Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. novembra

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu, boste ne glede na slabo splošno sliko optimistično iskali boljše možnosti, zmožni se boste tudi prilagoditi, v še tako zoprni situaciji. Resno delo vas tokrat ne bo najbolj zanimalo, bolj boste nagnjeni k iskanju kreativnih rešitev in novih znanj. Ljubezen bo postala bolj iskrena, strahovi in blokade se bodo skrili pod površje in vam dovolili čutiti v pravi meri, bolj spontano.

Notranje boste zadovoljni, saj bodo dogovori potekali gladko in brez zapletov.

Imeli boste nekaj pomislekov, saj ste zadnje čase navajeni, da se določene zadeve vrtijo v pravo smer šele, ko se pošteno potrudite.  Čeprav imate radi določeno stabilnost in udobje, si boste tudi v torek dopoldne, ko bo luna še v strelcu želeli sprememb.

blankV torek ob 17.35 uri se luna pomakne v znamenje resnega kozoroga.

Na področju dela prihaja notranji občutek, da ste nepremagljivi. V očeh drugih boste delovali suvereno in brez večjih napak. Malo manj se boste obremenjevali s podrobnostmi, saj ste ugotovili, da ste v preteklosti zaradi pozornosti, ko ste opazovali posamične faktorje, pozabili na celotno sliko. Na ljubezenskem področju boste bolj hladni in zadržani, vaša zmogljivost in vzdržljivost pa bosta povečani. Tudi motivacije za delo vam ne bo primanjkovalo.

Sreda in četrtek z luno v kozorogu bosta namenjena organizaciji, strukturiranju, urejanju raznih birokratskih zadev, ne bosta pa najbolj naklonjena medosebnim odnosom.

Postali boste bolj zaprti vase, težje boste pokazali svoja resnična čustva, saj se boste bali morebitnega negativnega odgovora.

V četrtek ob 21.25 uri preide luna v znamenje vodnarja.

Časa za kompliciranje ne bo, tudi zavlačevati ne boste mogli, saj vas bodo vibracije pogumno vodile k novim smernicam. Ta planetarna pozicija s pomočjo svojih aspektov spodbuja vaš um k temu, da je čim bolj aktiven, zato boste v petek in soboto ves čas iskali takšne in drugačne informacije, ki bi vam lahko dolgoročno koristile. Najljubša zaposlitev bo ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, elektroniko, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Težav se boste znebili z iskrenim pogovorom.

V nedeljo zgodaj zjutraj luna prehaja v ribi, nastopil bo tudi Prvi krajec. Zelo boste humani, tolerantni do drugače mislečih, vendar pa ne boste prenesli, da vas karkoli omejuje. Zapletete se lahko v nekoliko nerealno razmišljanje, ki ga bo potrebo podkrepiti s konkretnimi dejstvi. To ni čas za pretirane fizične napore ampak za to, da se prepustite domišljiji in prisluhnete sebi.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN