Dnevni horoskop za sredo 5. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 5. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se nikar ne upirajte in ne zanikajte osebne odgovornosti, sprejmite pravila!

Horoskop smernica za vsa znamenja: Zaradi strahu, da ne bi vsega opravili popolno, se boste izogibali velikim izzivom. Čustvene spremembe bodo v vas izzvale potrebo po večjem spreminjanju stvari.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju rib

Danes ob 4.27 uri preide luna v znamenje rib. Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti bolj zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Franc Kolenc, slovenski prekmurski pisatelj, novinar
Neil Armstrong, ameriški astronavt
Tone Partljič, slovenski pisatelj, dramatik, politik
Erik Guay, kanadski alpski smučar
Kathrin Zettel, avstrijska alpska smučarka

Na današnji dan v Sloveniji stopi v veljavo protikadilski zakon. Rodil se je slovenski dramatik, pisatelj, publicist in politik Tone Partljič. Umrla je Marilyn Monroe ameriška filmska igralka in Anton Ažbe slovenski slikar. Primož Kozmus je osvojil srebrno medaljo v metu kladiva na OI v Londonu.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop AVGUST 2020

Dnevni horoskop: sreda 5. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zamujeno boste nadoknadili, ko boste trdno prepričani vase. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom. Povrnila se bo volja do novih zmag.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po zvezdnih namigih je pred vami dan povečane ustvarjalnosti. Čustvena skladnost bo s pomočjo lune v ribah prinesla določeno ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali le v komunikaciji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati, saj verjamete vanje. Ukvarjajte se z delom in se pokažite s pomočjo nežne lune v ribah v najboljši luči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na delovnem mestu se naučite danes, ko je luna v ribah strpnosti do svojih sodelavcev. Prilagajati se morate tudi drugim in njihovim potrebam. Dobro je stvari pogledati tudi z drugega zornega kota.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delo vam še vedno povzroča preglavice, čeprav se bo luna nahajala v znamenju rib. Vse, kar si zaslužite, bo hitro zapustilo vašo denarnico v rekordnem roku. Pomislite na drugačen način varčevanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 5. avgusta 2020

Pretirano vztrajanje se danes, ko bo luna v znamenju rib ne bo izplačalo! V vaše življenje bodo prihajali zelo zanimivi in nekoliko nenavadni ljudje. Ljubezen bo proti večeru oaza sredi puščave.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne prepuščajte se brezdelju, čeprav boste imeli obilo priložnosti. Zamotite se z ne preveč zahtevnimi opravili, ki vključujejo zlaganje, preurejanje, načrtovanje, kar z luno v ribah ne bo težko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naj se dan z luno v znamenju rib odvija v prijateljskem in borbenem duhu. To vas bo odvrnilo tudi od notranje bolečine. Prihaja manjša možnost izboljšanja stanja na vašem računu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Imate nekaj težav pri delu, pomoči pa še vedno nočete poiskati. Raje se z energijo lune v ribah zapletate, kot da bi priznali, da pravzaprav ne veste, kam ste se napotili. Odpornost bo danes malce slabša.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine. Primerno vlogo bo imel tudi pogovor, ki bo z luno v ribah umirjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dogodki v današnjem dnevu zahtevajo premišljenost, zato je bolje, da se osredotočite na nekaj stvari, ki vam prinašajo zadovoljstvo. Umirite se, a ostanite pozorni in reagirajte, ko bo to res potrebno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju boste prijetne volje, saj se boste z vplivom lune v vašem znamenju končno zleknili na kavč in uživali v družinski atmosferi, zavoljo počitka od službenih obveznosti.

Vas zanima POLETNI HOROSKOP 2020 ZA VSA ASTRO ZNAMENJA