Dnevni horoskop za sredo 22. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 22. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan približka števila Pi. V današnjem dnevu ne kalkulirajte preveč, raje spontano stopite novim dogodivščinam naproti.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Ne zapostavite v današnjem dnevu pomembne naloge, ker vam bo vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to dvignilo vašo samozavest.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Sonce preide v znamenje srčnega leva

Danes ob 08.37 uri Sonce preide iz občutljivega raka, v znamenje samozavestnega leva, zato pričakujte povečano energijo , ki vas bo prebudila. S svojo sijočo krono se vam bodo tudi težave zdele manjše, kot v preteklem obdobju.

V obdobju Sonca v ognjenem znamenju se vas bodo dotaknile nove, vznemirljive energije na vseh področjih. Polni elana in prave motivacije se boste podajali v načrte, ki prinašajo uspeh. Odnosi bodo razgibani, vendar kljub temu stabilni. Prisotna bo tudi modrost.

Potrebno bo sprejeti drugačnost in se zavedati, da lahko spremenimo le sebe, ne drugih, kar bo za vas pomembno spoznanje.

Luna je v znamenju leva

Današnja energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Danes praznuje Bojan Emeršič: Astro profil

Bojan Emeršič – Zaradi Venere v znamenju Raka potrebuje nenehno bližino tistih, ki jih ima rad, v zameno jih razvaja.

Ima zelo izrazit čut za družinsko življenje. Merkur v Levu kaže na sugestivno izražanje in ustvarjalno moč misli. Zelo je občutljiv na kritiko in je odličen govornik. S Soncem v tretji dekadi Raka je zelo občutljiva oseba, romantičnega značaja. Če njegove osnovne potrebe niso zadovoljene se bo povlekel vase in deloval zelo nesigurno in sebično. Njegov dom in družina mu bosta vedno najbolj pomembna.

Z Marsom v znamenju Device je precej pesimističen glede lastne prihodnosti in prihodnosti družbe. Kljub temu je njegovo delo na nek način podrejeno izboljšanju družbe. Odlikujejo ga zvestoba, nepristranskost in odgovornost. Čeprav je precej samotarski, rad deluje v dobro družbe. Je izredno dober prijatelj in želi biti del skupine

Luna, ki se je nahajala ob rojstvu v Levu, nakazuje notranjo veličino, ponos in igrivost, pa tudi nečimrnost, izbirčnost in zahtevnost. Na zunaj deluje zelo samozavestno. Vodi ga potreba po ljubezni, pozornosti in občudovanju. Vsakemu delu se posveča s srčnostjo in navdušenjem, vendar se ne loti ničesar, kar ga ne bi veselilo.

Je zelo tekmovalna oseba, ter tudi zelo trmast in lahko drži zamero več let, če se mu zamerite. Pri partnerki išče predvsem varnost, podporo in popolno ljubezen. Zelo veliko mu pomenijo drobne pozornosti in spomini na pomembne dogodke v življenju. Jupiter, ki se je ob njegovem rojstvu nahajal v Ovnu privlači uspeh in srečo v njegovo življenje, vendar le takrat, ko navdihuje druge ali ko ima vodilno vlogo. Že zgodaj je dosegel uspeh, njegov pogum in motivacija pa sta lahko velik zgled drugim.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Edward Hopper, ameriški slikar
Don Henley, ameriški rock pevec, bobnar
Barbara Habič, slovenska mladinska pisateljica
Selena Gomez, ameriška pevka
Princ George Cambriški, britanski prestolonaslednik

Na današnji dan z ljubljanskim mestnim pečatom je bila potrjena prva listina. Umrl je francoski vojskovodja Napoleon II in Metod Peternelj, slovenski učitelj in zborovodja. Avtomatska vesoljska sonda Venera 8 se je spustila na površje Venere.

Preberite tudi TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: sreda 22. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste veseli, saj vam bo dan z luno v levu res naklonjen. Nekdo vam bo pomagal rešiti to, kar vas je mučilo že dlje časa, pa čeprav gre morda samo za določeno manj pomembno vprašanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sproščeni odnosi so vam danes pisani na kožo. Izkoristite trenutke, ki so vam še na voljo, z nekaj prostimi uricami. V večernem času se boste lahko popolnoma posvetili ljubljeni osebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako hladni in zadržani. V zadnjem času si vam nihče ne upa več pristopiti. V ljubezni boste vezani zelo zadovoljni in predani partnerju. Samski pa počakajte na pravi trenutek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Okolica vas danes ne bo pretirano zanimala. Do določenih stvari in dogodkov se boste ogradili ter raje bili v samoti kot pa da bi se družili. Iz strani ljubljene osebe bodo sicer prihajali impulzi, vendar premalo prepričljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaš občutek za napredek, ki vam ga povečuje luna v vašem znamenju vam bo danes še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste danes podarili prednost predvsem ljudem in odnosom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 22. julija 2020

Danes boste morali paziti na hrano, ki jo zaužijete, saj se v nasprotnem primeru lahko pojavijo želodčne težave. Prav tako pa se tudi v prihodnje pazite odvečnih kilogramov, ki se vztrajno kopičijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zdravje in splošno počutje vas danes ne rabita skrbeti. Prosti čas preživite z najbližjimi. Predajte se dobri volji v domačem zavetju. Spočijte se, saj vas v kratkem čakajo številne obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vam bodo planeti naklonjeni. Končno boste lahko partnerjeve potrebe postavili pred svoje. Namesto, da vse načrtujete sami, poskusite za mnenje prositi še svojo ljubljeno osebo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste največ časa preživeli v družbi svoje družine. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce poglobite vase, kar pa z vplivom lune v levu ne bo enostavno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutili se boste neverjetno optimistično, ne glede na dogajanje okoli vas. Napolnite vaše telo z energijo, drugače bo večer prav zaspan in popolnoma neučinkovit za vaše želje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Predajte se danes, ko prihajajo številne priložnosti ljubezni in toplini v vašem domu. Vezani boste v odnosu s partnerjem končno začutili harmonijo, kar vam bo še kako pisano na kožo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pokažite, kar želite in stremite k temu bolj ambiciozno. V ljubezni boste vezani srečni in zadovoljni s svojim partnerjem, samski pa boste razmišljali o novi osebi. Približajte se ji na zanimiv način.

Vas zanima LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2020