Dnevni horoskop za torek 28. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za torek 28. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 28. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 28. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, UNESCOV svetovni dan dostopa do informacij. Obdani boste z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Prihaja tudi možnost za kompromis, saj hrepenite po urejanju situacije.

Horoskop nasvet za današnji dan: Obdani boste z željo po ljubezenskih dogodivščinah. Prihaja tudi možnost za kompromis, saj hrepenite po urejanju situacije.

horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 15:34 uri preide Luna v znamenje Raka

Dopoldan, Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se danes ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Pred vami je naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Popoldan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite. Kraljevali bosta pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več.

Laž obkroži že pol poti okoli Zemlje, ko resnica niti ne krene še na pot.

Winston Churchill

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Stanko Premrl, slovenski skladatelj
  • Ciril Kosmač, slovenski pisatelj
  • Marcello Mastroianni, italijanski filmski igralec
  • Brigitte Bardot, francoska filmska igralka
  • Gwyneth Paltrow, ameriška filmska igralka

Na današnji dan se v Baltiškem morju potopi estonski trajekt Estonia. Skupščina Slovenije sprejme zakon o knjižnicah. Sirija izstopi iz Združene arabske republike. Sovjetska zveza enostransko odpove pogodbo o prijateljstvu in sodelovanju z Jugoslavijo. Ustanovljena prva internacionala. Poljaki in Kozaki podpišejo mirovni sporazum v kraju Biała Cerkiew. Rodil se je tudi Caravaggio, italijanski slikar in Fran Levstik, slovenski pesnik, dramatik. Umrl je Šimon Peres, izraelski politik in Miles Davis, ameriški jazzovski glasbenik.

Če mislite, da nekaj zmorete, imate prav. In če mislite, da nečesa ne zmorete, imate prav tako prav.

Henry Ford
Na katerem področju boste danes najbolj aktivni?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste popoldne, ko bo luna v raku posvetili ljubezni.

Katera astro znamenja se boste danes znala posvetiti tistim, ki vam veliko pomenijo?

V današnjem dnevu se boste najbolj posvečali bližnjim rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili. Zvečer lahko pričakujete romantiko.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spreminjate počutje, kar je še vedno vzrok za napetosti, ki se vrstijo. Luna, ki popoldne preide v raka se sicer usmerja v vašo smer zato čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vas muči in zaradi povečane občutljivosti močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati s prijateljem, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi nekdo od domačih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste popoldne, ko luna preide v vaše znamenje šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot tudi na področju kariere. Niste pripravljeni na večje korake.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z denarjem bo tokrat zaradi raztresenosti nekaj preglavic, še posebej če se gibate v večjih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj naklonjeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vzemite si še nekaj časa, saj si boste s tem izboljšali svojo situacijo na področju čustev. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na vse skupaj, vendar se raje prilagodite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijatelj vas zaradi zmedene energije, ki jo zjutraj prinaša luna v dvojčkih ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo nekaj spremenilo. Tokrat vas lahko reši le očarljivost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj boste predčasno s svojim iznajdljivim pristopom končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko nastanejo zapleti. Še posebej če bi radi več zaslužili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določene prebliske bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite, saj je vse skupaj preveč v oblakih. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite in se raje ustavite tam, kjer ste dobro sprejeti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niste brez idej, čeprav vas še vedno ovira negotovost, ki krade pogum in zmanjšuje samozavest. Vsaj popoldne, ko bo luna v raku si vzemite več časa za šport in sprostitev v družbi bližnjih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste dovolj iznajdljivi, boste vse skupaj rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost. Prepustite se spogledovanju, ki bo zelo prijetno in lahko prinese na področje čustev svež veter.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zunanji pritiski ter nejasne informacije vam tudi zasebno ne bodo dale miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in se raje spretno umaknite.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali RETROGRADNI MERKUR BO NAJBOLJ INTENZIVNO VPLIVAL NA…