Dnevni horoskop za sredo 16. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 16. septembra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 16. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan zaščite ozonske plasti. Ne bodite obremenjeni, če se bodo danes ves čas vrstile zadeve, ki bodo od vas zahtevale popolno disciplino.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Vaše osebne potrebe po naklonjenosti ali vrednotah bodo danes še kako izpostavljene, zato se prepustite toku dogajanja.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Dnevni horoskop: sreda 16. september 2020

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Danes praznuje Klemen Janežič: Astro profil

Klemen Janežič, Zaradi Venere v znamenju Škorpijona je strasten in odličen ljubimec. Merkur v znamenju Tehtnice mu podarja eleganco in dovršeno komunikacijo.

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device. Posamezne energije ga ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je zanj lahko uničevalna in mu blokira možnosti, da na poslovnem področju doseže boljše rezultate. Preveč je previden, kar mu včasih blokira uspeh, za katerega trdo dela, več kot ostali. Paziti mora, da zaradi predolgega odločanja, ne izpusti kakšne dobre priložnosti.

Z Marsom, ki se je ob njegovem rojstvu nahajal v Devici je trmast in vztrajen. Njegov um je zelo hiter, ter dela ves čas. Ima veliko potrebo, da izrazi svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njegovih idej, predlogov in zamisli. Drugi ga vidijo kot hladno osebo, ki se ne zna sprostiti, ampak v resnici ni takšen. Je varčen, kritičen, samovoljen, vztrajen in deloven, ima dobro koncentracijsko sposobnost, ki jo lahko v življenju spretno izkoristi.

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Ovna, zato je zelo nemiren. Potrebuje veliko svobode in je zaljubljen v vse nenavadno in nepričakovano. Njegova čustva se hitro razplamtijo, pa prav tako hitro tudi ugasnejo. Uživa v spontanosti in išče družbo ljudi, ki ne komplicirajo.

Znamenje v katerem je Jupiter, pove, kako in na kakšen način se kaže moč optimizma in zaupanje v življenje. Njegov Jupiter se je ob rojstvu nahajal v znamenju Raka, zato zna uživati v lepih stvareh in v domačem zavetju. V življenju ima srečo, še posebej na čustvenem področju.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 16. septembra 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Karl Kling, nemški avtomobilski dirkač
Mickey Rourke, ameriški filmski igralec
Alexis Bledel, ameriška filmska in televizijska igralka
Johan Remen Evensen, norveški smučarski skakalec
Nick Jonas, filmski igralec, glasbenik

Na današnji dan na italijanskem otoku Giglio, se začne reševanje potniške ladje Costa Concordia. Rodil se je Goran Perkovac, hrvaški rokometaš. Umrl je Rok Petrovič, slovenski alpski smučar in eden najpomembnejših slovenskih jezikoslovcev Fran Ramovš.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: sreda 16. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naporen dan z luno v devici je pred vami. Čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si le vzemite čas zase, sicer lahko zapadete v malodušje in slabo voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse lahko rešite in za vse se lahko pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih že spregledali. Občutek utesnjenosti bo v večernih urah zagotovo neupravičen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo bo danes na prijeten način poudaril vašo zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam je izredno naklonjen in prav presenečeni boste, kako se vajin odnos kljub vplivu lune v devici poglablja. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na prijetno kavo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaš čas danes, ko vas čaka gora obveznosti še kako dragocen. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki se vam že nekaj časa nagajivo smehlja. Vse skupaj se bo obrnilo v prijetno doživetje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 16. septembra 2020

V vaše naročje z luno v vašem znamenju prihaja nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na delu. Poskusite raje preprečiti težave in nesoglasja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda se ne zavedate določenih dejstev, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo. Z luno v devici boste skovali odličen načrt.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razpoloženi boste in komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, med njimi je lahko tudi nova simpatija. Večer bo namenjen branju zanimivih vsebin.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Običajno se bojujete za svoj prav, danes pa se ne želite izpostavljati. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj strmih ovinkov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja sposobnost videti celotno sliko in se dvigniti nad težave bolj vztrajno. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje slabe lastnosti za trenutek postavite na stran.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nehajte skrivati svoje načrte, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje sposobnosti ni preveč pametna odločitev, še posebej danes, ko bo luna v devici.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se zbrati, misli vam kljub realni luni v devici uhajajo daleč stran. Poskusite se zbrati na pomembne opravke. Razširili boste svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad.

Preberite še vaš MESEČNI HOROSKOP ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG