Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. septembra do 13. septembra

V ponedeljek se boste z vplivom lune v biku podali vztrajni in skladno razpoloženi. Premišljeni in zelo učinkoviti se boste podali v nove podvige, manjkalo bo le spontanosti, zato boste bolj učinkoviti v skupini. Finance pustite raje na miru, da si ne boste povzročili nepotrebnih težav. Obisk narave bo prava popestritev. Težko vas bo razjeziti, saj boste notranje umirjeni in nagnjeni k iskanju najboljših rešitev.

Skozi dan boste v torek dobro motivirani in veseli, da lahko z nečim končno zaključite. V poznih večernih urah luna preide v znamenje dvojčkov, zato se lahko vaš notranji mir malce poruši. V iskanju novosti, razigranih dogodivščin in sproščenih klepetov boste hiteli sem ter tja, brez posebnega smisla.

Tudi v sredo boste zakorakali lahkotno.

Pojavljali se bosta raztresenost in radovednost, zato pozabite na globoke pogovore in reševanje zapletenih situacij. Spontano se podajte novim dogodivščinam na pot, saj boste videli le pozitivne rešitve, ki vas bodo napolnile z entuziazmom.

V četrtek bo nastopil Zadnji krajec, ki bo olajšal vaše pomembne odločitve.

Strmeli boste k temu, da se soočite, pogovorite in sestavite na področju osebne rasti. Najlažje boste to storili v miru, v naravi.

V petek ob 10.22 uri luna preide v znamenje raka. Na poslovnem in finančnem področju boste sicer upoštevali vse podrobnosti, vendar vam bo primanjkovalo poguma in pravega zagona. Zavedati se boste začeli globljega pomena vsega, kar vam prihaja na pot, kar bo olajšalo korake povezane z duhovnostjo.

V soboto se boste zadrževali v domačem okolju in se skušali pogovoriti o raznih notranjih napetostih, ki vas zasledujejo.

Godili vam bodo prijetni komplimenti, še posebej tisti, ki govorijo o tem, kako prijazni in ustrežljivi ste.

V nedeljo nadaljuje ob 17.32 uri luna svojo pot po znamenju leva in vas vodi v pozitivno obarvane dogodivščine. Veliko lažje boste izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo pestri pogovori, strmeli pa boste predvsem k temu, da vas povsod kjer se pojavite opazijo. Prihajajo presenečenja, hitre in hkrati drzne misli ter nekoliko povišan ego, ki ga izkoristite v svoj prid.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN