Tedenski Lunin horoskop za obdobje 20.7.-26.7.20

V ponedeljek boste stopili nežni. Luna v raku in kombinacija z energijo Mlaja bo odlična iztočnica za čustveni napredek. Z veseljem se boste pogovarjali, poglabljali in odzivali, vendar bolj umirjeno. Pozno zvečer, ob 22.16 uri luna pride v znamenje leva, kar prinaša bedenje dolgo v noč in izrazito željo po dogajanju, tudi v spalnici.

V torek pričakujte z luno v levu simpatičen dan. To je zelo ugoden čas za razne prošnje in zahteve.

Malce manj ugoden pa je ta čas za začetek ljubezenskega razmerja, saj boste razmišljali bolj o svobodnih odločitvah in zabavi. Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili v notranjosti, vam lahko besede prehitro uidejo z jezika, v tem primeru se raje zadržite, da ne padete v kakšen besedni konflikt.

blankOptimizem bo tudi v sredo ko bo luna še v levu prisoten na vseh področjih.

veliko lažje se boste soočali s težavami in raznimi dvomi. Največ zase boste tokrat naredili, če boste šli v družbo, med ljudi, ki vas spoštujejo in se sprostili, morda ob živahni glasbi, saj bo ples na vrhu vaših zanimanj. Zdravje bo v tem času stabilno, pozorni bodite le tisti, ki imate težave s kostmi. Dovolite svoji samozavesti, da postane še močnejša, saj boste z njo lahko premagovali ovire.

V četrtek luna preide v znamenje device.

Spremljale vas bodo bolj resne in intenzivne misli, pri katerih pa ne bo niti sledu o ljubezni. Vzorci, s katerimi ste že razčistili, se lahko ponovno prikradejo v vaše življenje, zato jim čim prej odprite vrata in se z njimi soočite. Poglobite se v delo, ki vas bo osvobajalo in hkrati osrečevalo. Tudi finance bodo področje, kateremu boste namenili več pozornosti in zanimanja. Petek bo dan, obarvan z delovno vnemo. Zemeljska energija vam bo ponudila trdne temelje, vaša odločitev pa bo, ali boste na njih znali tudi graditi.

V soboto, ko luna prehaja v znamenje tehtnice, boste pripravljeni na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih in prijateljskih odnosih.

Prihaja več poguma, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Tudi v nedeljo lahko pričakujete prijetne vibracije in željo po tem, da se polepšate, tako ali drugače.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN