Dnevni horoskop za sredo 18. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 18. novembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 18. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaš prvi odziv na določen predlog bo dober, ne glede na to, da je prisotnih še nekaj kočljivih vprašanj.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V vaše naročje prihaja nekaj obveznosti in nalog, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva.

V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Zato je to bolj ugoden čas, da kaj prihranite. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti. Za daljše telefonske pogovore in spletne klepete ne boste najbolj zainteresirani. Zanimala vas bodo zgolj konkretna dejstva.

Preverite tudi: Vaše zvezde danes

Obstaja samo eno zdravilo zoper velike skrbi: drobne radosti.

Karl Heinrich Waggerl

Kaj pravi današnji dnevni horoskop za sredo 18. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Petrič, slovenski ustavni sodnik, diplomat
  • Aleksander Mežek, slovenski kantavtor in pevec
  • Adrian Mihalčišin, slovenski šahist ukrajinskega rodu
  • Marjana Moškrič, slovenska pisateljica in knjižničarka
  • Kim Wilde, angleška pevka, tekstopiska

Na današnji dan je Apollo 12 kot drugo plovilo s človeško posadko pristalo na Luni. Rodil se je Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik in Andrej Smole, slovenski zbiratelj ljudskih pesmi. Umrl je Cvetko Golar, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik in Ela Peroci, slovenska pisateljica.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 18. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Finančno boste zaradi lune v kozorogu stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire, a jo dobro izkoristite v smeri da osebno napredujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadevo, ki je za vas zelo pomembna boste morali na vsak način izpeljati. Tisti, ki so za vas pomembni, vam bodo prisluhnili in skupaj boste našli konstruktivno rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obeta se vam zelo zanimiv dan, zato izkoristite ponujeno priložnost iz strani pomembne osebe. Nekdo bo zelo ponosen na vas. Nagrada bo manjše presenečenje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Optimizem bo kljub luni v kozorogu vplival pozitivno na vaše počutje. Najmanj kar lahko storite je, da se več gibate. Lahko se tudi usmerite v nekaj, kar zahteva trdo delo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zelo boste danes zaradi lune v kozorogu motivirani, za dokončanje začetega dela, čeprav še ne veste, kako stvar izpeljati do konca. Ne smete se ustaviti, da ne pride do neprijetnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 18. novembra 2020

Potrebno bo poravnati nekaj dolgov iz preteklosti, in odgovoriti na nekaj vprašanj, ki ne bodo najbolj prijetna. Na koncu se lahko s pomočjo lune v kozorogu vse uredi pozitivno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energičnost in stabilnost vam bosta prinesli boljše poslovne rezultate, kot ste jih bili deležni v preteklosti. Pazite se sodelavca, ki vas bo hotel malo provocirati s svojimi pripombami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Končno boste na osebnem področju prilezli na zeleno vejo. Obvestilo iz pomembne ustanove vas bo razveselilo. Najbolj pogumni in drzni boste danes moški škorpijoni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Življenja danes ne boste komplicirali, čeprav boste zaradi lune v kozorogu malo napeti in utesnjeni. Lepa beseda lepo mesto najde, to bo danes vaše pravo vodilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kazali boste veliko pripravljenost za reševanje najtežavnejših delovnih izzivov. Večja samovoljnost in zaupanje vase bosta s pomočjo lune v vašem znamenju delovala več kot pozitivno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste zelo ustvarjalni, zato ne bi bilo dobro, če bi pri pomembnih podvigih popustili. Napnite vse sile in dokončajte delo, saj to vaš nadrejeni pričakuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na trenutke se boste smilili sami sebi, ker se vam bo nakopičilo veliko obveznosti, a če boste iskreni sami do sebe vam bodo okoliščine naklonjene. Najbolj sproščene bodo pozne ure.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!