po tiho želite stabilizirati. Začnite z romantičnimi gestami, ki jih vaša ljubljena oseba že močno pogreša. Delo in obveznosti, povezane s financami, vas bodo konec tedna popolnoma okupirale. Z glavo boste povsod, samo pri ljubezenskih zadevah ne. Ne dovolite si, da pride tako daleč, da začnete ljubezen jemati kot dolžnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaše zdravje bo v tem tednu, ko boste sledili energiji Sonca v devici na prvem mestu. Usmerili se boste v športne dejavnosti in zdravo prehranjevanje. Vaš cilj bo postati lepši in boljši. V večji družbi se ne boste najboljše počutili, saj bodo vaše misli čisto drugje in ne boste sposobni sproščene komunikacije. Boljše se boste počutili v dvoje, saj boste deležni veliko topline in prijaznih besed. Za čustva in romantiko si boste resnično znali vzeti čas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prva polovica tedna bo na čustvenem področju nekoliko nestabilna.

Lahko pride tudi do raznih nevšečnosti, ki bodo povezane z daljno preteklostjo. Premislite o tem, kako bi lahko zaščitili svoj delovni položaj. Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Poslovne zadeve se bodo razbistrile v zadnjih dneh tedna, ko boste bolj naklonjeni delu in reševanju finančnih zadev. Tudi na zdravstvenem področju se boste nahajali v vitalnem obdobju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Samozavestno razmišljanje, ki ga boste deležni v tem tednu vas bo pripeljalo do pozitivnih rezultatov na osebnem področju. Prišli boste do zaključka, da lahko z iskrenim pogovorom marsikaj premaknete iz mrtve točke. Zadnji dnevi v tednu bodo vsebovali navidezno napetost, ki vas nikakor ne sme usmeriti v slabo razpoloženje. Preženete jo lahko s športi, ki bodo koristni tudi za vaše telo in dušo. Veliko boste razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je v zadnjem času na nek način obtičal.

Preberite tudi ŽENSKE, KI SO NAJMANJ OBREMENJENE S ŠOLSKIMI OBVEZNOSTMI OTROK
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Hrepenenje, ki je povezano z nekom iz preteklosti, bo potrebno razčistiti.

Ne bojte se iskrenosti in resnice, ki jo bo v pogovoru potrebno izpostaviti, da si izborite umirjenost in zadovoljstvo, ki vam ga primanjkuje. Okolica vas bo vzpodbujala. Vsekakor se boste zelo dobro znašli v novih poslih, vendar se vprašajte in razmislite, če je to res tisto, kar si želite početi. Večerne ure bodo v soboto in nedeljo prinašale sprostitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V tem tednu bo čas za vaš prefinjen okus bežal prehitro. Obremenjeni boste s številnimi malenkostmi, ki vas bodo pripeljale do stadija, ko se boste morali umiriti in se odločiti, kaj vam je v tem trenutku pomembnejše. Dobro bi bilo, če bi nekaj pozornosti namenili tudi ljubljeni osebi, ki vas čaka že nekaj časa. Stres se lahko hitro prevesi v razmišljanje o finančnih zadevah, ki pa v zadnjem času niso najbolj rožnate. Morda je čas, da si naredite boljši finančni plan in se ga držite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Jupiter vam bo v tem tednu, ko se začne gibati v direktni smeri stal ob strani in vas napajal s svežo energijo, zato se bodo tudi težave, ki se bodo pojavljale zdele znosnejše. Veliko se boste ukvarjali z analiziranjem svoje situacije na poslovnem področju. Na obzorju so manjše spremembe, ki vam bodo sicer všeč, vendar bo potrebno veliko tveganja in odločanja. V soboto boste neprevidni, zato pazite, da ne bi razkrili kaj pomembnega, saj bi si s tem ustvarili slabo luč in se nekomu celo zamerili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Torek in sreda bosta za vas dobra dneva, saj boste umirjeni in zadovoljni s sabo in svojim življenjem.

Sicer pa boste ves teden potrebovali veliko samote, saj boste želeli temeljito premisliti o bližajočih se obveznostih, ki vas čakajo. Osredotočeni boste na cilj in ne boste se želeli podajati v negotova razmerja. Le v soboto se boste odklopili. Veseli boste manjšega presenečenja, ki ga boste prejeli s strani osebe, ki vas spoštuje in ji ni vseeno za vas. Poskusite najprej rešiti vse, kar je tesno povezano z ljubezenskimi vibracijami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Finančno se bodo stvari v ponedeljek, ko bo luna v biku uredile tako, da boste zelo srečni in sproščeni. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti, da prebrodite določene situacije. Vabila vas bo narava. V drugi polovici tedna se bodo vrstili določeni dogodki, ki vas bodo nekoliko zmedli, vendar bo potrebno ohraniti trezno glavo in zaupati svojim občutkom. Na srčnem področju se vam nakazuje nekaj novosti, ki vam bodo pričarale prijetno razpoloženje in vam vlile novo energijo za nadaljevanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Jeza, ki jo gojite do določene osebe, se bo počasi začela umikati. Poneslo vas bo v prijetne situacije, ki se vam bodo dogajale sredi tedna in jih še dolgo ne boste pozabili. Opazili boste, da se pomikate na ustaljene tirnice, ter da vas določeni ljudje končno spet upoštevajo. Kljub obveznostim, ki vas čakajo sprejmite konec tedna povabilo, saj se boste s tem razbremenili napetosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Na čustvenem področju se vam v nedeljo obetajo prijetne energije in pogovor, ki bo obrodil sadove v pozitivnem smislu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premislite glede odločitve, ki je za vas v tem trenutku zelo pomembna. Mogoče se odgovor na določena vprašanja skriva drugje. V vaše življenje počasi vstopajo novi ljudje, ki vas bodo navdihnili s pozitivnim razmišljanjem, ki vam ga trenutno nekoliko primanjkuje. Najprej razmislite, šele nato v soboto naredite korak, saj ste trenutno preveč zmedeni, da bi se na hitro odločali. Finančne zadeve se bodo začele urejati od pričakujete lahko tudi več dela na poslovnem področju, za sprostitev pa si privoščite rekreacijo.

Preberite tudi MERKUR V ZNAMENJU TEHTNICE: RAVNOVESJE